reklama
pisałam wam o zmianie łóżka i o bulu no i zaczełam się kiepsko czułuć bolała mnie prawa pachwina i cały bok , wczoraj też a dziś pojechaliśmy do szpitala serduszko maluszka bije ładnie a co mnie boli to się okazało że jakaś wredota mam jakąś bakterie w moczu i zaczoło się coś dziać dostałam nospe forte i Furaginum, troche mi ulrzyło że to tylko tyle byle do wtorku zobaczymy co ginka powie po usg
*Doris*
Zadomowiona(y)
Hej dziewczyny, ja mam jutro USG i jestem bardzo podekscytowana. Nawet śniło mi się dzisiaj, ale we śnie nie dało się określić płci Dalej rzadko odczuwam ruchy dzieciaczka, właściwie tylko jak siedzę w pracy przy biurku. W domu siedzę już w innej pozycji i nic nie czuję, ale wieczorem, jak położę się do łóżka i przyłożę rękę do brzucha, to czuję kopniaczki i przesuwania. Mój mąż tez już poczuł. Fajne uczucie i dzięki temu jestem spokojniejsza.
mamma80
Entuzjast(k)a
No własnie,mój mężul ma urodziny pod koniec listopada i też mi nic w głowie nie świtadzieki ci Mini Mini za podpowiedzi prezentowe
wiekszy problem to ja mam ze starszym moim dzieckiem;-)4 lata małżęnstwa a mnie sie juz pomysły powoli konczą
Cześć Dziewczyny,
właśnie wróciłam z usg:-). Pan Doktor stwierdziła że mam niezłą wiercipiętę w brzuchu. Niestety Maleństwo nie chciało pokazać swoich tajemnic i wypięło się do nas pupą, więc płeć jest dla nas nadal tajemnicą:-(. Pewnie słyszało że mówiliśmy że nie chcemy wiedzieć co będzie, no i teraz mamy. Mimo kombinacji, stukania i próśb nie odwróciło się . Nie dało sobie też zrobić ładnego zdjęcia buźki. No cóż ... ale najważniejsze że wszystko jest w porządku i Maluszek rozwija się prawidłowo. A te Jego harce w brzuchu czuję coraz lepiej!!!
właśnie wróciłam z usg:-). Pan Doktor stwierdziła że mam niezłą wiercipiętę w brzuchu. Niestety Maleństwo nie chciało pokazać swoich tajemnic i wypięło się do nas pupą, więc płeć jest dla nas nadal tajemnicą:-(. Pewnie słyszało że mówiliśmy że nie chcemy wiedzieć co będzie, no i teraz mamy. Mimo kombinacji, stukania i próśb nie odwróciło się . Nie dało sobie też zrobić ładnego zdjęcia buźki. No cóż ... ale najważniejsze że wszystko jest w porządku i Maluszek rozwija się prawidłowo. A te Jego harce w brzuchu czuję coraz lepiej!!!
Dziewczynki mam pytanko.Masujecie sutki zeby je zahartowac do karmienia?? Ja sie dowiedzialam o tym dopiero teraz i to od mamy nie od lekarza S....wynski bol
Mi moja mama też poradziła hartowanie sutków juz jakiś czas temu, a ja jej ufam, w końcu była bardzo długi czas położną, poza tym urodziła dwójkę dzieci w terminie i naturalnie, no i bez kłopotów ;-). Zaleca mi codzinne smarowanie sutków oliwką dla dzieci, żebym nie miała problemów z karmieniem. No i na razie to robię
Niekat też sie właśnei nad tym komputerkiem zastanawiałam myslałam tez o motorku na akumulator bo jej strasznie podpasił u kolegi;-) i myślałam jeszcze o lalce babrbie bo ąłdei sie nimi bawi:-) wiecej pomysłow brak czekam na podpowiedzi od was
Kasia najwazneisjze ze z dzidiza dobrze a płeć moze ejszcze poznasz:-)
to pięknie Elip przypelętało ci sie cośik kuruj sie
Kasia najwazneisjze ze z dzidiza dobrze a płeć moze ejszcze poznasz:-)
to pięknie Elip przypelętało ci sie cośik kuruj sie
darinia
Entuzjast(k)a
uffffffff wynik po glukozie 75g lepszy kamień spadł mi z serca :-)
sąsiadki mi dziś wywróżyła córke bo podobno taka fajna okrągłutka jestem a ona już kilku koleżankom przewidziała płeć faktycznie w zimowej kurtce to mi brzuch już odstaje a i tak jest większa żeby starczyła do marca
ide gotować pomidorową bo ostatnio mam smaka tylko na same zupy
trzymajcie sie ciepło :-)
sąsiadki mi dziś wywróżyła córke bo podobno taka fajna okrągłutka jestem a ona już kilku koleżankom przewidziała płeć faktycznie w zimowej kurtce to mi brzuch już odstaje a i tak jest większa żeby starczyła do marca
ide gotować pomidorową bo ostatnio mam smaka tylko na same zupy
trzymajcie sie ciepło :-)
reklama