reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

UFF!!!! bardzo bardzo sie ciesze ze Nikodem jest zdrowy!! dzielna mama! tata tez!:-)
to ja moge juz spac spokojnie! zaraz zadzwonie do meza!

reklama
jeju aż się popłakała:-):-):-):-)

Sabincia i Miquel ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nikoś witaj na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

już sie zabieram za Listę marcowych dzieciaczków:-):-):-)

WOW SUPER:-):-):-):-):-):-):-):-)
Gratulacje dla świeżo upieczonych rodziców:-):-):-):-):-):-):-):-)
aż mi się łezka w oku zakręciła :-D grunt że z Sabincią i małym Nikosiem wszystko dobrze:tak::tak::tak::tak:
Dusia ty masz racje, czas apkowac torbę bo nie znasz dnia ni godziny....:laugh2:
Skaba, Ninja chyba czas powoli tworzyć nowy wątek :-) fotki marcowych dzieciaczków:-)

Gratulacje dla rodziców!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Ale się cieszę ...kamień z serca!!! No to jesteśmy już ciociami:-D:-D:-D:-D:-D:-D!!!!!!!!!!!!
Jeszcze raz GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No duży duży!prawdziwy facet:tak:.I bardzo dobrze jak się miała tak źle czuć czy miało ją coś bolec to lepiej,że się rozdwoiła.:happy:A ciekawe kiedy będą w domku i będzie mogła nam relację zdawać z pierwszych dni bycia razem,już się nie mogę doczekać.
Wiecie chyba też już bym chciała być po i w sumie to im zazdroszczę.
Tzn,że miał lekki poród:-)A ty Miquel zabieraj się za wyprawkę,żeby przyjechali na gotowe,bo z tego co wiem to na brak ciuszków nie narzekała ale inne rzeczy?Jak co to pytaj pomożemy ci!;-)

reklama
Do góry