reklama
Marteczka23
Fan(ka)
Kurde to Sabincia się załapała na ostatni dzień stycznia!W tłusty czwartek najsłodszy mały pączuszek!
WOW SUPER:-):-):-):-):-):-):-):-)
Gratulacje dla świeżo upieczonych rodziców:-):-):-):-):-):-):-):-)
aż mi się łezka w oku zakręciła grunt że z Sabincią i małym Nikosiem wszystko dobrze
Dusia ty masz racje, czas apkowac torbę bo nie znasz dnia ni godziny....
Skaba, Ninja chyba czas powoli tworzyć nowy wątek :-) fotki marcowych dzieciaczków:-)
Gratulacje dla świeżo upieczonych rodziców:-):-):-):-):-):-):-):-)
aż mi się łezka w oku zakręciła grunt że z Sabincią i małym Nikosiem wszystko dobrze
Dusia ty masz racje, czas apkowac torbę bo nie znasz dnia ni godziny....
Skaba, Ninja chyba czas powoli tworzyć nowy wątek :-) fotki marcowych dzieciaczków:-)
Marteczka23
Fan(ka)
No duży duży!prawdziwy facet.I bardzo dobrze jak się miała tak źle czuć czy miało ją coś bolec to lepiej,że się rozdwoiła.A ciekawe kiedy będą w domku i będzie mogła nam relację zdawać z pierwszych dni bycia razem,już się nie mogę doczekać.
Wiecie chyba też już bym chciała być po i w sumie to im zazdroszczę.
Tzn,że miał lekki poród:-)A ty Miquel zabieraj się za wyprawkę,żeby przyjechali na gotowe,bo z tego co wiem to na brak ciuszków nie narzekała ale inne rzeczy?Jak co to pytaj pomożemy ci!;-)
Wiecie chyba też już bym chciała być po i w sumie to im zazdroszczę.
Tzn,że miał lekki poród:-)A ty Miquel zabieraj się za wyprawkę,żeby przyjechali na gotowe,bo z tego co wiem to na brak ciuszków nie narzekała ale inne rzeczy?Jak co to pytaj pomożemy ci!;-)
reklama