reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Ja myslałam żeby Melci kupić jednak laptopa z FP na mikołaja i do tego jakąs lalkę barbie i to wszystko a na gwiazdke to już nie wiem sama:-pmoże lalkę funkcyjna baby annabell bo to mi chodzi najbarzdiej po głowie;-)my miedzy soba nie robimy ani mikołaja ani gwazdki tylko rodzicom i swoim dzieciom ;-)i jak chrzestni chca to kupuja cos ;-)

reklama
Czuję sie dziś fatalnie bo alergia mnie złapała i ledwo dyszę. Poza tym spadło trochę śniegu :szok: co u nas jest rzadko spotykane.
Miałam za tydzień jechać do rodziców, ale robią remont i mama powiedziała, że lepiej, żebym nie widziała co się tam dzieje i generalnie wszędzie pył i syf . No a 19.11 mam wizytę u gina - dzwoniłam, żeby przełożyć o tydzień (jak wiecie gina mam 450 km od siebie :-D) , bo mama stwierdziła, że do tej pory skończą to robić i żebym przyjechała później , ale w recepcji powiedziano mi, że przełożyć mogą, ale na połowę grudnia... No i muszę jechać wcześniej... Kurde, muszę jeszcze coś pokombinować...

Cześć dziewczyny,
Ja sobie dziś wstałam o 10 i poszłam z pieskiem na spacerek. W Gdańsku nie ma śniegu i jest dziś całkiem ciepło. Ostatnio dostałam od koleżanki fajne ciuszki ciązowe. Szczególnie dwie sukienki mi się podobają, ale wygloądam w nich strasznie :-( . W weekend się obijałam i teraz zaczynam szukać jakiegoś fajnego basenu, żeby dzieciarów było mało. Do 15 mam zwolnienie iw piątek pójdę po następne. Już nie mogę się doczekać ;) Może ten krasnalek w brzuchu się ujawni.:tak:
Jakoś wydaje mi się że lepiej jest się zwracać do brzuszka po imieniu, a jak to zrobić nie znając płci.

witam
u nas na śląsku zimowo bez czapki i szalika nie wychodzić z domu:baffled: jak widze nastolatki z gołymi plecami to mnie dreszcze przechodzą :angry::szok:
strasznie boli mnie głowa i nawet tabletka nie pomogła więc ide zrobić ciepłą herbatkę żeby się ogrzać

glitteryourway90d0b5c5vn7.gif

Witam po krotkim weekendzie! Nie oddzywalam sie przez weekend bo jakos tak nie bylo czasu. Intensywnie szukalismy domu przez weekend bo planujemy cos kupic teraz. I tak jakos ten weekend strasznie szybko zlecial.

Co do prezentow na swieta to postanowilismy ze nie kupujemy z mezem dla siebie prezentow w tym roku bo i tak trzeba duzo kupic dla innych. No a kupilismy nowy samochod nie dawno i teraz dom chcemy to za bardzo kasy nie bendzie na prezenty.

U nas naszczescie nie ma jeszcze sniegu. Ale juz sie zrobilo zimno i mroz troche jest. A tego sniegu to sie troche boje bo jak tak slisko bendzie to sie boje ze gdzies orla wywine. Bo przewaznie zawsze z zimie jestem taka lamaga.

Starsznie mi sie ostatnio chce spac maz sie smieje bo chodze spac przed 9 albo o 8. I puzniej spie do 7 rano i w poludnie jeszcze 2 godziny musze sie zdrzemnac. :-)

Doris, Skaba1
- 2000zl za porod to jeszcze nic. Tutaj w usa to jak nie masz ubezpieczenia to porod kosztuje o kolo $9,000 :baffled:

PrzyszlaMamusia- U mnie tez strasznie sie zrobilo z ta garderoba. Niby nie mam duzego brzucha a ledwo co sie w ciuhcy mieszcze. To jest chyba najgorsze w tej ciazy

Właśnie znalazłam sobie basen i jutro się tam wybiore. Szukałam basenu raczej w hotelu niż w szkole, zwłaszcza że zależy mi na pływaniu w ciągu dnia. Ceny są zróżnicowane. Wyobrażcie sobie że w jednym hotelu cena za jedno wejście wynosi 70zł:szok:, a w innym 20zł. Ja planuję chodzić 2-3 razy w tygodniu. Czy myślicie że cena idzie w parze z czystością wody?

Ja po USG, no niestety zcisneło nużki i nie było widać , lekarz powiedział że jajeczek narazie nie widzi no i ok. 600g waży :shock:
jutro wizyta u ginki i będe miała dokładniejsze dane i fotki

Elip to moze jutro sie ujawni a jak serduszko dzidziusia?
Monia nie mam pojecia czy cena idzie z jakościa:confused:zdaj relację po wizycie:tak:

reklama
ooo ale nam sie dziewczyny po weekendzia uaktywniają:-):-):-) a ja tu biedna cały weekend sama:-:)-:)-):-)

i temat już świąteczny... jeju ja to zawsze mam dylemat.. szczególnie jeśli chodzi o moich rodziców... ale to chyba już dobry czas na zakupy - w sobotę byłam w Auchan i już są wszelkie zabawkowe promocje, a jeszcze pełne półki... potem to już pustki są.. zresztą było nawet sporo ciekawych propozycji prezentów - nie tylko dla dzieci.. ja nabyłam kilka - na urodziny szwagierki i na parapetówę i dla bratanka..

Elip i jak z serduszkiem??? no i mamy następną tajemniczą dzidzię:-):-)

a i wiecie co.. pamiętacie Ewę-Krystynę?? ponownie jest w ciąży - trzymajmy kciukasy a na pewno tym razem się uda.. byłaby mamą lipcową..

Do góry