reklama
Podaruj �ycie Ani wp�acaj�c dowoln� kwot�. Koncert charytatywny. Wolszty�ski Portal Internetowy - Wolsztyn24.pl
To taka chora dziecinka z mojej miejscowości rodzinnej ( teraz mieszkam obok), jakby ktoś chciał pomóc..
To taka chora dziecinka z mojej miejscowości rodzinnej ( teraz mieszkam obok), jakby ktoś chciał pomóc..
skaba1
sierpień'05 marzec'08
ojojoj Sabincia ale mnie przeraziłaś trzymajcie się w dwupaku!!!!! choć lekarze mówią, że lepiej urodzić w 7 miesiącu niż w 8-mym...
a ja dziś leżę plackiem cały dzień, bo też miałam koszmarną noc... dostałam mocnych skurczy i myślałam, że też sie zacznie.. a bylam sama z Bartkiem i nie wiedziałam co robić..
Przyszła Mamusia dobrze, ze nam takie wieści przynosisz.. i to już naprawdę niedługo:-)
niekat to teraz intensywnie wypoczywaj i zbieraj siły.. przydadza się.. przydadzą i narobiłaś mi smaka na poączuchy - właśnie wrzucam drugiego..:-)
weronika śliczna malutka.. jak z obrazka.. aż mi sie ciepło na sercu zrobiło.. i kupię sobie taką opaseczkę:-):-):-)
Doris- skuś się już na to wolne:-):-) jeszcze się w życiu zdążysz napracować:-)
a ja dziś leżę plackiem cały dzień, bo też miałam koszmarną noc... dostałam mocnych skurczy i myślałam, że też sie zacznie.. a bylam sama z Bartkiem i nie wiedziałam co robić..
Przyszła Mamusia dobrze, ze nam takie wieści przynosisz.. i to już naprawdę niedługo:-)
niekat to teraz intensywnie wypoczywaj i zbieraj siły.. przydadza się.. przydadzą i narobiłaś mi smaka na poączuchy - właśnie wrzucam drugiego..:-)
weronika śliczna malutka.. jak z obrazka.. aż mi sie ciepło na sercu zrobiło.. i kupię sobie taką opaseczkę:-):-):-)
Doris- skuś się już na to wolne:-):-) jeszcze się w życiu zdążysz napracować:-)
Marteczka23
Fan(ka)
nie no siedzę jak na węgielkach!Aż się na teścia wkurwiłam odziwo nawet mu poweidziałam co myślę pierwszy raz!Bo ja tu muszę się pakowac i czekam na wieści o Sabinci i Nikosiu a on mi tu dupę zawraca żeby mu patrzec gołębie i psy!dwa dni temu mu patrzyłam to mi kurteczkę dla małej na aukcji buchnęli,to on do mnie:e tam szmat jest pełno!no to dzisiaj już się postawiłam odpowiednio!Pokaż mu jak to się robi,na pewno!Żeby mi tu już codziennie siedział w pokoju na moim kompie?niedoczekanie!!!
iza&marcin
Fanka BB :)
skaba1 dlaczego w 7 lepiej niz w 8ym?
iza&marcin
Fanka BB :)
to sie tesciowi oberwalo
Marteczka23
Fan(ka)
Cóż takie życie no ale trzeci raz w tym tygodniu to żadna by tego nie zniosła,gwarantuję,szczególnie,że tam prawie nigdy nic nie ma.Wolę sobie szmaty oglądac w końcu to jest mój komp i net i jak zakładałam to nie patrzył przychylnym okiem,jeszcze się bulwersował,że cały dzień siedzę a to szkodzi dzieckuznawca się znalazł
Marteczka23
Fan(ka)
Poprawiłam suwaczek z 19-na 12.02.Chociaż podobno dziewczynki lubią byc"przenoszone"
darinia
Entuzjast(k)a
Sabincia - trzymaj się
Marteczka - nie denerwuj się tak olej to
ja dziś całe popołudnie odsypiałam noc jutro zaczynam porządki w kuchni i też pakuje rzeczy bo widziałam niepokój męża jak zaczęłam mu mówić co gdzie jest biedny pewnie i tak nie znajdzie więc wszytko w jednym ułożę miejscu
pączki pycha te mojej babci lepszy od sklepowych ale i tak wszystkie zniknęły
idę się położyć bo dziś jakiś dziwny ten dzień
Marteczka - nie denerwuj się tak olej to
ja dziś całe popołudnie odsypiałam noc jutro zaczynam porządki w kuchni i też pakuje rzeczy bo widziałam niepokój męża jak zaczęłam mu mówić co gdzie jest biedny pewnie i tak nie znajdzie więc wszytko w jednym ułożę miejscu
pączki pycha te mojej babci lepszy od sklepowych ale i tak wszystkie zniknęły
idę się położyć bo dziś jakiś dziwny ten dzień
reklama
Sabincia, pewnie maleństwo już jest z Tobą. Niech się dobrze chowa i szybciutko wracajcie do domu. Chociaż zapewne inkubator Was nie ominie :-( Miquel, daj znać jak się czuje żonka i synek. Trzymam za Was mocno kciuki.
A reszta zapracowanych dziewczyn niech się nie waży robić żadnych większych ani mniejszych porządków. Poczekać z tym do 38-go tygodnia.
Przemko stwierdził chyba, że mamie smutno się samej choruje i też się rozłożył. U niego na szczęście bez antybiotyku. No ale tydzień ma posiedzieć w domu. A potem do kontroli i zobaczymy co dalej. Na szczęście nie ma przeciwwskazań do wyjazdu na wieś, więc jutro jedzie na weekend do dziadków, a ja będę miała znowu troszkę czasu dla siebie. Oj kondycja już nie ta na zabawy z prawie 3 latkiem.
A reszta zapracowanych dziewczyn niech się nie waży robić żadnych większych ani mniejszych porządków. Poczekać z tym do 38-go tygodnia.
Przemko stwierdził chyba, że mamie smutno się samej choruje i też się rozłożył. U niego na szczęście bez antybiotyku. No ale tydzień ma posiedzieć w domu. A potem do kontroli i zobaczymy co dalej. Na szczęście nie ma przeciwwskazań do wyjazdu na wieś, więc jutro jedzie na weekend do dziadków, a ja będę miała znowu troszkę czasu dla siebie. Oj kondycja już nie ta na zabawy z prawie 3 latkiem.