reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Ja tez brałam chwilowo Cordafen i też małe dawki (4x0,5) i pomogło - skurcze ustąpiły. To prawda, że na ulotce jest to lek na nadciśnienie ale pomaga i coraz więcej lekarzy go stosuje. Ja ciśnienie cały czas miałam w normie a lekarz mi go kazał brać (on nie obniża prawidłowego ciśnienia). Fenoterol ma podobno dużo większe skutki uboczne,

skaba
- ja myślę, że lista jest ok - zawsze można komuś udostępnić wątek w razie czego.
Dziewczyny - a wątek "jak rosły nasze brzuszki" zamykamy?

reklama
Skaba - myśle zę lista jest ok.
ninja - myslę że możnaby juz zamykać
dziewczyny - myslę że za chwilę Marcel wyjdzie mi pepkiem....:sorry2:
jstem dziś mysliwym chyba;-)

Sabincia i Miquel. Gratuluję :-D:-):-D:-). I bardzo się cieszę, że wieści są takie pozytywne. A kiedy Nikoś ma szansę wyjść do domu? No i wcale nie jest malutki. I nie wygląda na wcześniaka. A może termin był źle wyznaczony?
Moja kluska coś bardziej ruchliwa ostatnio, a ja po wczorajszych ćwiczeniach na SzR to chodzę krokiem jakbym już urodziła :wściekła/y: Boli mnie krocze jak diabli!
Heh a może i moja się już w "kanał" pakuje?!? :nerd: Kurcze przy drugim to już będziemy wiedzieć co i jak .....
Weronikaa, u mnie druga ciąża przebiega zupełnie inaczej niż pierwsza. Co do porodu to na razie się nie wypowiem, tamten skończył się cc.
Skaba, myślę, że miquel też powinien mieć dostęp do zamkniętego.
Nie pamiętam już czyj to był pomysł, ale myślę, że lista dzieciaczków z jednym zdjęciem może zostać na otwartym.
A ja zaczęłam weekend bez chłopaków. Dojechali już na miejsce. Jutro idę do okulisty. Poprzednio nie miałam przeciwwskazań do sn. Ciekawa jestem co mi lekarka jutro powie.
He, he i nie róbcie ze mnie jasnowidza albo jakieś czarownicy. Nie wiem, skąd wiedziałam, że Nikoś się urodził. Po prostu wydawało mi się, że przy 7 cm rozwarcia to już nie można zrobić nic więcej poza urodzeniem.

obiecane pic'i:-pOli - Pszczółka:sorry2:
056cc0.jpg

050gp2.jpg

OOO jak to fajnie zajrzec jak są dobre wieści:-D.Bardzo się cieszę,że z nimi wszystko w porządku i,że w pn będą w domciu!Mama(babcia)na pewno o będzie o nich dbała i Sabincia odpocznie,no Miquel na pewno też jej będzie pomagał przy juniorku:laugh2:
Niekat z tym wkręcanie to u mnie ze trzy dni tak się robiło,a ostatniego najbardziej i jak powiedziałam ginowi to stwierdził,że dobrze czułam bo łebek jest tam gdzie powinien już.
P.Mamusiu na pewno też to poczujesz gwarantuję,chyba,że podczas mocnego snu się zdarzy,ale myślę,że masz jeszcze trochę czasu bo ja to dopiero na początku zeszłego tygodnia miałam.
Asze Skaba jak już tyle za wami to teraz z górki,to co najgorsze już dzieciaczki przetrwały więc już nie ma takiego jakiegoś realnego zagrożenia myślę.

Niekat ale sweet pszczółka z Oliwci :-)taka Maja normalnie,że szok
kurde a może niekoniecznie ten termin był źle wyznaczony,mały zaczął szybko rosnąc,dlatego się Sabinci rozstępy porobiły,a może macica tak szybko nie nadążała z rozrostem,nie wiem już sama:baffled:wróci to się dowiemy.Tylko żeby nie było tak,że ja się wtedy zwinę;-).A co do tych wąteczków to mi jest obojętne:sorry2:może byc zamknięte czy otwarte,w sumie każda mamusia lubi się pochwalić swoim szczęściem:happy:,a debili różnych to nie brakuje nawet na ulicach i to jest gorsze widziec to na life niż miec swiadimośc,że może tak byc ale nie musi.A ja bym Telmę jeszcze dodała bo w sumie to nie wiemy czemu tak nagle zniknęła może z przyczyn niezależnych od niej nie ma jak się z nami skontaktowac:-(

reklama
Do góry