reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
wiecie dziewczyny ze dziś jest Dzien Życzliwości???? czy ktoś wam ten dzien umila jak mi w pracy umila go kolega?trujac doopę od samego rana!!!:-p

Witam z rana! I takie pytanie, a właściwie dylemat. Wszędzie piszą że powinno się pić/jeść dużo białka wapnia. Dla mnie to zgroza bo po prostu NIENAWIDZE mleka :wściekła/y::no::wściekła/y: Jogurty wcześniej jadłam, ale żeby się zachwycać .... nieszczególnie. Kromeczka z serkiem białym .... na okrągło tez nie da rady.

Próbowałam "oszukać" system robiąc koktajl z truskawek - to w lecie mogłabym pochłaniać litrami. Ale jak wiecie teraz to tylko mrożone i nie smakuje to tak jak powinno :-(

Poradźcie co tu zrobć .... mój małżon to by litrami mleko pił i straszne mi robi wyrzuty że dziecko będzie miało słabe kości i w ogóle .....:-(

weronika jak masz jeśc biały ser tylko dla wapnia to sobie odpusc bo akurat tam tego jest malutko - już wiecej w kefirach i przede wszytskim w ŻÓŁTYM SERZE!!!!to najwiekszy dostawca tych mikroelementów w rodzinie nabiałowców;-):tak:i o tym tez duzo pisza:tak:no i jest jeszcze mięso (drób ma sporo chyba) nie trzeb apic od razu mleka bo rpzeciez sa tacy co maja alergie a życ i rosnac muszą:tak:;-):-)

Weronika - a może lubisz budynie? Np czekoladowy nie ma smaku mleka. Ja właśnie jem i tak mi przyszło do głowy. A może serki homogenizowane?

Weronikaa ja nie pije mleka w ogóle,jakoś żyję.Ale właśnie jadam rózne pierdołki typu serki danio itp.Ser też ale raczej żółty bo biały :baffled::baffled:Spokojnie nic ci się nie stanie jak nie pijesz mleka......

reklama
Zapomniałam się zapytać-nie znacie jakis fajnych przepisów na sałatki???Robię mała imprezkę,a z tego co pamiętam niektóre zwas to całkiem niezłe kuchareczki:-):-)Ja mam standardowo obcykane ze 2 sałatki które robię ciągle i może by tak coś nowego?:eek:;-)

Do góry