reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

No ja też z rana :-)
kra - pytałam ojaca, bo on robi Tymonowi u nas królika i przyznał Ci rację - królik musiał być ciut przystary;-) - tato twierdzi, że dla dzieci tylko młode króliki się nadają bo inaczej mięsko jest już mniej kruche.
Beti - już jutro małżon przyjeżdża na weeken i w końcu robimy chrzciny, no ale 24 wyjeżdża znów na poligon na parę dni a potem od razu do Francji na 2 tyg. szkolenie, więc się prawie miesiąc znów nie będziemy widzieli :no:
Dusia - nie wiem co to może być :confused:
Patikaz - witaj serdecznie!:tak:

A Tymon ma od rana większy kaszel a w niedzielę chrzciny....:-(

reklama
Witajcie:-)

Befatka, jakoś przeoczyłam post o chorobie Kayi... buziulki dla niej :*

Ninja, no to troszkę mało masz męża w domu...:-( a byłaś z Tymkiem u lekarza... u nas na kaszel pomogło Deflegmin i wapno w syropie:tak:

Babeczka wygląda lepiej. Ale znowu miała 39 stopni :-( I w nocy taki okropny kaszel, jakby miała mi się zaraz udusić. Oj najadłam się strachu. I siedziałam z nią na rękach, bo jak tylko próbowałam odłożyć to zaczynała kaszleć. Zobaczymy co powie lekarka, bo idziemy dzisiaj do kontroli.
Za to rano mnie zaskoczyła, bo robiła papa i mówiła przy tym "pa pa" :szok:

Anetka - i jak po sprzątaniu? żyjesz:confused::-D

Gratulacje zapału, może przyjechałabyś do mnie coś pomalować, bo ja jakoś już nie mam na to czasu;-)

Beti -
nie ma sprawy, jak tylko uporam się z moją chatką;-):rofl2: 10 h spania to mało :confused::rofl2: może zamienimy się dziewczynkami :confused::-D
Befatka - zdrówka dla Kayi:-)
Dusia - no nareszcie się odezwałaś! No to już na swoim w ślicznym i czyściutkim domku:rofl2: nie dziwne że nie miałaś czasu tu zajrzeć, ale teraz już nie ma wymówek :happy2: Z języczkiem niestety nie pomogę bo nie wiem :baffled:
Słodziaczek z Milenki, tylko ten kaszel ją wymęczy

Witam ja tylko na chwile:-(
U nas noc byla okropna co 20min Kuba budzil sie z placzem :crazy:goraczka jest od 2dni i w nocy tez byla :wściekła/y:zebow jeszcze nie ma a do tego bardzo marudny jest nic nie chce jesc :no: Ucieka bo znowu marudzi moze pozniej wejde i cos napisze

Tak dawno nic nie pisałam że nie wiem od czego zacząć.
U nas wreszcie tata nocki w domu spędza, w weekendy jeździ dłubać trochę przy domku, Ala wróciła już na dobre do przedszkola a Basia rozwija się całkiem całkiem :-) Tylko niestety dzisiejszą nockę nam zepsuła, bo najpierw nie spała od północy do drugiej, a potem od czwartej do szóstej. Może pomyliła dzień z nocą. Ja przez to teraz jestem padnięta. Rano zaprowadziłyśmy Alę do przedszkola, dzisiaj był tam fotograf i Ala jak przyszła jej kolej, to się rozpłakała że nie chce mieć zdjęcia z Basią, a mi na tym zależało :no: W końcu zrobiłyśmy jedno bez Basi i drugie z Basią.

Weronika rzeczywiście bardzo pracowita jesteś. My też będziemy cały domek sami wykańczać, najpierw dół a za kilka lat górę.

Ninja do niedzieli może zdążysz go jakoś wykurować.:tak:

Beti od 18 do 9 to znaczy że dobrze nie śpi? To w takim razie Basia śpi tragicznie.

Dusia fajnie że już w nowym domku się zaklimatyzowałaś. :-)

Giza to mała mądrala z Milenki :tak:

Niekat dobrze że w końcu coś pomogło na wysypkę.

Mrówa u nas też Basia wszystko co na podłodze znajdzie to pakuje do bużki.

Jeszcze jedno mi się przypomniało, widziałyście moje suwaczki:
Ala ma 3 lata i 6 dni,
małżeństwem jesteśmy 3 lata 9 miesięcy i 8 dni :-D

AsiaM - to widać grzeczni byliście do ślubu:-p;-)ale się Wam utrafiło - w noc poslubną dziecko spłodzić nie każdy potrafi;-)bravo za cela:-D

reklama
hej
Asia toscie trafili:-D jak 6 w totka;-)
Ninja ciezko byc zona zołnierza i marynarza:-:)-:)-:)-(zdrówka Tymonowi oby mu sie polepszyło:tak:
Giza brawa dla Milenki:-) mój am w nosie jak mu pokazuje papa , kosi kosi lub sroczke:-p
Dorota a moze to 3dniówka?

Do góry