reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Hej Kochane z checia bym z wami popisala ale Arus w tym tyg znowu mowi o 2 slowa wiecej :-):-):-) wiec siedze i wydziwiam na wszystkie sposoby by mu to latwiej wchodzilo :-p Dominis cos tam probuje sam sie dzwiegac do siadu, daje nam smoka (smoczek) i gada sobie cos tam po swojemu, pdciaga sie sam do staniaale nadal nie wie do czego sluza konczyny dolne:baffled:
Na nk tylko wrzucam foty i jak zdaze to pisze jakies komentarze! Co do kalendarza asze,niekat-jesli macie program COREL PAINT SHOP PRO PHOTO XI to wam przesle gotowe strony kalendarza i tylko foty wklejacie ewentualnie sie je przycina w tym programie. Ja juz mam odbite i polaczone wyglada supcio jak dla mnie. Mozna to odbijac w formacie A5 A4 itp mam nadzieje ze babcie i dziadek beda zadowoleni.
Nie odp bo musze podczytac was tyle ze rzucilo mi sie w oczy befatka-
[*] dla babci J
i musze sie pochwalic ze moj M dziesiaj zdawal na prawko praktyczny i zdal za 1 razem :-) to autkiem bedzie nam lzej buzki dla wszystkich i zdrowka

reklama
Dusia-Ja też bym chyba zawału została;-) niezłe musiałaś mieć przeżycia;-)Moja Ania też nie rozumie słowa nie wolno...Jak np.łapie za obrus i mówię jej że nie wolno to się śmieje...najlepsze jest jak tak w zabawie ją trzepnę po łapkach to ona chowa rączkę,zaczyna się chichrać na cały głos a potem nadstawia ją znowu:-D kochana jest...A no szybko zapominamy jak te nasze skarbeczki były maleńkie:-(
kasik- No to gratulacje dla męża;-) super,to zawsze jakieś ułatwienie dla was;-)

Czesc laseczki
U nas po staremu.Kayusia dalej rozrabia;-) pieknie sie bawi sama i trenuje stanie bez trzymanki.Robi przy tym takie fajne minki,,popatrzcie na mnie!!!''a oczko juz o niebo lepiej wiec go nie dotylkam.
No i wstyd sie przyznac dalej spimy do 11 wczoraj Kaya pobila rekord 11.50 ja sie zwleklam przed 11.No ale nie mam na nia sil jak mi sie wydaje ze o22juz ladnie spi to ta sobie wstaje o 23 juz wyspana i szaleje do 12-1:sorry:
Dusia -cwicze dalej tylko w sobote sobie odpuscilam bo bylam padnieta.No i ograniczam slodycze ,chleb i zrezygnowalam z ziemniaków na rzecz ryzu.Mam ndzieje ze chociaz 1kg bedzie w dól
W sobote mam zamiar wlesc na wage
Tez dostalabym zawalu :szok::szok:ale cwaniaczek z Michalka.Moja mala zrobila ostanio stos poduszek i misków wspiela sie po nich i malo jej brakowalo zeby przeskoczyc porecz:no:
Kasik brawo dla Arusia strasznie sie ciesze z jego postepów.Teraz jak sie rozgada to bedziesz tesknic za cisza hehe.No i gratulacje dla Marka
Agunia a Tobie jak idzie??Dalej meczysz orbiterek??
Anarka ja równiez 3mam kciuki
Weronika to juz 1na parepetówa odbebniona ile jeszcze zostalo hehe??Fajnie ze prezenty udane

Ninja jestes spokojna....;-);-)U nas dziala wsadzenie cos reke np kiedy ja wkladam do kojca a ona lamentuje daje jej plaster szynki która uwielbia albo plaster sera czy jablko.Jak to nie dziala daje jej cos niedozwolonego np kalkulator badz stary pilot od telewizora
który szybko zabieram jak zainteresuje sie czyms innym
Doris -ciesze sie z postepów Emilki teraz pójdzie jak burza u nas to byla kwestia kilku dni
Niekat,Mrówa ale macie pieszczochy:-D:-Dmoja sie tylko przytula jak zmeczona a tak normalnie to nam ucieka
Beti to pierwsza wspólna impreza Wam sie szykuje.Córcia pewnie sie kiedys odwdzieczy i mamusie na balety bedzie zabierac :-D:-D:-D:-D
Gizia duzo zdrówka dla calej rodzinki
Nelciu kochana samych slodyczy

My już po wizycie u Babci :-) Mąż na miejscu sie kapnął że nie zabrał dokumentów :-) No a to kawałek i z sercem na ramieniu wracaliśmy. Kochana babunia naszykowała całą reklamówke jedzenia i ciekawa jestem co ja z tym zrobie. Chyba sie podziele z druga babcia zeby sie nie zniszczyło. Zostalam zaopatrzona w swojskie jadło. Babcia mieszka na wsi i ma swoje kurki itp. to swierze mam i z pewnego źródła. Jak wróciliśmy mały padł i spał 3 godziny :-)

No dałam radę dzięki dziadkom :sorry:
Jak jest różnica między rodzicami a dziadkami? : Tymon się rzuca się i wije przy ubieraniu po kąpieli, na co ja - "zaraz Cię chyba utłukę" a Babcia: "nasza kochana Sprężyneczka", hahahahahaaha :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Befatka- A męczę męczę,dzisiaj 30minut:-D Widzę że Kaya ma podobne spanie jak Aniulka,Ania śpi do 10:-D heh
anetka- To niezłego stracha musieliście mieć...Dobrze że nie złapali was;-)To fajnie że macie takie pewne jedzonko,przynajmniej mniejszy strach dawać małemu;-)
Ninja- Ale się uśmiałam.:-D domyślam się że tobie nie było do śmiechu ale fajnie się to czyta:-D Te babcie to naprawdę mają cierpliwość...Ja też mam czasami momenty że mam dość małej a moja mama wchodzi i jaka kochana Ania...Normalnie jaja;-)
Miłego wieczorku wam życzę kochane;-) Ps.Buziaczki dla Nelci na kolejny miesiączek;-) normalnie bym zapomniała;-) przperaszam:-(

A moj maly dzisiaj przwrucil swoj "samochodzik pchacz" (niewiedzialam jak go okreslic:-D) no i wdrapal sie na niego, i stana sobie na dwuch nozkach zeby miec wyzej do szafki. Jak to zobaczylam to myslalam ze zawalu dostane.
spryciarz:-D:-D:-D:-D

Kasik gratulki dla meza no i Arka ze pomału rozgaduje sie:happy:
Ninja świetne porównanie i trafione w sedno:-D
Befatka ciesze sie ze oczko juz lepiej:-) to nieźle sobie śpicie Kondzik o tej porze co wstaje Kaya idzie na druga drzemke:-p:-D

Witam, ja tylko na moment znowu:zawstydzona/y:
Po imprezce wróciliśmy o 5 rano i jeszcze dziś mnie nogi bolą od tańca:-p a wczoraj jeszcze robiłam imieniny męża, więc dopiero dziś ja i mój dom zaczynamy powracać do normalności:sorry:Kudłacz padł mi przed 20 i boję się, że coś go łapie:-( Idę obserwować:no:
Nelko wszystkiego najsłodszego na kolejny miesiąc:-D:tak:

Witam!
Chwile mnie nie było, nie wiem ale chyba jakaś deprecha mnie dopadła, wszystko mnie wku..a, z niczym nie nadążam, na nic czasu nie mam. Zuzia zdrowa, chodzi coraz pewniej, już sama sobie manewruje między meblami a ja oczy w koło głowy, wciąż siedzę na podłodze i raczkuję za nią:-) bo niestety upadki zalicza, czasami bolesne - nogi nie zawsze nadążają za resztą:tak:.
Ninja dzięki za ten tekst - rozbawił mnie, dzięki temu trochę mi ciśnienie zeszło:-):-)
Befatka ja też sie wzięłam w końcu trochę za siebie, zmusiłam się dzisiaj do zrobienia "brzuszków" bo chciałabym sie jeszcze na plaży latem pokazać:tak:
Kasik brawo dla Arusia:tak:. Niestety nie mam tego programu o którym piszesz, ale pomysł i wykonanie rewelacja!! Zdolna babka z Ciebie:tak:
Dusia widać, że Michałek poradzi sobie w każdej sytuacji:tak:, spryciaż mały:-)
Anetka kciuki zaciśnięte!:tak: Niech mąż się przejdzie do UP, moja kumpela otwierała swoją firmę i dostała dofinansowanie 15.000, zawsze coś na rozkręcenie:tak:
Doris nawet się nie obejrzysz a Emilka bedzie śmigać po całym mieszkaniu:tak:
Beti nie zapomnij aparatu na imprezkę!! Musisz nam Jolcie pokazać!!
Giza zdrówka dla was!!:tak:
Weronika zdrowiej nam kobieto!! I nie przemęczaj się na tych imprezkach:tak:. Fajne prezenty dostaliście, mam nadzieję, ze fotkę portretu z jadalni nam zaprezentujesz:-)
Mrówa skoro Ty masz @ to ja PMS, tak jak w zeszłym miesiącu;-), to może jednak to nie deprecha??:confused:
Niekat spróbuj kwaskiem cytrynowym. A wizyty w McDonaldzie zazdroszczę....Big Mac na pewno skutecznie poprawiłby mi humor:tak:
Kra to sie wybawiłaś!! Mam nadzieję, że Kudłaczowi nic nie będzie:)
W niedzielę mój syn ma imieniny a ja nie mam żadnego pomysłu na prezent:confused::confused::confused:

reklama
kasik domyslam się zę program nie ejst darmowy:confused2::-(szkoda bo go nie mam a mozna jak widzę fajne pomysły w nim urealnic:sorry:
ninja Sprężyneczka!!!hahahha:-D:-D:-Dszczęście ze mój Wiercidoopa nie robi mi scen przy ubieraniu czy rozbieraniu:tak:póki co kombinuję jak go na stałe przytwierdzić do paśnika (zapożyczone wiadomo od kogo;-)) bo w połowie zupki/kaszki i tak juz stoi w nim albo próbuje z pół obrotu się z niego wydostac:nerd:cóż - bo ja to chciałam taki z pasami....
asze a mnie ostatnio bardzo niespodziewanie humor poprawiła kostka czekolady... normalnie czułam jak endorfiny rozbiegają mi sie po ciele a i wyrzutów sumienia nie miałam bo tylko jedna ta kostka heheh co do ćwiczeń to ja orbitrekuje jak mam siłę a jak nie mam to brzuszki a jak na to tez nie mam siły to ide spac i mam w nosie:laugh2:tylko bardzo mnie wkurza sflaczałosc mojego brzucha:angry:no ale to raczej nie mam co narzekac tylko do roboty sie wziąść... obiecałam sobie ze na roczek Precla bede laska i trza się wywiązać:-p:sorry:mmmm lubie Bic Maca......

Do góry