reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Witam w świątecznych przygotowaniach:-)

Asiu, to ja Cię źle zrozumiałam z tą parasolką:zawstydzona/y: no, ale co by nie mówić we własnym domku takie rzeczy wam się już nie zdarzą:tak:
Biedne dziewczyny, że maja taka babcię leniucha:angry: może coś jej się odmieni na stare lata
Niekat, szkoda, że robią takie problemy z przepisywaniem mleczka na recepte... a może tylko wasza pediatra? nic na siłę z tym nabiaęłm, a i tak z wiekiem powinien wyrosnąć z tego (moja 8 - letnia siostra wcina teraz tylko serki, a skazę miała):tak:
ale z Ciebie dobra babka:-)
Weronikaa, nie przemęczaj się mamusiu :)
i znowu M narozrabiał:no: z tymi facetami to się mamy:crazy: mam nadzieję, że już pogdzeni jesteście;-)
Mrowa, można kupić taki obrazek na zwykły tort:tak: mam nadzieję, że znajdziecie odpowiednie rozwiązanie:tak:
Biedny Kondzik... :-(okularki, tusz i nic nie będzie widać:cool2::laugh2:
Anetka, nie zazdroszczę siedzenia w pracy... najważniejsze, ze resztę świąt będziecie razem :) chłopaki dadzą sobie radę:tak:
No i dałas mi do myślenia na święta... musze też się przygotować do lata, a szczególnie szafę, i nie tylko małej:-p
Cicha, mam nadzieję, że Zosia przekona się w końcu do kubeczków i mleczka, żeby mamie nie robić tyle zmartwień... ale pod żadną postacią mleczka, a może już wprowadzić powoli krowie:eek:
Mamma, ja też chyba się skusze na te szczepienia p/ospie:tak:
3maj się dzielnie kochana, i jestem pełna podziwu dla Twojej pracy przy tylu choróbskach... ja wymiękam przy jednym, a jak A chorował to już chiałam się pakować...
Kra, to młodzi chorują podobnie...:baffled: smerfetka pociagająca, aż spać nie mogła w dzień... przebudza się i popłakuje... leci jej z noska, aż nie może pić, jeść z butli czy trzymać smoka... mam nadzieję, ze szybko przejdzie obojgu... zdrówka dla Was :*
Doris, dziękuję :) ale Ci dobrze, żadnych przygotowań światecznych:-D
Giza, widać, że najczęściej chorują dzieciaczki z rodzeństwem:confused2: no, ale tak to już chyba jest... miejmy nadzieję, że już wszystkie choróbska nie będa Wam wchodzić w paradę...
Śliczna kartka na NK... w jakim programie ją robiłaś?

No, a ja już zrobiłam boczek, schab, pisanki, biszkopt na tort, trochę posprzątałam, a zaraz się biorę jeszcze za przygotowanie święconki... chyba wyślę A z koszyczkiem, no chyba że woli zostać z chorowitkiem... jak już pisałam Jola zasmarkana po pas... chusteczki ida jak świeże bułeczki, a żeby coś wyciągnąc to jest sztuka dla mamy, która i tak kończy się płaczem małej:no: no, ale jakoś sobie radzimy... najgorzej, ze A nie pomaga, tylko wraca późno, bo niby pracuje:crazy: no, ale juz nie smęcę, tylko idę się wziąść za koszyczek, a potem lulu...
Dobranoc wszystkim

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć kochane!:-)
Niebyło mnie tu troche,..ale po pierwsze..praca..,a po drugie odcięli nam neta...jakaś awaria..Ale juz jest ok. Wpadam tylko na chwilke..
By złozyc wam wszystkim wesołych świąt!!!!,smacznego jajka..mokrego smigusa-dyngusa!!! i wiele radości..Dla wszystkich dzieciaczków marcowych i ich rodzin!! Ewa z rodzinka.
A tak szybko..to u nas ok..,w pracy tez fajnie..właśnie w lejka mam dyżur..,ale za to dziś wolne..i u nas też tatuś pewnie pójdzie z dzieciakami poświęcić "jajeczka":tak:..
dzieci (odpukać) zdrowe:tak:,we wtorek mamy szczepienie..zakłujemy obydwoje..(Alex p\kleszczom)..To tyle w skrócie...
Jeszcze raz wesołych!!!

Pewnie nie będę miała okazji, więc skłądam teraz zyczonka

Ciepłych i udanych świąt wielkanocnych oraz wszelkiej pomyślności i radości w życiu zawodowym i prywatnym.
.............$...$....$
..........$................$
........$....................$
......$........................$
....$............................$
..$...............................$
.$.................................$
$.....................(ஜஜஜ)...$
$... (▒▒▒)........(ஜஜஜஜ).$
$..(▒▒▒▒▒)....(ஜஜஜஜஜ)$
.$(▒▒▒▒▒▒)..(ஜஜஜஜஜ)$
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§..... (█)
---§§(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)§§...(█)@
-----§§(_)(_)(_)(_)(_)(_)§§.......@(█)
-------§§(_)(_)(_)(_)(_)§§...(█) @
---------§§(_)(_)(_)(_)§§......@(█)
---------§§(_)(_)(_)(_)§§ .(█)@
..........▓▓▓▓▓▓▓▓▓....@(█)
...........................(█) @......
.............................@(█) ...
......................(█) @.........
.........................@..........
......................@ ...........
(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)

>>>>>>,<<<<<<<
Wesołych Świąt

Ja teraz korzystam że Basia śpi, Ala ogląda bajkę wiec uszykuję im koszyczki do święconki, taty jak zwykle nie ma:-( Szczerze mówiąc to zazdroszczę wszystkim Wam których mężowie angażują się w przygotowanie świąt :zawstydzona/y:
Ja osobiście tylko dom trochę sprzątnęłam, pójdę do święconki i jutro zrobię uroczyste śniadanie, a potem będziemy jeździć odwiedzać prababcie, czyli nasze babcie i będziemy obiady jeść u nich, więc nic nie gotuję, bo wiadomo babcie by się obraziły gdybym przyszła ze swoim jedzeniem, szczególnie moja babcia to myśli że jak przyjedziemy do niej to mamy cały czas siedzieć przy stole i zjeść wszystko co ugotowała, a to jest niewykonalne ;-)

Wszystkim życzę miłych, zdrowych i spokojnych świąt, a dzieciaczkom uciechy z "zajączka" i poznawania tradycji wielkanocnych :-)

Ja również wpadłam szybciutko aby złożyć Wam serdeczne życzenia: Zdrowych, Spokojnych i Rodzinnych Świąt, smacznego jajeczka i mokrego Dyngusa!!! :-):-):-)

wielkanoc_07.jpg

i ja przyszłam`złożyć wszystkim`marcowiątkom i ich rodzicom Wesołych i spokojnych Świąt, mokrego Dyngusa i smacznego jajeczka!!!​

My już po święceniu koszyczka, byliśmy rodzinnie i powiem Wam, że taka "msza" 10-minutowa to w sam raz dla mojego dziecka:-D porozglądała się wokół na witraże i malowidła na ścianach, ale na Błogosławieństwie już była dezercja :-D:-D:-D

Mrowa - ucałuj rozbitka od teściowej!
Mamma - współczuję tylu chorób, ale się ciągnie za` Wami :-( niech te wstrętne choróbska idą do sąsiada;-)
Beti - poszło o to że włączyłam pusty czajnik i mało się nie spalił:zawstydzona/y::baffled::eek::eek: ale takiej awantury nie musiał robić:wściekła/y:, ale od wczoraj wieczorka jest już ok, co prawda nie przeprosił, ale urządził super kąpiel z masażem (relaks na maxa - tego mi trzeba było).
Oczywiście zakończone :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale brak mi już tego było bo stattnio co dzień to takie głupotki mi się śniły, że aż w styd pisać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D

jeszcze raz WESOŁYCH!!!

Mamma niedziwie sie ze wymiekasz i masz dośc :no: zdrówka dzieciaczkom:tak:
Weronika dobrze ze sie pogodziliscie;-)
Beti zdrówka dla Jolusi:tak:

Mysmy juz pośiwecili koszyczek i Kondziu przesiedzial w wózku i abrdzo grzeczny był:tak: Jutro mamy msze urodzinowa Melci i zobaczymy czy tez bedzie grzeczny:zawstydzona/y:

Tez wam zycze zdrowych i spokojnych świat!!!!!

kurczak_zajac_d.jpg

Ja również zaglądam na chwilkę aby złożyć Wam serdeczne życzenia: Zdrowych Wesołych Świąt, mokrego Dyngusa i smacznego jajka!!!

Witam:-)
Nie bede dzis orginalana-ja tez tylko na chwilke wpadłam złozyc Wam zyczenia
Słońca, szczęścia, pomyślności,
w pierwsze święto dużo gości,
w drugie święto dużo wody-
to dla zdrowia i urody!
Mnóstwo jajek kolorowych,
świąt wesołych oraz zdrowych!

reklama
Do góry