reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

GRATULACJE DLA DZIELNEJ MAMY SABINCI,
DLA ZABIEGANEGO TATY
I BUZIAKI W STóPKI DLA MALUTKIEGO NIKOSIA!!!
Podczytuję od rana ale nie miałam czasu pisać.

niekat, Pszczółka śliczna! Jakie zalotne, pszczółkowe minki :-D

Byłam dziś u mojej przyjaciółki, mamy sześciotygodniowego Patryka. No i juz bym chciała mnieć przy sobie swoja małą niespodziankę, małe dzieci sa taaaakie słooodkie... A z drugiej strony trzeba się jeszcze nacieszyć resztkami wolności, tym że mogę wyskoczyć gdzieś z koleżankami, bo niebawem znów zamienię się na jakis czas w dystrybutor mleka i maszynkę do przewijania ;)

Mi brzuch opadł, młode szura łokciami po pęcherzu, nie mogę siedziec normalnie tylko w szerokim rozkroku :) Ale poza tym luzik, skurcze rzadziej, chyba dlatego że nieco wyluzowałam i nie biegam juz jak wcześniej. A we wtorek do gina i zobaczymy co u malca słychać, a poza tym dostanę L4 :-):-):-)

Jestem za zamknietym wątkiem, przeniosłabym do niego wszystkie zdjęcia, i te z brzuszkami też. Moim zdaniem jak ktoś chce się chwalić swoja pociechą na forum ogólnym to może wstawić zdjęcia w Galerii BB.
I do listy dodałabym Miquela; Telme i Kindzie można będzie dodać jak sie pojawią, z tym akurat żaden problem.

reklama
Niekat - wlasnie chcialam napisac o tych zalotnych oczkach Twojej coreczki ale juz mnie renemy wyprzedzila. Musialabys skopiowac te wszystkie zapisy i pokazac kiedys coreczce jak dorosnie jak to sie nia zachwycano "jak byla mala".
:tak:

GRATULACJE DLA SABINCI !!!:-):-):-):-):-D:tak:
Haj dziewczyny! Ja to juz przez ten remont padam na pyszczek i nie mam nawet kiedy wejsc na chwile bo wieczorem to klapki same mi sie zamykaja! Teraz weszlam na chwile bo szukalam czegos na necie o saczeniu sie wod plodowych i przy okazji luklam na bb:-) i tak mnie wrylo:szok::szok::szok: ze sabincia juz urodzila normalnie szok! Slodziutki dzidzius dobrze ze wszystko ok i oby tak dalej!:tak:

I juz nie moge sie doczekac poniedzialku bo mam wizyte u chirurga naczyniowego i ginekologa. Ale wracajac do saczenia sie wod plodowych wystraszylam sie bo od jakiegos czasu jak zrobie siku-sorki ze tak ofem pisze-to po chwili nic nie czuje ze mi sie cos chce a leci mi tak cos troszeczke ale czytalam ze jak sie lezy a czuje sie mokro to niby wtedy to sa te wody ale dzisiaj to sie wystraszylam bo jak zrobilam siku i juz myslalam ze jest oki nagle patrze a wkladka i majtusie mokre i jeszcze troche do wc polecialo ale teraz juz nic i nie wiem co jest grane zobacze co jutro bedzie jak tez tak bede miala to dzwonie do gin:szok: a ogolnie to roznie sie czuje czesto mi brzusio twardnieje maly to tak fika w brzusiu ze czesto az podskakuje :sorry2: a noga to tak cholernie boli z tymi zylkami ze szok no i jak jestem caly czas sama z Arusiem to nie mam kiedy wejsc na bb bo daje mi popalic ostatnio!

A ja znowu nie mogę spać, to pewnie dlatego, że spałam 3 godziny w ciągu dnia. Zrobiłam sobie śniadanko: bułeczka z grani i szczypiorkiem, a do tego herbatka. No tak jakbym chodziła do pracy to to byłaby normalna pora na śniadanie. Jak mnie na spanie nie weżmie to pójdę z psem na spacer nad morze.

Kasik mozesz kupić taki papier w aptece który sprawdza czy to sa wody czy coś innego
Ja też dziś wstałam wcześnie
zaraz ide na KTG mam nadzieje ze tym razem uda mi sie załapać:dry:

Kasik spokojnie,pójdziesz w poniedziałek to powiedz ginowi,zresztą na pewno będzie patrzył czy ilośc wód jest prawidłowa.:tak:.To ci chłopaki dokuczają;-)
A ja zabieram się za pranie bo mój szanowny mąż jak wczoraj wrócił to mi wywalił cały plecak brudów i to oczywiście wszystko było zwinięte w jedną wielką kulkę!:angry:

reklama
A ja wstalam i u nas szaro, buro i deszczowo:-( Maz mial dzis wrocic z delegacji ale ugrzazl na lotnisku i bedzie dopiero jutro w poludnie a w poniedzialek wieczorem znow w droge...:-( Fajny weekend sie zapowiada.

Z braku zajecia tez chyba zabiore sie za porzadki albo pojde choc zakupy zrobic to sie Julek przewietrzy i nie bedzie sie w domu krecil caly dzien.

Kasik fakt jak sie martwisz skocz do apteki i kup sobie takie papierki o ktorych pisze mrowa a w poniedzialek zapytasz lekarza co i jak.

Mrowa no to powodzenia w dostaniu sie na KTG. I strasznie fajne to zdjecie Amelki-pszczolki. Bardzo mi sie podoba bo strasznie wdzieczna i delikatna z niej dziewczynka:-)

Giza ty to masz luksusy - znow panow na weekend wyslalas. Tez bym tak chciala:-)

Do góry