reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Hej dziewczyny!
Przyłączam sie do trzymania kciukasów i do kibicowania Ewie-Krystynie!!!!!
Możecie mi wierzyc że moje współczucie i solidaryzowanie sie jest świadome!
W marcu br straciłam dzidziorki..Pisze dzidziorki bo szykowały sie bliźniaki.To był dla mnie koszmar.Powiem Wam jedno z tym da się żyć....Oczywiście odryczałam swoje.To był 10 tc.:-:)-:)shocked2:
Aktualnie staram sie nie mysleć o tym wydarzeniu i zajmuję sie kompletowaniem rzeczy dla Małego.A mój maluch normalnie będzie chyba piłkarzem!!! takie kopy mi sprzedaje ze czasam aż boli....
Dziewczyny co myslicie o zapisaniu sie na basen jak sie maluszki urodzą i troche podrosną?Zamierzam iśc pływac razem z synkiem...Podobno to straszna frajda dla maluchów....:-D:-D:-D

Hej dziewczyny!
Przyłączam sie do trzymania kciukasów i do kibicowania Ewie-Krystynie!!!!!
Możecie mi wierzyc że moje współczucie i solidaryzowanie sie jest świadome!
W marcu br straciłam dzidziorki..Pisze dzidziorki bo szykowały sie bliźniaki.To był dla mnie koszmar.Powiem Wam jedno z tym da się żyć....Oczywiście odryczałam swoje.To był 10 tc.:-:)-:)shocked2:
Aktualnie staram sie nie mysleć o tym wydarzeniu i zajmuję sie kompletowaniem rzeczy dla Małego.A mój maluch normalnie będzie chyba piłkarzem!!! takie kopy mi sprzedaje ze czasam aż boli....
Dziewczyny co myslicie o zapisaniu sie na basen jak sie maluszki urodzą i troche podrosną?Zamierzam iśc pływac razem z synkiem...Podobno to straszna frajda dla maluchów....:-D:-D:-D
współczuje...:-(
z basenem to u mnie dopada bo w naszym miescie nie ma takiej mozliwosci ale marzy mi się plywanie z maluszkiem:sorry2:

Ja generalnie jeszcze nie wiem gdzie w w-wie sa takie baseny dla dzidziorów z rodzicami ale w necie mozna znależć wsjo.
Martwie sie tylko tym że stan czystości takiego baseniku może mi niekoniecznie pasować.mam nadzieję ze tego typu baseny bedą duzo bardziej czyste niz zwykłe pływalnie. Powiedzcie jak przeżyłyscie obciązenie glukoza ...bo mi sie zbliża:szok::szok::szok:

Ja też myślałam o zajęciach na basenie z dzieckiem i aerobicu z dzieckiem. Nie nastawiam się jednak, bo jak słyszę o braku czasu na wszystko po porodzie, to nie wiem, czy będę miała siłę. Zobaczymy. W każdym razie też myślę, że na takich zajęciach dzieci mają frajdę, a poza tym jest to rodzaj wspólnej zabawy.

Ja generalnie jeszcze nie wiem gdzie w w-wie sa takie baseny dla dzidziorów z rodzicami ale w necie mozna znależć wsjo.
Martwie sie tylko tym że stan czystości takiego baseniku może mi niekoniecznie pasować.mam nadzieję ze tego typu baseny bedą duzo bardziej czyste niz zwykłe pływalnie. Powiedzcie jak przeżyłyscie obciązenie glukoza ...bo mi sie zbliża:szok::szok::szok:
Ja wiem o takich zajęciach na ochocie, ale jest to chyba zwykła pływalnia. Za to aerobic jest w Fit&Fun - chyba sporo dziewczyn jest właśnie z okolic Bródna, więc to blisko.

Ibolya na kwietniu jedna mama z W-wy właśnie chodziła na zajecia basenowe i barzdo sobie chwaliła ja tez bym się u nas zapisała ale neistety nie ma u nas:-(
a do glukozy wlewam sobioe wycysnięty sok i bez problemu przechodzi:tak::-)
Mamma w carrfurze ma być promocja na ośmiornicę play-doh;-) ale neiiwem jaka cena:-p
a ja sie zdrzemnełam:-):-):-)

Udało mi się przełożyć wizytę u gina na 26.11. Pojęczałam pani w recepcji i mnie wcisnęła :-) Bardzo się ucieszyłam, bo nie będę musiała specjalnie taki kawał drogi jechać :-):-):-)

No to jak zobaczę Tymeczka to już będzie z niego kawał chłopa :-D:-D:-D

reklama
Do góry