reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

AsiaM- w Poznaniu KTG można zrobić w szpitalu.
W Raszei na ul. Mickiewicza za 25 zł, na Polnej za 30 zł bez skierowania a ze skierowaniem za darmo ( tak słyszałam)
W św.rodzinie podobno nie robią od tak sobie, tylko jak coś sie dzieje.

Ja byłam w Raszei w weekend późno i to robia na izbie przyjęć.

reklama
Witam sie 2 w 1. Jedna krótka nocka i tyle wydarzeń!!!!
Marteczka Zuzia jest prześliczna:-):-):-)
PrzyszłaMamusiu GRATULACJE!!!! Oj czuję, że tam się działo i że nieźle ją wymęczyli:baffled: ale najważniejsze że ma juz Tosię:-):-)
Giza trzymaj się, szybkiego rozwarcia!! zaciskam kciuki:-)
Kasik szybkiej przeprowadzki, płytek i zdrówka dla Arusia:-)
Ciekawe co tam u Darini?:confused:

U nas dzisiaj piękna pogoda, słoneczko i +15, przydałby sie spacerek, ale w zadne buty nie wchodzę:wściekła/y:, od biedy adidasy:baffled:
Jestem za nowym wątkiem:tak:

O rany!!!
Marteczka Witaj nam kochana wreszcie - twoja Zuzia taka cudna ze znów sie rozrzewniłam:sorry2:nie dziewie siez e zmęcozna nie jestes po takim porodzie króciutkim i takiej labie...:-p;-)
Przyszła Mamusiu gratuluje Tosi:-Dale dla równowagi Ty miałam strasnzie długi ten poród - aż mnie ciarki rpzeszły jak rpzeczytałam 16 h przy pałnym rozwarciu i 2 H parcia... ze tez wczesniej nei zdecydowali sie na CC....Ale najwazniejsze że Tosia juz z Tobą i teraz pewnie sobie odpoczywasz i cieszysz córenką:sorry2:
Giza - zycze porodu bardziej jak u Marteczki:tak:szybkiego i zebyś wróciwszy mogła nam napsiać ze nie czujesz jakbyś rodizła - w sumie sobie tez tego życzę:sorry2:
JESTEM ZDECYDOWANIE ZA WĄTKIEM Z RELACJAMI PORODÓW!!!!!
A u ans wczoraj była w domku imprezka bo Tato miał imieniny... potem oczywisćie mój mężuś był napalony na mnie a ja na niego wieć pół nocki były igraszki i dziś rano nie moglam wstać z łóżka... nie dosć ze musiałam co chwila siusiu to brzucho bolał (nadal boli) jakby mi Marcel się zsuwał co chwila coaz nizęj.... no i jest nizej BRZUCH MI OPADŁ DZIEWCZYNY - dlatego tak dziwnie mi teraz....:sorry2:do porodu zostało mi ok 3 tygodni ale coś czuję coraz wyraźniej ze bedzie prędzej....
kiedy opadł mi brzuch z Oli to dwa tygodnie póxniej była na świecie

Marteczka cuuudowna Zuzia!!!:-):-):-) Taka zalulana na obu zdjęciach - ciekawe czy faktycznie taki z niej śpioszek?
Gratulacje dla PrzyszłejMamusi!!! Biedulka tyle się namęczyła:no::no: A w dodatku chyba planowała poród bez ZZO:baffled: I ona i jej lekarka miały jednak przeczucie co do tego CC:-( Najważniejsze, że Tosia już jest po drugiej stronie cała i zdrowa, a o bólu szybko się zapomni:tak: No to Przyszła Mamusia już nie taka przyszła...
No a teraz trzymamy kciuki za Gizę i Darinię, chyba są następne w kolejce...:tak::tak:

ello!

Marteczka dobrze, ze już jestes z nami!! Zuzia naprawdę śliczniutka:-):-):-)

Przyszła Mamusia (już nie "przyszła":-)) GRATULACJE!!!!!!!!:-):-):-) ale aż mnie ciarki przeszły.. cos te nasze marcówki nie mają łatwo.. ale najwaznijsze, że dzidziusie zdrowiutkie:-):-):-)

giza rozwieraj się kobieto!!!:-) trzymamy kciuki oby szybko poszło:-)

własnie wróciłam z mszy z błogosławieństwem dla kobiet ciężarnych w Lesniowie (Sanktuarium Matki Boskiej Leśniowskiej Patronki Rodzin - na jej cześć Książek napisał swoje najnowsze oratorium).. zabralam was tam wszystkie ze sobą - obyśmy wszystkie szczęśliwie urodziły nasze zdrowiutkie maleństwa:-)

Hej wszystkim wczoraj jednak juz nie dalam rady wysiedziec na kompie bo padalam a za chwilke lece z obiadem do mojego M!
Marteczka sliczna ta twoja Zuzia:-):-):-):-)
PM gratuluje!!!:-):-):-) oj ale porod masakra ladnie cie tam wyszarpalo i 2h parte masakra !!!:szok: Ze dali ci sie tak meczyc!!!:wściekła/y::no:
Giza-to szerokiego rozwarcia i sil do parcia!!!:tak::tak::tak::tak: 3maj sie
Dzieki wszystkim za zdrowko dla mnie i Aruska:-D:-):-)
Milej niedzieli-mnie cos brzuch boli ale to raczej po wczorajszym!!!:baffled:

Oh Shit!!!To już się sypnęło:szok::szok::szok:
Dzięki dziewczyny,że wam się córa podoba;-),Mrówa buźka dla Melci niedługo będzie miała swojego to się pewnie ucieszy:tak:
Biedna P.Mamusia,niepoważni żeby tyle dziewczynę męczyc!!!:angry:ja sobie nawet nie potrafię tego wyobrazic:no:
Giza życzę strzału jak z armaty:-D,bo mi pod koniec brakło tchu i siły.:sorry2:

reklama
Cześć dziewczyny!

Marteczka, PrzyszłaMamusia - WIELKIE GRATULACJE!!!

Ale długo mnie nie było... Dzisiaj też wpadłam tylko na momencik, ale już niedługo (w tym tygodniu) będę miała w domu internet i zacznę się częściej udzielać. Póki co, to Was wszystkie serdecznie pozdrawiam!

Do góry