reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Hej marcóweczki
ja farbowałam w 1 ciązy włosy i w tej już raz ale balsamem takim lekkim u fryzjera :-) i go się trzyma barzdo krótko on jest jak szampon koloryzujący;-)

Ja też nabyłam ostatnio Feminatal N. U nie też 30 zł kosztuje ale w sumie jest go na 2 m-ce. To tak jakby miesięcznie 15 zł. :-D

Pozdrowionka!

czesc kolezankom :-) Ja rowniez czekam z farbowaniem wlosow.
Ja biore witaminki pod tytulm "byc w ciazy" Nie podaje nazwy bo i tak ich w Polandii nie ma.Kosztuja prawi 8 eurasow za 60 sztuk,dwie dziennie musze lykac.
NINJA jak z fajczeniem??lepiej sie czuje to i fajczyc sie chce wiecej :zawstydzona/y::wściekła/y:

aaaaa ja biore extra calcium zeby mi sie klawiatura nie posypala.A tabletki ciazowe musza zawierac olej rybny,i kwas foliowy.Na to powinno sie zwracacuwage pzy zakupie:happy2:
Wiecie ze za 2 znow jade na wakacje :rofl2:

reklama
A ja znów schudłam.weszłam dziś na wage a tu znów kg mniej.Nie wiem czy to do końca normalne bo już mdłosci jako takich nie miewam często i tylko ból brzucha mi dokucza... mąż święcie przekonany że nosze bliźnięta wczoraj przekonywał je żeby dały mamusi spokój:laugh2: Oli pyta co jakiś czas czy dzidzia płacze w moim brzuszku a jak płacze to zebym ja utuliła jakoś...i zaglada mi w pępek szukając tej swojej dzidzi:-D
Co do Elevitu to ja w sumie nie wiem ile kosztuje bo kupuje mi go mężuś.Brałam go w poprzedniej ciąży i mi raczej słuzył wiec... ale jak już wspominałam zacznę go łykac dopiero od II trymestru, chyba że lekarz po badaniach zaleci inaczej:-(
A z farbowaniem u mnie to jest tak, że niedawno udało mi sie wrócić do mojego naturalnego brązu i tak juz zostałam.Póki co nie zamierzam farbowac.

Do góry