reklama
Monika ja tez wcieram amol w skronie na ból głowy i działa działa :-)
Telma ale rogaliki nie wyszły:-(za twarde ciasto mi wyszło
ja robię taką sałatkę barzdo szybka
puszka czerwonwj fasolki, 30 dag ser zółtego pokrojonego w kostkę i posypany chili delikatnie, 1 puszka ananasa pokrojona w kostkę, wszystko mieszamy z majonezem i jogurt naturalnym;-) ona jest taka bardziej pikantna dzięki chili
Telma ale rogaliki nie wyszły:-(za twarde ciasto mi wyszło
ja robię taką sałatkę barzdo szybka
puszka czerwonwj fasolki, 30 dag ser zółtego pokrojonego w kostkę i posypany chili delikatnie, 1 puszka ananasa pokrojona w kostkę, wszystko mieszamy z majonezem i jogurt naturalnym;-) ona jest taka bardziej pikantna dzięki chili
KINDZIA100
Fan(ka)
czesc dziewczynki !
MROWA malo sie udzielam z dokladnie takiego samego powodu jak Remeny Mam czas tylko wieczorkiem a wtedy ciagnie mnie tylko w jedno miejsce ssssyyyyppppiiiiaaaaallllllnnnnniiiaaaaaaaaa.
Jesli chodzi o rogaliki to sie nie przejmuj,mnie kiedys wyszly takie twarde ze nawet ptaki nie chcialy jesc.
Ostatnio nie mam smakow na obiady.Wyciagam slubnego do barow albo restauracji.W domu nic mi nie smakuje,ale przeciez nie moge cala ciaze zywic sie tak niezdrowo.
Salatka brzmi smakowicie,chyba sprobuje jutro
Uciekam dziewczynki,zagladne jeszcze na inne watki i wskakuje do lozeczka,nooooo wturlam sie.Zle mi sie spi,bo mam lozko wodne i musze podkladac tysiac poduszek zeby znalesc jakas pozycje zeby nie uciskac na brzuch,bo maly wtedy prostestuje i pley tez bola :-(
MROWA malo sie udzielam z dokladnie takiego samego powodu jak Remeny Mam czas tylko wieczorkiem a wtedy ciagnie mnie tylko w jedno miejsce ssssyyyyppppiiiiaaaaallllllnnnnniiiaaaaaaaaa.
Jesli chodzi o rogaliki to sie nie przejmuj,mnie kiedys wyszly takie twarde ze nawet ptaki nie chcialy jesc.
Ostatnio nie mam smakow na obiady.Wyciagam slubnego do barow albo restauracji.W domu nic mi nie smakuje,ale przeciez nie moge cala ciaze zywic sie tak niezdrowo.
Salatka brzmi smakowicie,chyba sprobuje jutro
Uciekam dziewczynki,zagladne jeszcze na inne watki i wskakuje do lozeczka,nooooo wturlam sie.Zle mi sie spi,bo mam lozko wodne i musze podkladac tysiac poduszek zeby znalesc jakas pozycje zeby nie uciskac na brzuch,bo maly wtedy prostestuje i pley tez bola :-(
Dusia08
Marzec '08
czerwona fasola
Siema z rańca Marcóweczkimam nadzieję ze humorek który mi na razie dopisuje utrzyma sie jak najdłuzej:-)moja waga na razie stoi (puk puk nie zapeszać;-)) i tylko ból brzucha dokucza i ociężałośćale generalnie jest fajnie tylko moje hormony i ich szaleństwa zaczynają mnie meczyć - nie chcę nawet myslęc co przechodzi mój kochany.... 24 tc ... ale zleciało - jestem okropnie głodna po kawie i chyba jednak wszamię sobie serek... no pół;-)
ja nie robiłam i nawet szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia co to jest odezwij sie jak po badaniach mrowa;-):-) ta glukoza toz obciażeniem czy zwykła??Jutro idę na badania glukoza , mocz + morfologia
a mam pytanie robiłyście badanie na cytomegalię?
darinia
Entuzjast(k)a
Ja juz wróciłam po glukozie cytrynka of course;-)
Niekat miałam obciązenie 50g , ja tez właśnei nei miałam tej cytomelagii robionej i zastanawiam sie nad zrobieniem jej bo jest niebezopieczna dla dziecka po urodzeniu jeśli sie jej nie wykryje:-( ide we wtorek do gina to sei zapytam go czy mam robić
a ze waga stoi w meijscu to anpewno sie cieszysz i jesteś zadowolona:-)
Niekat miałam obciązenie 50g , ja tez właśnei nei miałam tej cytomelagii robionej i zastanawiam sie nad zrobieniem jej bo jest niebezopieczna dla dziecka po urodzeniu jeśli sie jej nie wykryje:-( ide we wtorek do gina to sei zapytam go czy mam robić
reklama
anodlatego m.in. taki mam dzis dobry nastrój;-)ja juz dzwoniłam do mojego labu i takie obciazenie zrobia mi za 10 zł a toxo za 30 do tego morfo i mocz 7 i 8 zeta wieć zamknę sie swobodnie w 60 (55 ale zawsze wole liczyć zaokrąglając)- uff ulzyło mi szczerze powiemJa juz wróciłam po glukozie cytrynka of course;-)