reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Weronika popieram!!!! chrzanić porządki:angry::wściekła/y: teraz musimy wytrzymać wszystkie do końca!!!!
Ciekawe co z Sabincią?? Na pewno już urodziła...

reklama
Kasik25, gdzie jesteś? Mam nadzieję, że jeszcze nie rodzisz i lada dzień do nas wrócisz.
A może któraś z Was ma jakieś wieści?

jeju ja też cały czas o Sabinci myślę i jej synku.. zaglądam tu co chwilę czy nie ma jakiś wiesci..

o rany, jeden dzień a do czytania tyle stron:szok: i do tego takie wieści :szok:
Sabincia trzymaj się mocno, mam andzieję że z Nikosiem i mamą wszystko w porządku

a ja po dzisiejszym dniu jestem padnięta - cały czas w drodze - wróciłam od lekarza z usg po drodze odebrac rożek, kocyk, wanienkę, opowiedzieć jednym i drugim rodzicom co tam po badaniu NIE MAM JUŻ SIŁ!!!!
ale najważniejsze że z Juleńką wszystko bardzo dobrze:tak::-), waży 2625 i gdyby się dziś urodziła to byłaby juz dzieckiem donoszonym:-), według dzisiejszych rozmiarów to termin porodu byłby juz na początek marca tzn 02.03 ale im później się urodzi tym większym dzieckiem będzie - oby za długo nie zwlekała :-D co by do 6 kg nie doszła :-D

co do pączków to zjadłam dziś juz 5 szt:sorry2::zawstydzona/y: i wcale nie jest mi nie dobrze ale ostatnie 4 dałam Mężulowi żeby szybko je zjadł bo pochłonęłabym i te :zawstydzona/y:

Weronika też się denerwuję o Sabincię:tak:
Giza bo pewnie jakbym miała urodzic chlopca to wszystkie mity czy przesądy by co by mi mówili dotyczyłyby chłopców,tak byle by miec co klepnąc;-)
Skaba bo mój nie informatywny gin z 1-go porządnego usg mi wyczytał termin na 01.03 zamiast 19.02.i wtedy to właśnie się znalazłam na BB jako marcówka.A później stwierdził,że to jednak będzie 14.02 no to się podłamałam,że powinnam być na lutówkach,ale zanim bym tam miejsce zagrzała...i nie chciałam od was odchodzić:rofl2:.No a teraz to powiedział,że 12.02 i bądź mądra:crazy:już 3czy4 razy ten suwaczek zmieniałam.

Marteczka dobrze, że z nami zostałaś:-):-) ale zawirowanie masz z tymi terminami.. mnie się wydaje, że najlepiej to się przywiązać do terminu z OM, bo na usg to się zmiania, a w sumie i tak wiadomo, że to 2tyg. plus/minus... mnie teraz wywróżyli 25.02.. zobaczymy.. zobaczymy..

Skaba no może tak dlatego,że pierwszy raz nie zanotowałam dni miesiączki,bo jakoś byłam wtedy chora, i zapomniałam później kiedy to było:baffled:.więc podałam mu taki dzień w jakim mi się zaczęła miesiąc wcześniej bo mniej więcej zawsze było regularnie.
Ale ostatnio po ocenie usg i tego,że szyjka się skróciła to stwierdził,że do 12 się powinnam już spokojnie rozpakowac.

O matko ale sie narobiło Sabincia ,Nikos trzymajcie sie kochani mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.Buziaczki dla Was Kochani:-):-D
Marteczka ale ten Twoj gin miesza z tymi terminami.
Gizia duzo zdrówka dla Ciebie i Przemcia
Co do porodów ja i moja siostra byłysmy przeterminowane ja o 10 dni a moja siostra o 4 za to moji 3 bracia w trminie co do dnia:-)
No włsnie ciekawe co z Kasik 25 i z MrsF ona tez sie zle czuła

reklama
Do góry