reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Cześć Dziewczyny!
dawno mnie nie było a tu taka siurpryza!!!!Czy wiecie coś więcej, coś Sabinci przyspieszyło ten poród?????a który o wogóle u niej tydzień był?W każdym razie życze dużo zdrówka dla Sabińci i Nikodemka!!!I
Mnie dzisiaj krzyż boli jakbym miala okres dostać...A ja cholerka chyba se pizze zamówie bo mam wielką ochoteę
Czyy jesteście gotowe już na wczasy w porodówce????
Mi dzisiaj stuknął 36 tc a tu wszystko w polu, pranie, moje rzeczy,itp....

reklama
Ja byłam dziś u gina i wszystko ok. Lekarz prognozuje, że moja dzidzia urodzi się ok. 3,300 kg. Najważniejsze, że to nadal dziewczynka :tak:.
Sama nie mogę się nadziwić jak ten czas leci, teraz jest 34 tc, a w poniedziałek 35 się zacznie.

Cześć Dziewczyny!
dawno mnie nie było a tu taka siurpryza!!!!Czy wiecie coś więcej, coś Sabinci przyspieszyło ten poród?????a który o wogóle u niej tydzień był?W każdym razie życze dużo zdrówka dla Sabińci i Nikodemka!!!I
Mnie dzisiaj krzyż boli jakbym miala okres dostać...A ja cholerka chyba se pizze zamówie bo mam wielką ochoteę
Czyy jesteście gotowe już na wczasy w porodówce????
Mi dzisiaj stuknął 36 tc a tu wszystko w polu, pranie, moje rzeczy,itp....

Z tego co pamietam to Sabincia miala termin 2 dni przed nami czyli na 28mego Marca, urodzila w 31 +6 tygodniu.

Czesc dziwczyny bylem u Sabinci i Nikosia wszystko jest ok maly juz oddycha sam i jest przeslodki kochany i wogole :-) moja zonka wychodzi w poniedzialek. Prosila podziekowac wszystkim za zainteresowanie i troske i ja tez Wam dziekuje pozdrawiam i lece spowrotem do szpitala :happy:.

Miquel - jak to dobrze czytać takie super wieści! Uściskaj swoje oba skarby od cioteczek BBoomowych :rofl2::tak::rofl2:!!

No i czekamy na Sabinke do poniedziałku!

Moja kluska coś bardziej ruchliwa ostatnio, a ja po wczorajszych ćwiczeniach na SzR to chodzę krokiem jakbym już urodziła :wściekła/y: Boli mnie krocze jak diabli!
Heh a może i moja się już w "kanał" pakuje?!? :nerd: Kurcze przy drugim to już będziemy wiedzieć co i jak .....

Ja już po wizycie gości...

ewa33 gratuluję córeczki:-):-):-) ja też przyzwyczajam sie do tej myśli:-)

niekat to się już Marcelek na świat wkręca:-):-) a ty teraz oddaj się odpoczywaniu, bo jak mu się uda to nici z odpoczynku:-) czekamy na Pszczólkę.. i kciukasy oczywiście zaciśnięte:-)

mrowa oczywiście możemy przenieść zdjęcia na zamknięty.. sama nie wiem.. bo z drugiej strony mogłybyśmy zostawić takie pojedyncze fotki, a resztę już na zamkniętym, bo wiem, że inne mamuśki tez lubią podglądać jakie cuda przychodza na świat.. dziewczyny a wy co o tym sądzicie? może to przedyskutujemy i zdecydujemy współnie?

Monika to córcia będzie taka w sam raz - do porodu nie za duża, a do pielęgnacji nie za mała:-)
befatka jak tam po spotkaniu? czy twoje oczekiwania beda spełnione?

PrzyszłaMamusia ty to masz sny:-D:-D:-D

MrsF dobrze, że skurcze ci przeszły.. dbaj o siebie..

ja też miałam lyżeczkowanie zaraz po porodzie, bo lekarz nie był pewien czy wyszło całe łożysko - było stare.. ale znieczulenia nie miałam i nie bolało, choć do przyjemnych rzeczy to nie należy..

asze musimy jeszcze troszke wytrzymać z tymi skurczami.. ja miałam podobnie poprzedniej nocy.. ale pocieszające jest to, że już niedługo bedziemy miały zielone światełko.. a nadal jesteś na fenoterolu?

reklama
Dostałam smsa od Sabinci, że w sumie dobrze że urodziła wcześniej bo ma infekcje macicy i dla małego lepiej że się urodził.:tak: I że wygląda jak Miquel:tak:

Do góry