reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

A ja wczoraj zauważyłam, że robi mi sie ta "szramka" na brzuszku :baffled: A myślałam że nie bede jej mieć, bo ponoć pojawia sie najczęściej u szatynek i czarnych a ja bląd jestem, co prawda ciemnawy ale bląd :blink:

No i mam pytanko - jak sie tworzy ten suwaczek co niektóre mamuśki mają, co dzidziołek przeskakuje w zależności od zmieniającego tygodnia?? Bo ja mało kumata jestem ;-)

reklama
najlepiej wejdx sobie na jakąś stronkę z suwaczkami: baby-gaga, lafemmebonita, lilypie, czy inne i tam sa instrukcje jak zrobić suwaczek wpisujac date osttaniej mieisączki bądź termin porodu.potem skopjuj ten suwaczek i wkej w odpowiednie miejsce w ustawieniach profilu...ale to juz musiałabym sobei rpzeypomnieć gdzie to sie wklejało (na pewno w podpis - w meisjce na tekst a nie w miejsce na linka:tak:)

a jesli chodzi o "szramkę" to mozę masz na mysli ten pasek pionowy rpze środek brzucha.... to nie zalezy od koloru włosów:tak:to jest zawsze:tak:;-)i wg mnie to jest super:sorry2:

ja tez mam szrame jest fajna do momentu kiedy sie urodzi;-) potem już robi sie paskudna i zflacząła i długo zanika:dry::baffled:

to chyb ajednak nie o tej samej szramie mówimy:sorry2:bo mnie moja po Oliwii znikła szybko i estetycznie:tak:
PS.znalazłam na lilypie.com suwaczek do karmienia piersią:tak::-Dale fajnie - zrobie sobie taki jak urodze:sorry2::-D:tak:

Tak, chodziło mi o tą szramke od pepka do ...... :-) Gdzieś wyczytałam, że to bardziej kobitki o ciemnych włosach mają wiec myślałam że mi sie nie pojawi.
Szczególnie mi to nie przeszkadza, zobaczymy po porodzie jak z jej zniknięciem będzie.
Hehe coraz bardziej czuje sia jak mamuśka, mam większość z typowych objawów, a teraz ta szramka :-)

Wiecie, jak byłam w początkowych tyg. ciąży, spotkałam koleżanke która urodziła niedawno. Powiedziała mi, że ją z wymiotami męczyło do 5 miesiąca :wściekła/y:. Wtedy to myślałam że jak można tyle przeżyć tak się męcząc - i też tak miałam.
Wymioty ustały niedawno a ja już prawie o nich zapomniałam, z perspektywy patrząc wszystko się przetrzyma dla BOBASKA :-D

A suwaczek - coś wytworzyłam, ale nie wiem czego nie pokazuje mi sie na poście a zrobiłam jak w opisach :baffled: Mimo to dziekuje wszytkim za podpowiedzi w tworzeniu suwaczka :happy2: może sie jeszcze pojawi ...

reklama
Do góry