reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

NASZA-KLASA - jest tez wirus!trzeb auważac kogo sie rpzyjmuje do listy znajomych!!!Dziewczyny uwazajcie bo jak złąpiecie to przekażecie innym na swojej liscie znajomych!!!:szok:i wtedy MUKA!
treśc ostrzeżenia;
prześlij tę wiadomosc dalej - to dotyczy stronki nasza klasa : jezeli ktos o niku genesis gallardo poprosi cie o dodanie do kontaktow nie dodawaj bo to wirus i jezeli ktos z twoich kontaktow go doda to ty tez go zlapiesz dlatego wyslij ta wiadomosc do wszystkich twoich kontaktow+

reklama
Ja muszę usprawiedliwić wczorajszą nieobecność - wybraliśmy się ze znajomymi do Baranowa Sandomierskiego i Sandomierza połazić po Zamkach bo ostatnio tylko w domu siedzimy. I tak zleciała niedziela, a jak wróciliśmy to wyrko, TV i nyny :-D:-)

Faktycznie fajny ten kalkulator - wyszło że mam macierzyński do 17.07 :-) Ale i tak nie wrócę do pracy, z wychowawczym sie nie uda bo umowa mi się skończyła 31.12 i pewnie przedłużą tylko d o czasu porodu. Ale na pewno nie zostawię bobaska z żadną babcią (tym bardziej że mama pracuje a teściowa - choć na emeryturze jest nianią rocznej Kariny) więc odpada!

Skaba - nic się nie martw, nikt tu nie będzie się kłócił :cool: My tam Wam wdzięczne jesteśmy, że podjełyście się tej funkcji:tak: Zresztą tu same super babki są, i nieproblemowe więc nic takiego nie będzie miało miejsca!
A ta co napisała że "będę czuła się jak sierota która nie potrafi sama moderować wątku tylko potrzebuje wspólnika ..." to chyba zbyt wielkie ambicje ma i po prostu chce się wykazać.

Giza - heh a pamiętacie jak na początku weszłyście mi na ambicje, bo też z początku tylko podczytywałam bo się bałam cokolwiek odezwać bo to moje pierwsze forum i nie chciałam wyjść na głupka (nie wiedziałam jak się poruszać) :zawstydzona/y: A teraz bez BB ani rusz - nałóg po prostu :-D:-D
No i podpisuje się pod Twoim pomysłem o tym zamkniętym albumie
:tak:

Mrowa
- mój mężuś regularnie oddaje krew i myśle że to nie problem przy najbliższej wizycie żeby ją oddał dla mamy, tylko on był chyba końcem grudnia i musi minąć 2 m-ce od ostatniego oddania. Ale jak wróci z pracy to go dokładnie wypytam kiedy był.

mrowa, niekat, giza, skaba- wysłałam wam dziś zaproszenie do nasza klasa;-)...mam nadzieję, że się nie gniewcie, że was znalazłam ;-)

szkoda, że jeszcze nie ma na tej stronie Marcówek2008. Fajnie by było jakbyśmy miały kontakt. Chociaż słyszałam, że niedługo planują zlikwidować NK bo się pomału wypala ta strona:baffled:. Ja tam nie mam nic przeciwko niej. Tylko tyle, że jak kogoś nie znam to nie zapraszam. Dlatego od razu wysłałam wam info, że to ja wysłałam zaproszenie (zresztą zdjęcie mam to samo co na BB):tak:.

szkoda, że jeszcze nie ma na tej stronie Marcówek2008. Fajnie by było jakbyśmy miały kontakt. Chociaż słyszałam, że niedługo planują zlikwidować NK bo się pomału wypala ta strona:baffled:. Ja tam nie mam nic przeciwko niej. Tylko tyle, że jak kogoś nie znam to nie zapraszam. Dlatego od razu wysłałam wam info, że to ja wysłałam zaproszenie (zresztą zdjęcie mam to samo co na BB):tak:.
oo szkoda ze chca ja zlikwodowac... znów sie postracają kontakty z ludźmi z młodości...:-(

Pochwalę się Wam:tak:.
Jak wszystko będzie dobrze to moja siostrzyczka znajdzie się wśród wrześnióweczek 2008:-):-):-):-):-):-). Dowiedziała się, że będzie mamą:-):-). ha ha pewnie też się zarazi babyboomowaniem ;-).

reklama
Do góry