reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Skaba pamiętam ją a poroniła ona?
ja byłam dziś w carfurze i jest masa zabawek i nawet juz zakupiłam Meli laptopa z FP:-) więc połowe prezentu już mam:-):cool2:

reklama
skaba- ja pamiętam Ewe-Krystyne, ale superowsko!!!! A niedawno o niej myślałam:-). Ja powiem Wam szczerze bardzo przeżyłam to jak ona straciła dzieciaczka:-(. Ale cieszę się, że ponownie się jej udało. Oj jak się cieszę, oby tym razem było wszystko w porządeczku.

Na lipcówkach jest już trochę dziewczyn,ale jeszcze wątek jest w 'ukryciu'.Też ją pamiętam,jeszcze niedawno gdzieś ja odnalazłam to widziałam,że ma na suwaczku 11 dni do testu,a tu proszę:-)super!!!

Skaba- a jak Ty ją znalazłaś? Jeszcze nie ma wątku lipcówek 2008:confused:

ja z sentymentu zaglądam czasem do staraczek i Ewa-Krystyna napisała na Liście staraczek 2007, że właśnie się udało:-):-):-)
dla osób, które przybyły troszkę później: Ewa-Krystyna zakładała nasz wątek "Poznajmy się", ale niestety straciła swoje maleństwo:-(

mrowa- jeśli chodzi o Krystynę to opowiedziała o swoim nieszczęściu i żegnała się z nami w 385 i 395 poście.
Oby tym razem jej się udało:tak:

Ale sie naczytałam:szok: dużo tego miała, a opuściłam zaledwie kilka dni :-D. Jestem po wizycie u mojego gina no nadal mam luteinkę :-(co bym nie miała za szybkiego rozwarcia. No ale dla Maleństwa wszystko:tak::tak::tak:. Co do stronki www.nasza-klas.pl to juz wcześniej koleżanka mi ją poleciła więc zdążyłam się tam zalogować. fajny pomysł zawsze po latach jak znalazł:-):tak::-):tak:

reklama
ja tez widziałam Ewe na staraczkach ale jeszcze wtedy czekała:-Dsuper ze jej sie udało bo zasługuje dziewczyna na to szczescie - pamietam jak bardzo sie cieszyła z dzidzi i jej mąz Joe - zdaje siew Kanadzie mieszkają;-)super chętnie bym jej pogratulowala jak stara znajoma:tak:

Do góry