reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Asze - ta wiosna to chyba do mnie przyszła :-D U nas pogoda świetna słoneczko daje aż miło, 14 + JAK CUDNIE!!!
A jak patrzyłam na termometr do słońca(szyby) to pokazywał 22 :-) Szkoda że faktycznie tak nie jest, ale te 14 też zadawalają :-)

Ja z tego wszystkiego werwy do pracy nabrałam, zwlekłam wózeczek ze strychu i go wyprałam (suszy się na polku), zdarłam firanki do prania, umyłam okna ..... a teraz pomalowałam pazurki i odpoczywam :-D

MrsF - moja też coś dziś niemrawa :baffled:

Ninja witamy!

No i faktycznie ciekawe co u Gizy?!?!

reklama
ahahahaha Asze az mnie nosi i tyle do załatwiania mam ze chce wyrobic do środy :) Juz sie z połozna umówiłam jutro z uczelnia musZe załatwic no i luz :D mozemy sie cieszyc synkiem ;] a no i pozadki na przyjscie musza tez byc ale to jutro :p

a właśnie NINJA witaj :D a widzisz Ty mas ztatuaze i ja mam i termin ten sam mamy tylko , że mi troszke sie cos pomyliło haha i posżło wczesniej :D Ale trudno Ty mi powiesz jak to jest rodzic z koncem marca ;]

Witam i od razu wzywam POMOCY!!!!
ninja brałaś coś na tą swoją alergię???Ja od wczoraj tzn.odkąd jest ta ładna pogoda to u mnie zaczął się koszmar!!Na oczy prawie nie widzę,a o nosie nie wspomnę-kicham milion razy na godzinę.Normalnie bym już coś załadowała,ale teraz odpadają moje leki.

Mamma - Biedactwo:-( - ja to bym Ci radziła wybrać się do lekarza, bo tak na własną rękę :no: No chyba że do apteki i miła Pani farmaceutka pomoże, ale nie bierz nic sama

aleście sa ciekawe co u Gizy;-):-D
otóż Giza ma córeczke urodziła dzisiaj naturalnie:-)
Mamma bidulo ale cie męczy:-(
Ninja wracaj do nas szybciorem:-)

Widze,ze na południu dziś słonecznie i nastroje dopisują:-). W wielkopolsce słonko dopiero wychodzi , no ale może jeszcze poświeci troszkę...

Weronika-nasza mała też jakaś leniwa, ale może faktycznie ma coraz ciaśniej i jak się wygodnie zwinie to woli sobie pospać:-).
Ciekawe jak tam Giza? Może po południu wyśle jakiegoś sms-ka komuś.

O rany :D GIZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJA ODE MNIE I NIKOSIA DLA CAłEJ WASZEJ PACZKI I DLA ZOLINKI OCZYWISCIE ::D:D:D ale sie zaczeło :D to, która teraz?

reklama
Do góry