reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

poczytałak troszke o tej cytomelagii... no i w sumie tez sie spytam lekarza na najbliższej wizycie co o tym sądzi:baffled:dale do myslenia:dry:

reklama
Dzięki za przepisy dziewczynki,skorzystam pewnie:tak::tak:Jestem wściekła bo od godzin popołudniowych nie mogę w ogóle otworzyć BB:wściekła/y::wściekła/y:nie wiem czemu ale już drugi dzień tak było....
Ja to mam niezle-teraz mój małżon jest chory:no::baffled:Jeden kaszle drugi kicha normalnie dom wariatów:cool:Jak mnie coś nie złapie to będzie cud(daj Boze):sorry2:Telma byłabym chętna na nazwe tego leku:-)

ja mam wizytę 30 więc też zapytam o to nie ciekawie to wygląda

glitteryourway90d0b5c5vn7.gif

Witam Was w słoneczny poranek!
Mrowa - ja miałam badanie na cytomegalię w pierwszych badaniach krwi i z tego co czytałam, to jest jedno z obowiązkowych badań w czasie ciąży.
Ja też jutro idę na badanie krwi, ale takie standardowe +toxo. Glukozę mam zrobić między 24 a 28 tygodniem, więc jeszcze poczekam ze dwa tygodnie.

ehh mamma Ty to sie masz z tymi swoimi chłopakami:baffled:ale wiesz było tak kilka tygodni temu ze u mnie w domu oboje chorowali okropnie a mnie nic nie wzieło mimo że koło nich chodziłam:tak:to może i Ciebie ominie - czego Ci zycze:sorry2:;-):-)
bo ja to na ten przykład mam w tej chwili katar:dry::baffled:

Witam Was w słoneczny poranek!
Mrowa - ja miałam badanie na cytomegalię w pierwszych badaniach krwi i z tego co czytałam, to jest jedno z obowiązkowych badań w czasie ciąży.
Ja też jutro idę na badanie krwi, ale takie standardowe +toxo. Glukozę mam zrobić między 24 a 28 tygodniem, więc jeszcze poczekam ze dwa tygodnie.
właśnie jak patrzyłam na swoje badania to nie miałam tego robionego wiec zapyatm gina o to;-)

poczytałak troszke o tej cytomelagii... no i w sumie tez sie spytam lekarza na najbliższej wizycie co o tym sądzi:baffled:dale do myslenia:dry:

Też nieco właśnie poczytałam o tym ..... wsumie pierwszy raz o takim czymś słysze, ale rzeba będzie zapytać Ginki przy najbliższej wizycie.

A u mnie dziś śliczny dzionek się zaczął od rana. Słoneczko świeci aż miło, śnieżek topnieje, byłam u taty, już o niebo lepiej wygląda, jest na "normalnej" sali i ogólnie aż sie chce żyć :tak::-D

reklama
Do góry