reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
W imieniu mamma80-gratulacje dla rodziców:-):-):-):-). Poinformowałam mamme, bo pisała, że jest odcięta jeszcze od neta.

O jeju jaki słodki Gratulacje dla szczesliwych mamusi i tatusia a tak sie martwiłysmy.Az sie popłakałam,tak sie ciesze ze z Nikosiem wszystko ok.

Skaba zaklepuje miejsce numer dwa na tej twojej ślicznej liście,a przy okazji otworzę nowy miesiąc luty.
Uwielbiam zdjęcia Anne Geddes:-Djedno mam na pulpicie(3śpiące na półce misie) i drugie na tapecie w tel(właśnie te 3 króliczki)

Marteczka-żebyś wiedziała...normalnie czuję się jakbym mocną kawę wypiła...aż męża obudziłam (przyciął drzemkę) jak się tylko dowiedziałam, że mamy już pierwszego maluszka na naszym BB wśród marcówek:-D:-D. I uświadomiłam sobie, że to już tak blisko i nie wiadomo kiedy się zacznie:szok:, ale też już chce mieć Tosię po drugiej stronie brzuszka:sorry2:.

prędziutko skleciłam Listę marcowych dzieciaczków 2008.. jeszcze jutro coś przemyślę i popoprawiam.. zresztą liczę na wasze sugestie.. :-):-):-)musze troszkę pokombinować ze zdjęciami, bo jak będzie więcej maluszków to strasznie długo trwałoby otwieranie...:-):-):-)

jejciu ale się cieszę, że wszystko dobrze!!!! kawał chłopa z naszego Nikosia:-):-):-)

reklama
Jaki śliczny!!! i całkiem spory jak na takiego wcześniaczka:tak::tak: Oj tez już bym chciała tulić moje maleństwo:tak:
Chyba się zacznę tez pakować:tak:;-)
Marteczka rozrzuć zapałki i zbieraj po jednej - ponoć pomaga;-):-):tak:

Do góry