reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Dzień dobry kochane Marcóweczki!
No mój mężula też jest sobie panem, bo pracuje u siebie i co z tego?:wściekła/y:
Jak wczoraj wieczorem pisałam, miałam ambitny plan zrobienia mu karczemnej awantury, ale kiedy wszedł do sypialni i zobaczyłam jaki jest zmęczony, że ledwo żyje, to nawet moje ciążowe hormony wzięły sobie na wstrzymanie! I teraz się ciesze,że się powstrzymałam!
mrowa- mi do kataru i wszystkiego co z nim związane, doszedł ból gardła i kaszel, zaraz idę zrobić sobie syropou z cebuli-ble,ble... Jedyna pociecha,że dzsiaj już mi leci katar z nosa, bo wczoraj miałam dopiero początek, więc nos zapchany, ból skroni, głowy aż oddychać nie mogłam- dziś lepiej!
niekat- skurcze braxtona-hicksa to brzuch się tak napina, robi twardy, czasem jest to bolesne, ale ja nigdy nie miałam w dole brzucha, tylko raczej właśnie cały brzucghol się napinał! koniecznie powiedz ginowi, całkiem możliwe, że to od przemęczenia!
A jak często masz te skurcze?
mamma- no z tego co mówisz Jaś ma się lepiej skoro idziecie na śnieg! Trochę byłam w szoku jak napisałaś,że idziecie na śnieg, bo u nas to 15 stopni jest, a jak dzwoniłam rano do Polski to mama też mi nic o śniegu nie mówiła!:-):-)
No i super,że z Gabrysią wszystko ok! Uśmiałam się z tych twoich dwóch porodów w najgorszej wersji- ale jazda!!!!;-):-D;-)
asze- odezwij się co u Ciebie, jak się czujesz?

Niekat koniecznie powiedz ginowi o tym ja bym powiem szczerze zadzwoniła do niego i mu powiedziała bo moze będziesz musiec brac jakieś lekarstwa:confused2::-(
Marteczka tutaj masz instrukcję jak wkleić suwaczek
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-suwaczek-78/
i zapomniałam cię przywitac:zawstydzona/y: wiec czynię to teraz super ze nas znalazłas i będziemy razem klikac;-)
Telma kuruj się kuruj nie rozkładaj sie :tak:u mnei tez biało na dworze:-)ale paskudnie wieje:no:

I u nas paskudna pogoda, śnieżek popruszył , co prawda niedużo ale jest. No i wieje jak diabli, chyba nie wyjde z domku dziś.
No i najnowsza nowinka z tatą - jutro wychodzi (miał w poniedziałek ale utrzymywała mu się gorączka i nie wiedzieli dlaczego), a dziś dzwonił rano że zrobili mu Echo serducha i zastawka się domyka :-D:happy::-D
Ciesze się jak nie wiem, jutro już będzie w domku, a 4-go jedzie do senatorium to sobie wypocznie.

Widze, że ja to się czuje książkowo, żadnych skurczów nie mam (albo mam ale nie wiem :zawstydzona/y:)
Kurcze niekat - lepiej zadzwoń do ginka, albo mocno ściskaj nóżki bo to jeszcze nie czas żeby witać dzidziusia!

Weronikaa- super,że z tatą ok, dobr wiadomości!
Niekat- daj znać co u Ciebie, bo jakaś spokojna dzisiaj jesteś!
Giza- a jak twoje skurczyki, przeszły, bo wczoraj nic na ten temat nie pisałaś?

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry