mamma- witaj! u nas jeszcze nie ma śniegu. Ja się jak na razie cieszę, bo nie jest ślisko. Ale chyba i dziś do nas przywita, bo jest bardzo zimno. Ja chyba muszę wyciągnąć buty górskie-goretexowe (tak je nazywam, bo mam je głównie na wyjazdy w góry), bo są na wibramie i nie są śliskie. Do spodni w sam raz;-). A teraz trzeba uważać aby się nie poślizgnąć.
reklama
u nas wczoraj śniegu było sporo. Dzisiaj już niewiele zostało. Ale pierwsza "wojna śnieżkowa" już za nami. I kilka małych bałwanków też udało się ulepić. Synek szczęśliwy z powodu nowych atrakcji.
mamma, mam nadzieję, że nospa pomoże i kłujki znikną
niekat, gratuluję zakończenia zajęć. A pracę już zaczęłaś pisać? No i nie daj się chorobie.
skaba, u Ciebie też trzymam kciuki za pracę i za obronę.
mamma, mam nadzieję, że nospa pomoże i kłujki znikną
niekat, gratuluję zakończenia zajęć. A pracę już zaczęłaś pisać? No i nie daj się chorobie.
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Ciekawe kiedy mi przeskoczy dzidziuś na suwaczku:-). Chyba za 1,5 tyg. jak bedzie się konczył 26tc.
Mój mężuś wczoraj rozmawiał z naszą córcią, że strasznie za nią tęskni i już mogła by wyjśc do tatusia;-).
jeje niech jeszcze jej nie wywołuje!!:-) mój mąż też tak Bartusiowi tłumaczył, aż dziecko chciało w 8 miesiącu wyskoczyć... to potem mężunio to wszystko odkręcał i tłumaczył dzidziusiowi, żeby się jednak zdecydował w brzuszku u mamy jeszcze zostać:-)
u mnie wszystko śniegiem przykryte:-) ale tak jakoś świeżo i czysto sie zrobił.. aż mam ochotę po śniegu pobiegać:-) może wymrozi te wszystkie choróbska!!
skaba1
sierpień'05 marzec'08
giza wielkie dzięki!! ale póki co to trzymaj, żeby mi się zachciało coś z tym zrobić:-):-) obronę będę miała dopiero w czerwcu.. ale jakoś się tym wogóle nie przejmuję.,. są rzeczy ważne i ważniejsze:-) a teraz czekamy na dzidzię i tyle!
u mnie wszystko śniegiem przykryte:-) ale tak jakoś świeżo i czysto sie zrobił.. aż mam ochotę po śniegu pobiegać:-) może wymrozi te wszystkie choróbska!!
to musi być poniżej -7 żeby je troche uśpiło
Ja dziś mam USG, i mam troche stresa bo będziemy dokładnie serduszko oglądać, w czwartek byliśmy z Milo u kardiologa bo ma wade serca to znaczy ma PFO- otwór owalny w serduszku. da się z tym żyć tylko trzeba kontrolować
Witam Dziewczynki!
Nadrobiłam zaległosci...poczytałam Was.
Wczoraj wróciłam z Suwalszczyzny...brrrrrr zimno ale póki co bez sniegu.
Oczywiście jak zwykle niewyspana bo moj mały Koczkodan "grzebał" i kopal pół nocy.Mój maz jest zachwycony skaczącym brzuszkiem.Ale musze powiedziec że moje dziecko ma coraz mocniejsze nogi i niektóre kopniaki są całkiem mocne Co to bedzie jak podrośnie...
Wiem że wózek z duzymi pompowanymi kołami jest ciezszy...a ja mieszkam na 3 pietrze w bloku bez windy.Planuje powozie zostawiac w garażu a tylko fotelik nosic....zobaczymy jak to bedzie
Czy zaczełyście juz robić przygotowania świateczno - prezentowe????
Nadrobiłam zaległosci...poczytałam Was.
Wczoraj wróciłam z Suwalszczyzny...brrrrrr zimno ale póki co bez sniegu.
Oczywiście jak zwykle niewyspana bo moj mały Koczkodan "grzebał" i kopal pół nocy.Mój maz jest zachwycony skaczącym brzuszkiem.Ale musze powiedziec że moje dziecko ma coraz mocniejsze nogi i niektóre kopniaki są całkiem mocne Co to bedzie jak podrośnie...
Wiem że wózek z duzymi pompowanymi kołami jest ciezszy...a ja mieszkam na 3 pietrze w bloku bez windy.Planuje powozie zostawiac w garażu a tylko fotelik nosic....zobaczymy jak to bedzie
Czy zaczełyście juz robić przygotowania świateczno - prezentowe????
mamma80
Entuzjast(k)a
Elip u mnie Jasio też to miał,ale już się zarosło wszystko i mamy dopiero skontrolować jak będzie miał 7 lat.Dlatego m.in.robiłam teraz małej ECHO
Powodzenia na badanku i daj znać jak tam
Powodzenia na badanku i daj znać jak tam
reklama
teraz kontrola jak będzie szedł do szkoły, a tak obserwować, a z rocznika 2004 dużo dzieci to ma tylko to teoretycznie powinno do 3 roku życia zarosnąć , a jak nie to nie.Elip o rany biedny Miłosz do końca życia pewnie musi to kontrolowac co?
daj znać jak tam po wizycie;-)
mam nadzieje że dowiem się czy to chłopak czy dziewczynka, bo bym chciała już kupić pare żeczy żeby mieć z głowy