reklama
mamma80
Entuzjast(k)a
Dzięki za przepisy dziewczynki,skorzystam pewnieJestem wściekła bo od godzin popołudniowych nie mogę w ogóle otworzyć BBnie wiem czemu ale już drugi dzień tak było....
Ja to mam niezle-teraz mój małżon jest choryJeden kaszle drugi kicha normalnie dom wariatówJak mnie coś nie złapie to będzie cud(daj Boze)Telma byłabym chętna na nazwe tego leku:-)
Ja to mam niezle-teraz mój małżon jest choryJeden kaszle drugi kicha normalnie dom wariatówJak mnie coś nie złapie to będzie cud(daj Boze)Telma byłabym chętna na nazwe tego leku:-)
*Doris*
Zadomowiona(y)
Witam Was w słoneczny poranek!
Mrowa - ja miałam badanie na cytomegalię w pierwszych badaniach krwi i z tego co czytałam, to jest jedno z obowiązkowych badań w czasie ciąży.
Ja też jutro idę na badanie krwi, ale takie standardowe +toxo. Glukozę mam zrobić między 24 a 28 tygodniem, więc jeszcze poczekam ze dwa tygodnie.
Mrowa - ja miałam badanie na cytomegalię w pierwszych badaniach krwi i z tego co czytałam, to jest jedno z obowiązkowych badań w czasie ciąży.
Ja też jutro idę na badanie krwi, ale takie standardowe +toxo. Glukozę mam zrobić między 24 a 28 tygodniem, więc jeszcze poczekam ze dwa tygodnie.
ehh mamma Ty to sie masz z tymi swoimi chłopakamiale wiesz było tak kilka tygodni temu ze u mnie w domu oboje chorowali okropnie a mnie nic nie wzieło mimo że koło nich chodziłamto może i Ciebie ominie - czego Ci zycze;-):-)
bo ja to na ten przykład mam w tej chwili katar
bo ja to na ten przykład mam w tej chwili katar
właśnie jak patrzyłam na swoje badania to nie miałam tego robionego wiec zapyatm gina o to;-)Witam Was w słoneczny poranek!
poczytałak troszke o tej cytomelagii... no i w sumie tez sie spytam lekarza na najbliższej wizycie co o tym sądzidale do myslenia
Też nieco właśnie poczytałam o tym ..... wsumie pierwszy raz o takim czymś słysze, ale rzeba będzie zapytać Ginki przy najbliższej wizycie.
A u mnie dziś śliczny dzionek się zaczął od rana. Słoneczko świeci aż miło, śnieżek topnieje, byłam u taty, już o niebo lepiej wygląda, jest na "normalnej" sali i ogólnie aż sie chce żyć
reklama