reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Anetka ale sie u was porobiło:-(obyscie szybko wsyzli na swoje

a Ninja odpowiedziała:rofl2: mówiła ze padł jej laptop i jest u tesciów a tam net okropny:baffled:

reklama
anetka- Gdyby twój mąż chciał jednak spróbować z tą kopalnią to musi kontaktować się bezpośrednio z
Kompania Węglowa S.A 40-039 Katowice
ul.Powstańców 30
tel:032-757-22-11
fax:032-255-54-53
e-mail:centrala@kwsa.pl
Niech spróbuje,zapyta gdzie można sie skontaktować w sprawie pracy.Oby się wam wszystko ułożyło...

Witam w Nowym Roku!!!Śnieżnym(wreszcie)i zimnym(bo ma byc nawet do -25 od pn.:-().Życzę wszelkiej pomyślności,aby wszystko układało nam się tak jak tego chcemy,i nic nie zaskakiwało niemile!A i chorób nadszedł kres!
Sylwestra zaliczam do zdecydowanie udanego(odbiłam sobie zeszły rok):-DI mąż mnie mile zaskoczył bo mieliśmy siedziec w domu,dowiedziałam się o planie 3godz przed wyjściem.Nawet fakt,że nie mam kozaków i nie było się bardzo w co ubrac mi humoru nie popsuł,Sylwek w stylu sporty-lepsze możliwości na parkiecie;-)
Najpierw pojechaliśmy z Zuzia i gdzie oczywiście miał ją kto bawic,aż w końcu "pomogła"mamie wypic pepsi i z mokrymi nogawkami wróciłyśmy przed 24 i zanim ją i siebie przebrałam i położyłam to było już po fajerwerkach:-(.Panna padła nic ją nie wzruszały hałasy:-),a my wymkneliśmy się na c.d.bo jak się okazało to gospodarz imprezy jest solenizantem noworocznym i wyszliśmy jako jedni z ostatnich o 6 rano:zawstydzona/y:,mąż nawet na kanapie kimnął już się tam.Ja pobudka o 9:30 i tak do wieczora.On cwaniak wstał przed 17:angry:.Niewyspana,z kacem,oj ciężko było:blink:.
Agunia kurcze mam nadzieję,że już z Anią O.K.:szok:
Anetka ale fatalnie wyszło:-(doskonale cię rozumiem,ja w ciągu 2lat przerobiłam to już 3 razy,ale niestety nasze zobowiązania finansowe są nie małe jak na tutejsze zarobki:no:i było nie wesoło.Ale z tego co wiem to u was rynek pracy nieźle stoi więc na pewno szybciutko coś się znajdzie dla niego,w końcu dobry chłopak z tego mojego swata:-).Na pocieszenie-możliwe że niedługo tam zawitamy to się spotkamy;-)
Weronika z tego co wiem to najlepiej kształtuje się stopa bez bucików i tak naprawdę warto żeby dziecko dużo chodziło na bosaczka
Dla wszystkich chorowitków-szybkiego powrotu do formy!!!
I buziaki dla Solenizantów!!!
:tak:
dziewczyny czy wasze dzieciaczki piją z kubeczków już?Bo ja zakupiłam taki z Lovi(z butelek jestem zadowolona)no i doopa nadgryza go zamiast ssac a jak już ssała dzisiaj na noc mleko z manną to nie ubyło prawie nic:baffled:czyżby to było za gęste i się przytkało?

Marteczka- z Anią nadal kiepsko...wciąż ma okropny kaszel i katarek lejący się z noska...Opowiem wam jedną akcje z nią...Niezbyt to śmieszne i higieniczne ale mimo wszystko do tej pory mnie jakoś to troszeńkę bawi.Stojąc w łóżeczku miała zatkany nosek,a że katarek ma wodnisty więc jej to zlatywało w dół,ja nie zdążyłam zauważyć jak połknęła troszkę,najlepsze było potem,z uśmiechem na ustach "powiedziała"mniaaam Może niezbyt to higieniczne ale minkę miała przy tym niesamowitą...

witam:-)
przez tego sylwestra Zuzi się pora snu przestawiła i o 22 nie chce spać :-( ponowne usypianie przyniosło efekt dopiero przed 1 w nocy do tego wychodzi jej ząbek i jest marudna :-(pierwszy raz widzę jak moja córka złości się jak jej coś zabieram a jak biorę ją na ręce a jest zła to je prostuje żebym nie mogła jej dobrze złapać :sorry2: normalnie szok bo do tej pory to było takie grzeczniutkie dziecko :confused:
ostatnie dwa dni i w poniedziałek ruszamy z remontem trzymajcie kciuki żeby szybko się skończyło :-(
zdrówka dla choróbek

Darinia Zuzia pokazuje różki:-pmoja już do grzecznych nie należy,oststnio wygrzebała grudkę ziemi z kwiatka i wpakowała do ryjka,całe szczęcie było zbite i dosc spore więc jej zdążyłam wyciągnac:crazy:
Agunia przykro,że się tak męczy,moja(odpukac)oprócz kataru i gorączki nic innego nie załapała do tej pory,a przy oststnim katarku też jej parę razy do ust poleciało zanim zauważyłam;-)
Anetka no to jak coś to daję znac i organizujemy"wieczorek zapoznawczy":-D
Znalzałam fajne aczkolwiek stare sposoby na zrobienie ze starego ciuszka nowego-ciekawszego może któraś skorzysta.
TERMO APLIKACJE naprasowanki - MADAM (516353486) - Aukcje internetowe Allegro

hej
Darina mój jak mu weżmiemy lub zabronimy to odwraca sie i obraza ;-):-D smiesznie to wyglada :rofl2::-D
Marteczka to zabalowaliście:rofl2::happy:

a ja byłam dzis an zaiegu i to był ostatni raz :happy: za 2 tyg kontrola:rofl2:
Kondzik gdzies posiał swojego smoczka wczoraj i zapasowego nie kupilismy i jak narazie bez smoczka chodzi bo oczywiscie dzis zapomnielismy kupic:-p:sorry2:

Witamy i my w Nowym Roku:-):-):-)

U nas sylwester byl ze znajomymi oni tez maja dziecko(1.5roku)takze bylo cicho ale nie powiem troche potanczylismy Kuba padl przed 22 fajerwerki go nie obudzily bo u nas jest zakaz puszczania my mielismy race takie co sie na meczach puszcza:-D za to my sie bawilismy do 3.00.

Nowy rok zaczelismy z katarkiem i wszyscy sa chorzy:wściekła/y:

WSZYSTKIM CHOROWITKOM DUZO ZDROWKA ZYCZE

I WSZYSTKIM SOLENIZANTOM DUZO ZDROWKA I PO0CZUCIA HUMORKU:-):-):-):-)

reklama
Ufff, zakupy rodzinne z głowy. Przemko ma nowe buciki do przedszkola, a :crazy:babeczka do żłobka. Kupiłam jej takie kapcie-sandałki. Śmiesznie w nich chodzi, no ale do tej pory :rofl2: śmigała tylko w skarpetkach:szok:. Model może bardziej chłopięcy - beż i zieleń moro, ale to jedyne butki w takim wielkim rozmiarze.:happy:
:confused:Potworki dorzuca Przemko :tak:więc mogą nie pasować do kont:baffled:ekstu
Dariania, może Zuzia szybko wróci do wcześniejszego rytmu dnia, bo z takim spaniem to nie najlepiej9
084,

0,4563
Tu chyba Mila jakiś tajny kod Wam przekazała ;-)
Marteczka, Milenka zaczyna sobie radzić z niekapkami. A czasem daję jej pić też ze zwykłego kubeczka i też nie jest najgorzej, choć ona bardzie próbuje wciągać picie, tak jakby na wdechu to robiła, a anie pije tak normalnie. Ale pewnie pomału dojdzie o co z tym piciem chodzi.

Do góry