reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Iboyla ja już dla chrzesniaków zrobiłam prezenty;-) zostaje mi tylko Melci i teściowie bo teraz chcemy kupic samochód wiec to będzie spory wydatek :-p chcemy kupic za gotówkę bez mieszania sie w kredyty i pożyczki;-)
ale z reszta moi rodzice dostaną pod choinke prezenty i my z Łuakszem tez dajemy sobie pod choinkę ;-) Mela tez wtedy dostaje;-)

reklama
ja na razie o świetach nie za bardzo ale na Mikołaja wiem ze kupie Oliwii Kucyka - Gwazdeczkę bo bardzo go chce i mam już schowany plecaczek z Klubu Kubusia Puchatka z dwoma ksiażeczkami w środku i mzoe cos jeszcze ze słodkości dorzuce - w koncu to Mikołaj:-p;-):tak:

mrowa1- ja mam tylko dla tesciowej "kawałek prezentu"...az sie boje ruszyc w te tłumy w centrach handlowych i zastanawiam sie czy nie rozpocząc "kampanii" od przyszłego łikendu.Im blizej świąt tym większe tłumy.....A najgorsze że wogóle nie mam koncepcji:-(.Kupujecie prezenty swoim maluszkom w brzuszkach????Bo ja chyba tak

ja do marketu nie jade, koło domu mam hurtownie zabawek,
Miłosz mówi że chce namiot, no i jeszcze mi zostały 4 dzieciaczki do obdarowania.

ja zamówiłam Przemkowi zestaw z Bobem budowniczym - 2 książki + 2 narzędzia + 3 maszyny - małe pojazdy. I baki-grajki "Przygody Pimpusia Sadełko". Powinien być zadowolony. Teraz czekam na przesyłkę. No i jakieś słodycze, czyli pewnie żelki i wafelki.
Wiem też, że chrzestna przygotowała mu pakę z Bobem - dres, piżamka, kapcie i bob maskotka. W zeszłym roku na topie był Elmo, a teraz Bob.

u nas jest taki zwyczaj w domu ze prezenty na Mikołaja to raczej skromne miedzy soba a dla dzieci większe - wyzwaniem będa święta bo przyjeżdza siostra z mężem i dwiema córami w tym jedna nastolatka i kompletnie nie wiem co wymyslec ... dla niech wszytskich a najbardziej mam problem oczywiscei ze szwagrem:dry:dla Motylka nie robię konkretnego prezentu bo i tak co jakis czas cos "dostaje" a jak juz poznam płec - być moze 3 grudnia (jesli będzie USG w co wątpie:dry:)- to wtedy dopiero zaczne kupowac cos wiećej:tak:

Ja kupuję duży samolot z klocków lego i tą nieszczęsną ośmiornicę z ciastoliną,ale jeszcze mam 3 innych chłopaków i nie mam pojęci co im kupić:sorry2:Na te prezenty to majątek idzie(bo tu Mikołaj a potem zaraz święta),a o teściach to nie wspomnę:confused:zresztą mojej mamie też nie wiem co kupić........

reklama
Do góry