reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Mrowa - ale to nie trzeba koniecznie dzisiaj oddać tą krew, prawda?
Mój małżon odda, ale może jedynie w czwartek lub piątek. Nad ogłoszeniami na innych forach pracuję, a mój małżon wrzuci jeszcze na Ogame .
Będzie dobrze!

PrzyszłaMamusia
- gratulacje da siostry!!!!

Co do nasza-klasa, to w końcu mi odpisali, że Marcówki 2008 będą założone, ale mają po tych przenosinach tyle zgłoszeń, że musimy uzbroić sie w cierpliwość. No i jeszcze ważna rzecz - taka klasa może być zamknięta dla osób postronnych!!! :tak::-)

reklama

Hello.
Mrówa-chetnie bysmy pomogli ale troche za daleko:zawstydzona/y:A to obojetnie z jakiego miasta sie to krew oddaje?? Moja rodzina mieszka koło Gorzowa wielkopolskiego wiec jesli to mozliwe moj brat chetnie pojdzie;-)i tak jest honorowym krwiadawca od daaawna wiec no problem.
Bedzie dobrze nic sie nie martw,duzo zdrówka dla mamusi
Co do wątku zamknietego jestem ZA tez nie chce zeby jakis zbok jarał sie moim bobaskiem.
Asze mam do Ciebie pytanko wiem ze Ty musisz na siebie uwazac jakie miałas objawy??Ja od tygodnia czuje jakies rwanie w dole brzucha zwłaszcza przy chodzeniu jakbym miała kamien w brzuchu który zaraz wypadnie i dziwne kłucie czasem w pochwie.Wizyte mam dopiero na 29.01 i nie wiem czy isc prywatnie czy co robic.Help....:-:)-(

Ninja to nie musi być dziś ważne zeby była oddana na nią ;-) wielkie dzięki niewiesz jak bardzo sie ciesze ze sie tak angażujecie buźka:-)
to super zeby NK była dla marcówek zamknita klasa;-)
Beafatka nie ma znaczenia skąd oddajesz krew najważniejsze żeby oddać i poinformować że oddajesz z przenaczeniem dla osoby "Krystyna Ciężadło"
bo jeśli by miało być tylko ode mnei z miasta to bym wam głowy nie zawracała:sorry2:
jeszcze raz dziękuje za wsparcie i za wszystko
a u mnei wiosna w pełni zimy:confused::confused::confused::confused:

Moja mama jest wzruszona jak jej powiedziałam ze puściłam prośbe na forum o krew dla neij i że taki odzew jest :-)
jest bardzo wam wdzięczna

dziewczyny prosze Was bardzo o podanie miejsca w ktorym sie lczy chora, to jest bardzo wazne...
Ninja, edytuj na glownym i dopisz

sprobuje przekazac Wasz prosbe do stacji krwiodastwa :tak:
buziaki grudniowka

aaaa napiszcie mi jeszcze prosze do kiedy ta krew jest potrzebna...
moglabym pomoc na innych forach ale musze mniej wiecej znac sytulacje...

moge podleic watek, ale pobieznie wyczytalam ze ta krew ma byc oddawana dzis...

Ja jestem za :tak:. I brzuszki też można byłoby tam wrzucić. Generalnie widać już, kto się udziela, a kto był tu tylko kilka razy i dawno o nas zapomniał.

Jestem tego samego zdania :tak: - zdjęcia dzieciaczków zamknąć i umieścić w Tym wątku dziewczyny, które udzielają się na forum.

No a z brzuszków to zrobiłabym taką galerię "Jak rosły nasze brzuszki", coś na wzór "lista marcowych mam" - do każdej dziewczyny byłyby doklejone zdjęcia, które znalazły się na wątku "rosnące brzuszki" od początku do rozwiązania :-)

Witam!!Się porobiło na tych wątkach w sprawie moderatorów:baffled::baffled::szok::szok:Ja jestem jak najbardziej za naszymi moderatorkami,nie mam nic przeciwko temu:tak::tak::tak:ze to własnie skaba i ninja nimi zostały.
Mrowa mój mąż tez oddaje krew,był ostatnio ale nie wiem kiedy=jeśli minął ten odpowiedni czas do następnego pobrania to pójdzie oddać.
Co do wątków zamkniętych to jestem za:tak::tak:

reklama
dwa dni mnie nie było a tu się tyle dzieje:-)
takie kłótnie są bez sensu ale niektórzy tak mają
tak się przestraszyłam szpitala że aż mi ciśnienie spada i całe szczęście w normie jakiś dziwny spokój mnie ogarnia nawet to że mam rozwalone mieszkanie i kilka dni opóźnienia w remoncie mnie nie jest w stanie wyprowadzić z równowagi:-)
mam do was pytanie puchną wam nogi? od kilku dni zauważałam że wieczorem to nie widać mi kostek a stopy mam jak słoń :-(
kurcze od 7 na nogach i już padam idę szybko zrobić obiad i dalej was poczytać

Do góry