reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Hej marcóweczki
ja farbowałam w 1 ciązy włosy i w tej już raz ale balsamem takim lekkim u fryzjera :-) i go się trzyma barzdo krótko on jest jak szampon koloryzujący;-)

Ja też nabyłam ostatnio Feminatal N. U nie też 30 zł kosztuje ale w sumie jest go na 2 m-ce. To tak jakby miesięcznie 15 zł. :-D

Pozdrowionka!

czesc kolezankom :-) Ja rowniez czekam z farbowaniem wlosow.
Ja biore witaminki pod tytulm "byc w ciazy" Nie podaje nazwy bo i tak ich w Polandii nie ma.Kosztuja prawi 8 eurasow za 60 sztuk,dwie dziennie musze lykac.
NINJA jak z fajczeniem??lepiej sie czuje to i fajczyc sie chce wiecej :zawstydzona/y::wściekła/y:

aaaaa ja biore extra calcium zeby mi sie klawiatura nie posypala.A tabletki ciazowe musza zawierac olej rybny,i kwas foliowy.Na to powinno sie zwracacuwage pzy zakupie:happy2:
Wiecie ze za 2 znow jade na wakacje :rofl2:

reklama
A ja znów schudłam.weszłam dziś na wage a tu znów kg mniej.Nie wiem czy to do końca normalne bo już mdłosci jako takich nie miewam często i tylko ból brzucha mi dokucza... mąż święcie przekonany że nosze bliźnięta wczoraj przekonywał je żeby dały mamusi spokój:laugh2: Oli pyta co jakiś czas czy dzidzia płacze w moim brzuszku a jak płacze to zebym ja utuliła jakoś...i zaglada mi w pępek szukając tej swojej dzidzi:-D
Co do Elevitu to ja w sumie nie wiem ile kosztuje bo kupuje mi go mężuś.Brałam go w poprzedniej ciąży i mi raczej słuzył wiec... ale jak już wspominałam zacznę go łykac dopiero od II trymestru, chyba że lekarz po badaniach zaleci inaczej:-(
A z farbowaniem u mnie to jest tak, że niedawno udało mi sie wrócić do mojego naturalnego brązu i tak juz zostałam.Póki co nie zamierzam farbowac.

Do góry