reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

stawy... mnie bola kolanowe bo miałąm z nimi przejścia ale najgorzej ze przede wszystkim wieczorami koszmarnie pieką mnie stopy!!!Nie wytrzymuję z nimi pod kocem czy jak wczoraj pod kołdra z książką... momentalnie obieram je do golego z wszelkich skarpetek itp i wystawiam na zewnątrz:dry:Są wtedy nawet troche przyciepłe i nawet bez przykrycia nie moge sobie dla nich znaleśc miejsca bo zaraz sie wszytsko nagrzewa i znów pali:dry:Mówiłam o tym lekarzowi (jeszce temu staremu) bo mam to praktycznie od początku ciązy ale to zlał - byc moze jak bolesnośc stawów kolanowych zwalił to na winę mojej "O Boże" otyłosci:dry::wściekła/y::angry: bo jak mu sie poskarzyłam to powiedział mi : no nic dziwnego jak sie tyle przytyło...
Przypominam ze był to 20 tc a ja miałam 5 kg na plusie....
W tej chwili jestem w 23 tc i mam 6...
na piekące stopy pomaga troche chodzenie po zimnej podłodze ale od tego znów mam katar:dry:

reklama
hej
Giza ale super nurkujecie:tak::-) zdrówka zdróweczka:-)
Niekat powiedz o tym teraz nowemu ginowi;-)
a ja nei spałam cała noc przewracałam sie z boku na bok:no::wściekła/y: chyba po tej coli co sobie stzreliłam:baffled::confused::dry:

Ja tez cos rzucałam się po łóżku jak szalona:baffled::baffled:Nie wiem co jest ale im bliżej końca to chyba będzie już tylko gorzej w nocy:cool2::cool2:
Tak mnie napakowałyście tymi mandarynkami,że od wczoraj wieczorem o niczym innym nie myślę,a że mąż wraca ciemną nocą do domu to nie miał mi kto ich kupić więc lecę zaraz do sklepu:rofl2:
A jeszcze zachciało mi sie dzisiaj gołąbków,więcmuszę się zaraz zabrac za robotę;-)

Ale smaka robicie :-)
mi dziś młode się dupą na świat wypieło :confused: to co będzie jak się urodzi ;-)

niekat co ma waga do problemów ze stawami kolanowymi, ten lekarz nie wie co mówi, ja jestem szczupła i mam problemy z kolanami od dziecka

Cześć dziewczyny. Skoro była mowa o dolegliwościach ciążowych, to ja też coś dorzucę. Okropnie boli mnie kręgosłup - tak na odcinku między łopatkami. W pracy ledwo wytrzymuję 8 godzin, boli mnie nawet, jak się budzę rano i jeszcze leżę w łóżku. Wczoraj mąż robił mi masaż, ale pomoglo tylko na chwilę. Zapowiedziałam, że w weekend idziemy na basen, mam nadzieję, że troszkę pomoże.

czesc
ja jak juz wstane i jestem w pracy to jest dobrze siedze przy biurku i czuje ruchy i jest fajnie.
ale tylko wróce do domu przebiore sie i sie połoze to juz koniec nie moge wstac sama z łózka na czworaka wstaje
piersi mam rozmiar f jak nie wiekszy a jestem drobna i niewysoka i łopatki tez mnie bola mysle ze przez noszenie tak ciezkiego biustu

Giza - świetna fota :-) Ja to miałam ambitne plany żeby zapisać się na aqua - aerobik, ale tam trzeba umieć pływać a ja ..... niestety:wściekła/y: i pomysł spalił się na panewkach.

Byliśmy wczoraj z mężem na zakupach i kupczyłam sobie wielką pakę biszkoptów - moja druga słabość ;-) A dziś najnowszy zakup - wanienka :-)

Wczoraj wieczorem złapał mnie straszny ból brzuszka :-( (na samym dole). Aż się przestraszyłam, ale położyłam się do wyrka i wstałam już dziś "zdrowa". Nie wiem co to było ale trzymało mnie ze 4 godz :wściekła/y: Myślicie że powinnam dać znać swojej gin? Co prawda mam wizyte w poniedziałek, a dziś jest wszystko ok.

reklama
Do góry