reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Dobra ja wróciłam :wściekła/y: zła jak nie wiem co nic nie załatwiłam bo dzis juz mnie nie zarejestrują:wściekła/y: bo brakuje pan na patologii i juz dzis zadnej nie ma!!!!!!!!! ale łaskawie pan portier, który jak mnie zobaczył rozbeczaną nie wiedząca co mam robic pobiegł i przyniósł mi nr telefonu , żebym zadzwoniła tam jutro sie umówiła żebym nie drałowała na daremnie!! Jestem wściekła bo jeszcze cała droge mnie boli brzuch i mam kolke i wracałam do domu i beczałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a w dodatku myłam dziś głowe i chyba zawiało bo mnie ucho boli tez i bede beczec zaraz znowu :(:dry::wściekła/y::-(

reklama
Hej laseczki mam propozucje moze załozymy wątek na którym podamy swoje namiary jakby co nr tel itd.
Teraz powolutku zaczynamy przygotowywac sie do rozdwajania niekóre z nas beda lub są w szpitalu jakis czas(tj. skaba i sabincia sie wybiera jak dobrze pamietam), zebysmy sie nie martwiły zawsze mozna napisac sms i juz wszystko wiadomo.A i chyba dziewczynom bedzie miło ze ktos pamieta.
Wątek oczywiscie musi byc zamkniety!!!!!!
Co wy na to??

Hej dziewczyny, przebrnęłam juz przez wszystkie zaległe posty. Ja też miałam dzisiaj nieciekawy dzień - w pracy. Już mi się nawet nie chce pisać, bo wiem co mi odpiszecie - idź na zwolnienie, a ja jeszcze chcę wytrzymać do końca stycznia. Poza tym, jak na razie w domu nadal nie mam netu, więc mogę być odcięta od BB. Muszę jak najszybciej założyć, ale nie mam czasu się tym zająć.
Ninja - nam na szkole rodzenia pani mówiła, że jak boli krocze, to najczęściej dlatego, że maluch się wpasowuje główką do kanału rodnego.

Beafatka ja jestem jak najbardziej za :tak:pod warunkiem że bedzie na zamkniety
Ninja wracaj do nas szybko:-)
Sabincia nieprzejmuj sie buźka dla ciebie zadzwoń jutro

Sabincia nie martw sie teraz najwazniejsza jest dzidzia naszym wygladem bedziemy sie przejmowac po porodzie.Wiem łatwo sie mowi ale pociesz sie kazda z nas boryka sie teraz z takimi lub podobnymi problemami nie jestes sama wiec 3maj sie jakos damy rade.Juz tylko kilka tygodni.Uszy do góry:-)Co do chodzenia mam tak samo tez mnie boli brzuch jak chodze staraj sie robic przerwy posiedz na ławce albo zatrzymaj sie na chwilke.Ja ostatnio tez miałam tak i jeszcze mój piekny kazał mi chodzic do szkoły po swojego syna,bo ja niby sie nie ruszam i to dlatego.Wkurzał mnie i była awantura ze niby on wie lepiej jak sie kobieta w ciązy czuje
Doris jeszcze tylko tydzien a pozniej błogie lenistwo:tak:
Weronika - tata zazdrosci ze nie moze sobie polezec i pospac do połódnia hihi nie przejmuj sie!!! Mysle ze sie na cos zdenerwował i nie miał sie na kim wyładowac pewnie wcale tak nie mysli.Olej wszystko....

Co do nr telefonów - lepiej nie podawać na forum - poprzesyłamy sobie na PW lepiej. Każda niech wyśle do dwóch innych dziewczyn i wystarczy.
To ja wysyłam do Mrowy i Niekat.

No i facetów trzeba przeszkolić w zakresie haseł, żeby mogli coś skrobnąć jak rozlokujemy się po porodówkach ;-)

popieram ninje - nigdy nie wiadomo jak to do konca z tymi zamknietymi wątkami jest... :baffled:;-):-)a do szpitala zabieram mojego laptopika - znaczy poprosze męża zeby mi po porodzie przywiózł to się na gorąco pochwalę;)

a może wyślijmy do jednej osoby wszystkie i ta osoba zrobi zestawienie telefonów i roześle do reszty całą listę. Ja mogę się zgłośić na ochotnika.
Możecie do mnie przesłać wszystkie, a ja w całości roześlę każdej z osobna na prv :tak:
Co Wy na to?

reklama
Sabincia - juz niedługo, spokojnie wszystkie jakoś damy radę z tymi problemami :tak:

Weronikaa - rozumiem cię doskonale, sama to przezywałam dopuki mieszkałam z rodzicami, a najbardziej wkurzał mnie tekst "jesteście tacy sami" (to o mnie i moim o 8 lat młodszym bracie) ale pomyśl że juz niedługo będziesz na swoim:tak:i wtedy będziesz miałą wszystko głęboko w ... ;-)

a ja po badaniu poszłam do mojej pracy tak trochę w odwiedziny no i z dobrego serca chciałąm pomóc dziewczynom napisać sprawozdania roczne , półroczne i podsumowania planów pracy ale jak się okazało jak doszło co do czego to zaledwie jedna , dwie osoby uczestniczyły w tym a reszta olała sprawę:szok:; zrobiłam jedno podsumowanie i powiedziałam dość :no: to ja przychodze na zwolnieniu , robię coś czego nie powinnam bo i tak się pod tym nie podpiszę - BO MNIE NIE MA!!! a inni nawet mi nie pomogą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry