reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Witam z rana ;-)!
Dalej nie mogę uwierzyć, że Sabincia już po!!!!
Ale numer nam odstawiła!
Strasznie się cieszę, że z Nikodemem wszystko w porządku!
niekat - a Ty następną dobrą wiadomość z rana wrzuciłaś :-) Pozdro dla Marcela!
Dalej nie mogę uwierzyć, że Sabincia już po!!!!
Ale numer nam odstawiła!
Strasznie się cieszę, że z Nikodemem wszystko w porządku!
niekat - a Ty następną dobrą wiadomość z rana wrzuciłaś :-) Pozdro dla Marcela!
iza&marcin
Fanka BB :)
gratulacje dla obojga rodzicow !!!
śliczny chlopak !
śliczny chlopak !
O matko! 1 dzien mnie nie ma a tu takie wydarzenia!!!
Sabincia i Miquel, bardzo bardzo Wam gratuluje i bardzo sie ciesze ze wszystko z synkiem jest ok! Nikodem jest przesliczny i to juz duzy chlopak jak na 32 tygodnie! Wysylam zdjecie do meza zeby mu pokazac jaki piekny chlopiec juz sie na marcowkach urodzil! :-)
Cicha i Befatka, dzieki za pamiec. U mnie bole przeszly i w koncu do szpitala nie poszlam bo jeden z naszych b waznych klientow sie pojawil na podpisywanie i koniecznie mnie chcial obejzec w stanie paczkujacym. Dostojny pan po 50tce, dyrektor British Airways, na moj widok bardzo nieprofesjonalnie wykrzychal (tlumaczenie): 'kur.... jakas ty przeogromna!' . nie wiem czy to mial byc komplement czy nie ale napewno smiesnie bylo.
Niekat, gratuluje ze Marclelek juz taki duzy i ze dzis ostatni dzien pracy!. Ja jeszcze niestety mam 2 tygonie ale coraz bardziej zwalniam. Wczoraj mnie szef zabral razem z kolegami na 'good luck' lunch pozegnalny, gdzie sie obzarlam jak swinia i ledwo sie dotoczylam do pracy, i bylo bardzo milo wiec za bardzo sie skarzyc nie bede szczegolnie ze dostalam kuponiki do Mamas & Papas i wielka kartke z zyczeniami
Apropos snow, tez mi sie snilyscie, nie pamietam wszystkich, tylko Asze (cos bylo o skurczach) i Gize!
Ide ogladac nowy dzieciaczkowy watek! :-)
Sabincia i Miquel, bardzo bardzo Wam gratuluje i bardzo sie ciesze ze wszystko z synkiem jest ok! Nikodem jest przesliczny i to juz duzy chlopak jak na 32 tygodnie! Wysylam zdjecie do meza zeby mu pokazac jaki piekny chlopiec juz sie na marcowkach urodzil! :-)
Cicha i Befatka, dzieki za pamiec. U mnie bole przeszly i w koncu do szpitala nie poszlam bo jeden z naszych b waznych klientow sie pojawil na podpisywanie i koniecznie mnie chcial obejzec w stanie paczkujacym. Dostojny pan po 50tce, dyrektor British Airways, na moj widok bardzo nieprofesjonalnie wykrzychal (tlumaczenie): 'kur.... jakas ty przeogromna!' . nie wiem czy to mial byc komplement czy nie ale napewno smiesnie bylo.
Niekat, gratuluje ze Marclelek juz taki duzy i ze dzis ostatni dzien pracy!. Ja jeszcze niestety mam 2 tygonie ale coraz bardziej zwalniam. Wczoraj mnie szef zabral razem z kolegami na 'good luck' lunch pozegnalny, gdzie sie obzarlam jak swinia i ledwo sie dotoczylam do pracy, i bylo bardzo milo wiec za bardzo sie skarzyc nie bede szczegolnie ze dostalam kuponiki do Mamas & Papas i wielka kartke z zyczeniami
Apropos snow, tez mi sie snilyscie, nie pamietam wszystkich, tylko Asze (cos bylo o skurczach) i Gize!
Ide ogladac nowy dzieciaczkowy watek! :-)
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Hej hej! Nie doczytałam jeszcze co napisałyście, ale zaraz będe miała gości, więc zaglądnę dopiero wieczorkiem.. Chciałam tylko powiedzieć, że tak mnie wczorajsze wydarzenia zainspirowały, że wzięłam się do roboty i napisałam do administratora forum w sprawie wątku zamkniętego.. jak dostanę odpowiedź to dam znać i będziemy musiały określić kto ma mieć dostęp.. ja ten wąteczek widziałabym tak jak mają sierpniówki 2005 - tzn. całe pod-forum zamknięte i po wejściu tam jest możliwość dodawania poszczegolnych watków w miare potrzeb - czyli na takiej samej zasadzie jak ten otwarty...
Myślami jestem cały czas z Sabincią i Nikosiem, no i z biegającym po sklepach Miquelem..:-):-):-)
Myślami jestem cały czas z Sabincią i Nikosiem, no i z biegającym po sklepach Miquelem..:-):-):-)
Sabińcia Miquel GRATULUJĘ WSPANIAŁEGO SYNKA.
Cieszę się że jest zdrowy i życzę Sabińci by szybko doszła do siebie, wracając do domku, byście wszyscy mogli się cieszyć nowym członkiem rodziny.
Chyba już wszystkie zaczynamy czuć że ten czas nieubłaganie dobiega końca naszego rozwiązania :-)
Cieszę się że jest zdrowy i życzę Sabińci by szybko doszła do siebie, wracając do domku, byście wszyscy mogli się cieszyć nowym członkiem rodziny.
Chyba już wszystkie zaczynamy czuć że ten czas nieubłaganie dobiega końca naszego rozwiązania :-)
ninjacorps
Marcóweczka 2008
No to galeria zdjęć brzuszków również może ruszyć
Na razie coś mi się zawiesiło z wklejaniem zdjęć ale postaram się wklejać na bieżąco.
Na razie coś mi się zawiesiło z wklejaniem zdjęć ale postaram się wklejać na bieżąco.
reklama
Marteczka23
Fan(ka)
Nieka(odpoczywaj!też czujesz jak ci się wkręca w kanał?) Ewa33(gratuluję córeczki,szczególnie,że chłopca już masz;-))I super,że dzieciaczki rosną i są zdrowe:-):-):-)
Mrówa a co to jest to łyżeczkowanie???Coś nie halo??
P.Mamusiu tyle wrażeń na jeden dzień to i sny adekwatne
Mrówa a co to jest to łyżeczkowanie???Coś nie halo??
P.Mamusiu tyle wrażeń na jeden dzień to i sny adekwatne