reklama
skaba- ja pamiętam Ewe-Krystyne, ale superowsko!!!! A niedawno o niej myślałam:-). Ja powiem Wam szczerze bardzo przeżyłam to jak ona straciła dzieciaczka:-(. Ale cieszę się, że ponownie się jej udało. Oj jak się cieszę, oby tym razem było wszystko w porządeczku.
mamma80
Entuzjast(k)a
Na lipcówkach jest już trochę dziewczyn,ale jeszcze wątek jest w 'ukryciu'.Też ją pamiętam,jeszcze niedawno gdzieś ja odnalazłam to widziałam,że ma na suwaczku 11 dni do testu,a tu proszę:-)super!!!
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Skaba- a jak Ty ją znalazłaś? Jeszcze nie ma wątku lipcówek 2008
ja z sentymentu zaglądam czasem do staraczek i Ewa-Krystyna napisała na Liście staraczek 2007, że właśnie się udało:-):-):-)
dla osób, które przybyły troszkę później: Ewa-Krystyna zakładała nasz wątek "Poznajmy się", ale niestety straciła swoje maleństwo:-(
to napewno mnie nie było bo bym pamiętała:-(mrowa- jeśli chodzi o Krystynę to opowiedziała o swoim nieszczęściu i żegnała się z nami w 385 i 395 poście.
Oby tym razem jej się udało
Ale sie naczytałam dużo tego miała, a opuściłam zaledwie kilka dni . Jestem po wizycie u mojego gina no nadal mam luteinkę :-(co bym nie miała za szybkiego rozwarcia. No ale dla Maleństwa wszystko. Co do stronki www.nasza-klas.pl to juz wcześniej koleżanka mi ją poleciła więc zdążyłam się tam zalogować. fajny pomysł zawsze po latach jak znalazł:-):-)
reklama
ja tez widziałam Ewe na staraczkach ale jeszcze wtedy czekałasuper ze jej sie udało bo zasługuje dziewczyna na to szczescie - pamietam jak bardzo sie cieszyła z dzidzi i jej mąz Joe - zdaje siew Kanadzie mieszkają;-)super chętnie bym jej pogratulowala jak stara znajoma