reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Sabincia wszystko będzie dobrze - napewno - przede wszytskim trzeba mysleć pozytywnie, a my wszystkie na pewno trzymamy kciuki za ciebie no i przede wszystkim za Maleństwo:tak:

Weronika spokojnie - nie jesteś wyrodną matką :-) gdyby twój organizm potrzebował więcej mleka albo jakiegokolwiek nabiału na pewno miałabys na to ochotę :-D ja np. z reguły jadam sam nabiał i nie znosze wędlin :baffled: ale w czasie ciąży zdarzyło mi się juz kilka razy że miałam taką chęc na chlebek z szyneczką że nic mnie nie powstrzymało przed zjedzeniem tego :-D

reklama
Ja też piję dużo i wszystko:baffled: Największe wyrzuty sumienia mam jak sięgam po napoje energetyzujące:sorry2::sorry2: ale teraz to już max 1 na tydzień:baffled: Serio, nie wiem skąd mi się to wzięło, bo przed ciążą po prostu ich nienawidziłam, może ze trzy razy w życiu piłam, a w ciąży mogłabym pić tylko to!! Za to maksymalnie ucięłam kawę - może ze 2 czy 3 na tydzień.
Sabincia, trzymamy kciuki! A jak marcówki trzymają, to wszystko musi być dobrze!:-):-):-)

No oczywiście , że musi byc dobrze nie widze inaczej ! tyle przeszlismy od samego poczatku , ze musi byc dobrze :) Wszyscy trzymamy kciuki za malenstwo:tak:

befatka-a tak ten czas leci na mieszkanku synus daje czadu ze juz wymiekam:baffled: a co do zyl to masakra boje sie cholernie! bo mam je na calym prawym udzie i ida az do posladka przez krocze:baffled: i bol mam taki ze szok juz mi gin powiedziala ze bedzie problem z nacieciem:szok::szok::szok: bo mam tam wszystko napuchniete w zylach! biore detralex i mam taki zel lipo hep ktory moge stosowac przez 14 dni! boje sie zeby przy porodzie nie bylo zadnych problemow z tego powodu:baffled:

Ale juz sie wkoncu wbilam na bb:-) z tym ze cos pod koniec lutego bedziemy sie przeprowadzac to znowu mnie nie bedzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kasik bidulko współczuję:no:,ale mam nadzieję,że przejdzie:tak:W końcu będziemy 3mac kciukersy.
Siwona Kobieto:szok::szok::szok:przecież na tych energetykach,to pisze jak byk,że w ciąży nie można!Pamiętam jak jeszcze pracowałam po 12h na nocki i dostałam dwa burny od przedstawiciela i to przeczytałam to oddałam je koledze!Wolałam się kawy napić,albo coli.

Sabincia na pewno wszystko się dobrze skończy ale zawsze lepiej iść do szpitala jak się coś dzieje, będziecie spokojniejsi a to jest dzidzi najbardziej potrzebne!!:tak:

Kasik to współóczuje miejmy nadzieje ze wszystko sie ułoży i bedzie lepiej.
Mnie tez czeka przeprowadzka na koniec lutego chyba jakos przed narodzinami dzidzi jak ja tego nie nawidzeeeeee i chyba tez nie bede miała neta przez jakis czas.:-(

reklama
Kasik bedzie wszystko dobrze musi byc a do końca już blizej niż dalej:tak::-)
wspólczuje wam tych przeprowadzek:no::-p i to przed samym porodem:szok::-:)baffled:

Do góry