ninjacorps
Marcóweczka 2008
Tez bardzo się cieszę , że Ewie-Krystynie się udało!!!! Trzeba jej będzie pogratulować na Lipcówkach :-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
współczuje...:-(Hej dziewczyny!
Przyłączam sie do trzymania kciukasów i do kibicowania Ewie-Krystynie!!!!!
Możecie mi wierzyc że moje współczucie i solidaryzowanie sie jest świadome!
W marcu br straciłam dzidziorki..Pisze dzidziorki bo szykowały sie bliźniaki.To był dla mnie koszmar.Powiem Wam jedno z tym da się żyć....Oczywiście odryczałam swoje.To był 10 tc.:--shocked2:
Aktualnie staram sie nie mysleć o tym wydarzeniu i zajmuję sie kompletowaniem rzeczy dla Małego.A mój maluch normalnie będzie chyba piłkarzem!!! takie kopy mi sprzedaje ze czasam aż boli....
Dziewczyny co myslicie o zapisaniu sie na basen jak sie maluszki urodzą i troche podrosną?Zamierzam iśc pływac razem z synkiem...Podobno to straszna frajda dla maluchów....
Ja wiem o takich zajęciach na ochocie, ale jest to chyba zwykła pływalnia. Za to aerobic jest w Fit&Fun - chyba sporo dziewczyn jest właśnie z okolic Bródna, więc to blisko.Ja generalnie jeszcze nie wiem gdzie w w-wie sa takie baseny dla dzidziorów z rodzicami ale w necie mozna znależć wsjo.
Martwie sie tylko tym że stan czystości takiego baseniku może mi niekoniecznie pasować.mam nadzieję ze tego typu baseny bedą duzo bardziej czyste niz zwykłe pływalnie. Powiedzcie jak przeżyłyscie obciązenie glukoza ...bo mi sie zbliża