reklama
Dusia08
Marzec '08
Weronikaa - GRATULUJE CORCI
PrzyszlaMamusia - mi tez nieraz leci wlasnie jak jestem przemeczona
Do mojej stodniuwki zostalo 5 dni :-)
PrzyszlaMamusia - mi tez nieraz leci wlasnie jak jestem przemeczona
Do mojej stodniuwki zostalo 5 dni :-)
Niekat- zgadza się dzięki Tobie nie przeoczyłam swojej studniówki:-)...a tak się pilnowałam i o mały włos bym przegapiła. Ale fajnie, że wspomniałaś o swojej
Szkoda, że alkoholu nam nie wolno...nie mam specjalnych niespodzianek w tym szczególnym dniu, ale mężuś mi podrzucił fajny pomysł. Będziemy od dziś odcinać centymetr będziemy widzieć jak upływa czas do przyjścia na świat naszej Tosi.
Szkoda, że alkoholu nam nie wolno...nie mam specjalnych niespodzianek w tym szczególnym dniu, ale mężuś mi podrzucił fajny pomysł. Będziemy od dziś odcinać centymetr będziemy widzieć jak upływa czas do przyjścia na świat naszej Tosi.
telma78
Entuzjast(k)a
O kurcze, Przyszłamamusiu- tak spojrzałam na twój suwaczek i dopiero do mnie dotarło,że ty jeszcze trochę i zaczniesz trzeci trymestr Ja nie moge faktycznie ten czas leci!
A my z Meluśką wróciłyśmy z cudnego spacerku. Pochodziłyśmy sobie troszkę po plaży, tak fajnie wiało od morza... troszkę popadało, ale tak śmiesznie, bo taki lekki deszczyk i słonko cały czas świeciło, a na sam koniec wyszła przepiękna tęcza, ale taka calutka... możecie sobie wyobrazić zachwyt mojej córeczki.
Zjadłyśmy obiadek, no i troszkę sie polenimy:-):-):-)
mamma- a jak Jasiek?
A my z Meluśką wróciłyśmy z cudnego spacerku. Pochodziłyśmy sobie troszkę po plaży, tak fajnie wiało od morza... troszkę popadało, ale tak śmiesznie, bo taki lekki deszczyk i słonko cały czas świeciło, a na sam koniec wyszła przepiękna tęcza, ale taka calutka... możecie sobie wyobrazić zachwyt mojej córeczki.
Zjadłyśmy obiadek, no i troszkę sie polenimy:-):-):-)
mamma- a jak Jasiek?
reklama