reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Ninja zapytaj zawsze ktoś doświadczony ci powie i obyty w tym temacie;-)
Kasia ale wam sie historia trafiła ja bym zapytała jakiegos przechodnia faceta czy by mi nie pomógł i wydaje mi sie że raczej by wam nie odmówili .ja zauważyłam że teraz ludzie boja sie sami oferować pomoc trzeba ich prosić o to bo sie wstydzą poprostu;-)
Przyszła mamusiu witaj a ja juz sie bałąm że juz urodziąłś albo lezysz w szpitalu:-p

reklama
Dziendoberek i dobranoc....
Pedze spac bo kolejna nieudana noc za mna.Poszłam spac o 1. obudziła mnie zgaga:no::no: i tak do chyba 7,a 7,40pobudka:baffled:W miedzy czasie wstałam na siusiu ale od tej zgagi zwymiotowałam. Rewlka dosłownie jak tak dalej pojdzie to po porodzie czeka mnie remont kapitalny ząbków....
Miłego dnia robaczki

Dzień dobry! Dziś ja idem do szpitala zobaczymy co powiedza ... pozatym jest zimno wieje nic mi sie nie chce mam ciagle zgage i wyszły nowe rozstepy juz nie mam do nich sił :( czuje sie zle :( a jeszcze tyle jest do zrobienia...

sabincia - nie łam się;-)rozstepy to nie takie znów straszne "pamiatki" chyba każda z nas ma lub będzie miała chocby kilka:dry:a ze nie masz na nic ochoty to ja całkowiecie rozumiem - jak mam ranow stac z łózka do rpacy to mi się odechciewa wszystkiego:dry:ale pocieszam się ze jeszcze 6 razy tak wstane i bede mogła potem juz spac ...no cóz troszkę dłuzej;-):-p:sorry2:

Naprawdę podziwiam wszystkie mamusie, które jeszcze pracują. Ja to mam takiego lenia, że dopiero wstałam, zjadłam śniadanie i klepię tu do Was ( a już prawie południe :zawstydzona/y:).

A na dziś mam misję specjalną - lepienie pierożków ..... aż mnie kręci na samą myśl, ale cóż jeść by się jadło ale gorzej z robotą :zawstydzona/y::shocked2:

Witam!!
Ja też coś od wczoraj zaniemogłam-przez ten durny remont coś mi wczoraj strzeliło w okolicy kosci ogonowej że nie mogę normalnie chodzić:no:W ogóle coś mnie ciągnie na dole i wszystkie więzadła w tej okolicy szwankują bo aż kuleję...Sajgon..
Skaba,Sabincia trzymajcie się,już niedaleko...Wytrzymajmy jeszcze w 2-paku te parę tygodni...

Wróciłam ze SzR i mówiłam położnej o tym bólu i że nie mogę stanąć na jednej nodze (też własnie kuleję) i powiedziała, że ciężko coś określić bez badania, ale jeżeli tylko chcę, to żebym się zgłosiła na patologię, ona mnie we wszystkim poprowadzi (bo ja kompletnie nie wiem co gdzie i jak). Jednak stwierdziłam, (bo troszkę mi minęło) że jeszcze poczekam - zobaczymy....
ZłOTA KOBITKA! :tak:

Wróciłam ze SzR i mówiłam położnej o tym bólu i że nie mogę stanąć na jednej nodze (też własnie kuleję) i powiedziała, że ciężko coś określić bez badania, ale jeżeli tylko chcę, to żebym się zgłosiła na patologię, ona mnie we wszystkim poprowadzi (bo ja kompletnie nie wiem co gdzie i jak). Jednak stwierdziłam, (bo troszkę mi minęło) że jeszcze poczekam - zobaczymy....
ZłOTA KOBITKA! :tak:
ano złota:tak::-):-Ddobrze ze masz taka pod reką co Ci pomoze i doradzi w razie czego:sorry2:

Witam wszystkie marcóweczki:-D:-D:-D
Ja wstałam dzisiaj o 12:zawstydzona/y:, syn mnie obudził jak wracał ze szkoły:zawstydzona/y:, wczoraj do 3 oglądałam mecz Radwańskiej, no to spałam aż miło;-);-)
Ninja a może Tymon Ci uciska na jakiś nerw?? Kumpela tak miała od 7 miesiąca kulała bo jej dzidzia uciskała jakiś nerw:tak:
Sabincia trzymaj się i zdaj relację po powrocie:tak::tak:

reklama
Witam Dziewczyny:-):-):-):-):-)

Mnie to juz tak lenistwo dopadlo ,ze mimo tego ,ze nastawie sobie budzik na 9;00 i tak spie i spie i dopiero po 3 godzinach musze wkoncu sie zmobilizowac do wstania hihi, ale mi sie wydaje ze dlatego tak spie bo ide spac okolo 1-2 w nocy , no i u mnie to juz norma ze mam skurcze akurar jak ide spac ,wiec od 2tyg. mecze sie prawie co noc i dopiero naad ranem nic nie czuje tylko mdlosci mam ,wiec i tez dluzej leze az mi przejdzie hihi , wiec nie przejmuj sie sabincia ,bedzie dobrze:-).

Ninjacrops co do rozstepow ,to moze cie pociesze :-)
Ja mam rozstepy na tyleczku i plecach juz od jakis 12-13 lat wiec, a na brzuchu miesiac temu zauwazylam czerwone ktore juz sie robily , ale pomoglo smarowanie sie oliwka po kapieli na mokra skore i troszke odczekalam i lekko osuszylam, no i narazie mi znikly :-):-) z brzuszka, wiec jeszcze napewno masz szanse na pozbycie sie ich, tylko pamietaj zeby za dlugo nie wcierac w brzuszek bo dzidzia moze sie denerwowac ,ze ja tam ruszasz jak spi hihi.

Pozdrawiam Rannych Ptaszkow hihi:-)

glitteryourwaydba960dack4.gif

Do góry