reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

No i sie melduje wlasnie wrocilismy od lekarza infekaca ucha nas dopadla:wściekła/y:i mamy antybiotyk:wściekła/y::no:tylko ciekawa jestem z kad ta ifekcja te irlandzkie dzieci to bez czapek chodza aly ja zawsze zakladam:crazy:Uciekam bo pancio znowu marudzi:no:

reklama
Dorota bo uszy moga zachorowac tylko od wewnatrz nigdy od zewnatrz tak ze mitem jest to ze dziecku uszka zawieja i bedzie miał uszy;-)
Mela miała często uszy od kataru, od ulewania (jak była mała) i wiem ze moga byc tez od gardła i migdałów

Patikaz witaj na marcoweczkach!!!

giza- oby milenka szybko wrucila do zdrowia. I fajnie ze robi pa pa, Michal robil przez jakies dwa tygodnie papa a teraz jak mu karze zrobic to wklada raczke do buzi zamiast papa

weronika- no juz w swoim domku jak bende miala chwile to zrobie zdjecia. a ty na kiedy planujesz przeprowadzke???

dorota- zdrowka dla kubusia. U nas tez pare miesiecy temu byla infekcja ucha i tez nie mam pojecia skad sie wziela.

Hejka ja tylko na chwilke
Wybaczcie ze tak egoistycznie:zawstydzona/y:Moja mama ma dzis operacje albo juz miala nie wiedziala do konca o której godzinie:-(Boze zeby wszystko bylo ok.
Z Kaya juz lepiej ladnie dzis spala obudzila sie tylko raz o 6tej katarek zelzal i jest git troche jeszcze charczy ale wiedzialm ze tak bedzie. Ten splywajacy katar osadzal sie na gardelku.Jak mi jeszcze bedzie tak warczec to pojde do lekarza po jakis syrop wykrztusny.Ale i tak mnie pewnie pogoni i powie ze jest ok jak zawsze:baffled::baffled:To wtedy popedze do polskiego sklepu
Oki musze gnac do garów poki mala kima.
Zdrówka dla wszystkich.Buziaki dla zaleglych solenizantów;-)i milego dnia babeczki papapa

witam :-)
pamiętacie mnie jeszcze??:zawstydzona/y:
nie mam czasu żeby posiedzieć dłużej na necie więc tylko wpadam żeby Was poczytać zabieram sie do pisania..... i zawsze coś mnie odciąga od komputera:-( a tu tyle się dzieje wybaczcie
to trochę o nas samolubnie Zuzia to wulkan energii w ciąga dnia śpi tylko godzinkę góra dwie i cały dzień wstaje na nogi wszystkiego się łapie i nawet jak już nie ma sił to wstaje choćby na sekundę za to noc przesypia całą:-) Zębol już jest :-)a znów nie mam tyle czasu żeby sie rozpisac
pozdrawiam:-)

Befatka tzrymam kciuki mocno&&&&

pisała do mnie Marteczka ma laptopa w naprawie:-(i tymsposobem odwyk od bb:-( Zuzia miała 3-dniówke i zaczeła raczkowac jej i wszedzie jej pełno . macie pozdrowionka i buziaki od niej :-*

Befatka, trzymam kciuki za mamę. Musi być dobrze.
Dorotka, najważniejsze, żeby szybko antybiotyk zadziałał.
U nas też antybiotyk. babeczka znowu gorączkowała. A że trwa to już od soboty, to nie było już na co dłużej czekać. Wieczorem troszkę odżyła i nawet zgłodniała. Tylko ten kaszel jeszcze ją bardzo męczy.

Ja tylko na chwilkę, bo Emilka miała problem z zaśnięciem i za nic nie chciała pozwolić, żeby odejść od łóżeczka. Jak tylko się oddalałam, to płacz. W końcu usnęła, ale ja zaraz też się będę kładła.

Dużo zdrowia dla wszystkich chorych dzieciaczków!!!

reklama
i znów na szybko - alergolog umówiony na 15.12 niestety dopiero ale wazne że jest.tylko musze zahaczyc jeszcze o pediatre o skierowanie na dodatkowe badania.Mam juz morfo i mocz a potrzebuję jeszcze OB i pasozyty - to taki standardowy zestaw badań na pierwsza wizyte:tak:zrobie mu je na tydzien przed wizyta i będzie dobrze:-pbuxka juz jest ok i tylko szyjka mimo ze bardzo zbladła to jescze sie w nia drapie wiec widac swedzi.
wczoraj przegladałam zdjecia.Znalazłam te na których Marcel jest truskawkowy na polikach i te po tygodniu leczenia.Wieczorem wkleje na odpowiedni wątek dla porównania:sorry2:
ja mam dziś zablokowane od rana kregi szyjne i chodze jak po wypadku:-(a od wczoraj znów kolano wyskoczyło i boli cholernie przy chodzeniu a o schodzeniu ze schodów nie chcę nawet mysleć.strasznie długo rano schodizłam z pierwszego piętra do auta:-(stabilizator załozony i dobrze bo w ogóle bym nie mogła funkcjonowac.Trzaby sie za to kolano wreszcie wziaść - tylko kiedy:zawstydzona/y:
ja połamana, z mężem poprztykana - do domu niby chce wrócić ale nie do konca mam na to ochotę:-(

Do góry