reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Ninja dzięki ale nic z tego:no:nadal to samo
Weronika świetne wieści kochana przynosisz:happy:!Strasznie gratuluję!:-)Super,że tak ci się wszystko zaczęło układac,to mąż będzie miał już z głowy:dom,syn a drzewo jest?Ja też na początku myslałam,że Zuzia to Fifi:tak:.Kurcze prawie wszystkie dziewczyny mają "parki",farciary;-)
Sabincia i Telma się nie odzywały przez ten czas jak mnie nie było?

reklama
Ooo 900postów nastukałam już:szok:
Kra na pocieszenie to mój truteń też sobie czasem tą jedyną drzemkę odpuszcza ale wtedy wcale o 19 nie idzie spac.
Rety mogłaby byc już ładna wiosna:crazy:
Stefanna no to już bliżej niż dalej macie,szybko wam to idzie wszystko,ze szok:szok:,ale "jak jest kasa to i robota idzie":tak:Jesus!Jak ja bym tak już chciała...

Dusia - fajnie wybrać się do akwarium, szkoda, ze u nas nie ma takiego z prawdziwego zdarzenia.
Marteczka - smutne, że zostałaś sama, ale czas szybko minie, a kaska na mieszkanko się przyda. Dziewczyny się nie odzywały niestety.
Weronika - gratulacje!!! Fajnie, że będziesz miała parkę. Trzymam kciuki, żeby Nelcia była zdrowa.
PM - podziwiam, że jesteś taka zachwycona karmieniem z piersi, a nie zdarzyło Ci się, żeby Tosia Cię dziabnęła?
Kra - tez bym chciała, żeby Emilka skupiła się chwile na obrazkach w książeczce, ale jej największą frajdę sprawia przewracanie kartek. Co najdziwniejsze, nigdy nie trzyma książeczki do góry nogami - nawet jak ją tak weźmie, to odwraca prawidłowo - tak samo gazety, czy jakiekolwiek obrazki.
Stefanna - gratulacje postępów Martynki i zaawansowania robót. Jeszcze troszkę cierpliwości i się przeprowadzicie.

Emilka od "zawsze" ma tylko jedną drzemkę w ciągu dnia - ok 2-óch godzin. No i od kiedy poszłam do pracy, to zwykle budzi się przed siódmą - nawet w weekendy. Już niestety nie daje mi pospać.

Stefanna - no super! Szkoda że chorubsko dopadło dziewczynki, oby szybko przeszło;-) Martynka mała gaduła:-)
To domek już na finiszu :rofl2: czekamy na fotki.
Nam się mieszka świetnie, jak pisały dziewczyny dopiero u siebie Nela jakaś taka "spokojniejsza" i rytm wreszcie swój mamy:-)
Ale gratów nam brakuje .... elewacja, płot, wjazd (pewnie asfalt bo po kostce to by w zimie zjechał :crazy: a kostka to pod samym domem), nie ma płytek na tarasie i na wejściowych schodach, nie wspomnę już o meblach w Małej pokoju, salonie i u nas :-( no ale grunt że u siebie jesteśmy!:rofl2:

Ciesze się że przeprowadzka tak blisko i odzywaj sie częściej! Prosimy też o fotki dziewczynek :tak:

Ninja- czy ja wiem czy puchnie, chyba bardziej ja bo to ja właśnie synka tak bardzo wyczekiwałam :rofl2::-):rofl2:
Kra - oj fruwam :-):happy::-) obdzwoniłam kogo tylko mogłam jak sie dowiedziałam o sisiorku :zawstydzona/y::-)
Oj to daje Emiś w kość mamusi, moja śpi 2x ale jak czasem "przejdzie" jej jedno spanie to później jest straszna :wściekła/y:
Marteczka - jabłoń i śliwkę posadził na tamtą wiosnę, to chyba sie liczy :confused::-D

Weronikaa, super, że będziesz miała parkę. Zobaczysz jak dzieci mogą się różnić od siebie. A poza tym wydaje mi się, że to jest fajnie dla dzieci jak mają rodzeństwo przeciwnej płci. A co do domu, to pomału i wykończycie wszystko.

Weronika ogromne gratulacje!!!! Bardzo się cieszę, jak przeczytałam Twoją wiadomość to mi wielki banan na buzi wyskoczył:-):-):-)

reklama
Do góry