reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Marzeń o które warto walczyć.
Radości, którymi warto się dzielić,
przyjaciół z którymi warto być
i nadziei bez której nie da się żyć.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2009
oby nie był gorszy od minionego
ale decydowanie lepszy
w sprawach finansowych i zawodowych

reklama

Aby od Sylwestra
cały rok był extra.
By marzenia się spełniały,
by pieniądze kieszeń Twą wypychały.
A uczucia nie znikały
i z serduszka wypływały.
Zyczy Aldona z mezem i Michalkiem!!!
new-year.jpg

Ostatnia edycja:
hej hej!! własnie spędzamy rodzinnego sylwestra.. Mary spi.. Bartek ogląda Shreka, więc my z konieczności też;-)popijamy przy tym winko i jakoś tak mi z tym dobrze:-):-):-)

Kochane na ten Nowy Rok życzę:
zagonionym i zabieganym - wielu chwil, które pozwolą złapać oddech,
rodzicom - stu pociech z pociech,
małżonkom - duzo miłości w każdym dniu
zafasolkowanym - radosnego przezywania tych pieknych chwil,
budowniczym - szybkiego znalezienia się na swoim,
pracującym - satysfakcji z pracy,
poszukującym pracy - znalezienia czegoś satysfakcjonującego,

a wszystkim nam: duuużo zdrówka i spełanienia marzeń schowanych na dnie serca:-)

Jestem pierwsza!!:-):-):-)
Witam Was wszystkie w Nowym Roku!!!:-)
Zuzia śpi słodko, petardy na szczęście jej nie obudziły:tak:, my z małżonem siedzimy przed TV i oglądamy koncert Phila Collinsa:tak:
Najlepszego w Nowym Roku dziewczyny!

Druga!
A jakis debil podlozyl petarde pod drzwi i jak pierd....nelo to o malo zawalu nie dostalam. Jeszcze to tak niesie bo na klatce w bloku. Mały się obudził i plakal ;-( My w domu kabarety ogladamy :) NO TO WITAMY W 2009 ROKU!!!!

To ja trzecia jestem ;-) No i kolejny rok za nami...kiedy to wszystko minęło...Anulka grzecznie przetrzymała petardy ale nie widziała nawet bo marudziła w łóżeczku...,teraz już powolutku zasypia;-)Mam nadzieję że i wasze maleństwa ładnie przez to przeszły...Buziaki;-*

To ja czwarta:-)
Ja nie dotrzymałąm do północy..:zawstydzona/y:tj normalnie tak mnie zcięło..i to chwilę przed 12stą..że poszłam się umyć..(jakby co)..a tu słyszę petardy:-D...No i zaraz po petardach-lulu:-p:zawstydzona/y:
Siedzielismy sobie przed tv.,Piotrek pichcił w kuchni..Alex troche dłuzej siedział z nami..ale też cos koło 22 giej padł..Ale Antosia dzisiaj to nas zaskoczyła:szok:..Od niepamiętnego czasu..przespała caałą noc:tak:..Obudziła się coś przed 6stą..dałam jej cycusia..i Piotrek wziął ją na dół...(teraz śpią oboje:-D)..Nawet petardy jej nie obudziły...
Dumna jestem z córci...
A! to co upichcił było przepyszne...dziś mamy obie mamy na obiad.
Jeszcze raz Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam w Nowym Roku :-)
Sylwestra spędziliśmy w domu z moją siostrą i szwagrem. Zuzia poszła spać o 21 bo ciocia ją bawiła w tańcu :-) obudziła się przed północą bo piętro niżej była impreza do tego zaczeły się fajerwerki a jak zobaczyła gości to nie było mowy o spaniu. Do 2 się trzymała. Kolejna pobudka o 9 a teraz znów sobie śpią a ja idę sprzątać po zabawie
Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Happy New Year! :-)

Naszego malucha tez obudzily fajerwerki i to juz przed 23cia wiec przegapilam polskiego sylwestra i ogni na Zamkowym tez nie zobaczylam :-(. J za to radochy mial co niemiara rozrabiajac przed kominkiem do 1:30 rano. Potem wiekszosc rodziny lulu oprocz mnie oczywiscie, bo ja spac nie moge jak balagan jest, wiec do 3ciej sie sprzatalo :dry: J obudzil sie jak zwykle o 6:30 i teraz marudzi bo zmeczony!
Pozdrawiamy i zyczymy milego dnia! :-)

Do góry