reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Samych słodkości dla Kayi, Martynki i Joli

Weronika zdrówka dla dziadka

Asze rzeczywiście kiepski dzień, ale teraz to może być już tylko lepiej :tak:

Anetka a mogę Ci podrzucić mojego męża na wychowanie?;-)

Mrówa mogłaś go zabrać ze sobą to by dzisiaj spał cały dzień;-)

U nas w końcu Ala zaczęła chodzić do przedszkola więc odgruzowywałam dom przez ten tydzień. Jutro wybieramy się na cmentarz na chwilę a potem do moich dziadków, nie wiem jak to się Basi spodoba bo ona poza domem nie lubi spać a moja babcia byłaby śmiertelnie obrażona gdybym nie spędziła u nich całego dnia.

reklama
Ja też mam termin na marzec 2008,jestem bardzo szczęśliwa:-D
chyba pomyliłas watki;-)

Weronika niech operacja pomyslnie przebiega:tak:
Anetka tos ładnie załatwiła męza:-D:tak:
Asia to anreszcie troszke odpoczniesz od jednej córci;-)
Asze cąłe szczęscie ze znalazłas ta mysze:baffled: a ja mam @ a PMS przechodziąłm pare dni wczesniej:sorry2:

Anetka tos ładnie załatwiła męza:-D:tak:
Szczerze ta ja ten pomysl to podebralam cioci :-) tzn sposoby "wychowania" i okazuje sie ze duzo chlopow da sie w ten sposob zresocjalizowac :-) Ja bylam wychowywana w domu gdzie mezczyzna zarabial na rodzine a kobiety mu usługiwały. np moj tata i brat to sobie sami nawet herbaty nie zrobia lub nie przyniosa lyzki do zupy. Wszystko trzeba podstawic Im pod nos. Ja powiedzialam ze nie ma mowy zeby tak bylo u mnie w domu bo ja szukam zwiazku partnerskiego, no i udalo sie tymi sposobami zresocjalizowac mojego chlopa :-) (a nie bylo lekko bo on mieszkal z babcia siostra i mama- wszystko w domu robily kobiety ) No lekko nie bylo, nerwow troche kosztowalo ale sie udalo. To samo z wychowaniem Filipka- od początku musial sie zajmowac i choc czasem wiem ze zrobilabym szybciej lepiej sprawniej to sie nie wtracam bo dzis sam wszytsko potrafi zrobic i nie boje sie go z Filipem zostawic na caly dzien jak ide na 12h do pracy. No już mu tak nie slodze bo zapesze :-) Ale super jest jako ojciec i to najwazniejsze, a co do tego jaki jest jako mąż to nie narzekam bo wiem ze jest wielu gorszych:-]

Yo laseczki.
Dziekujemy za zyczenia:-)
Oraz slemy gorace buziaczki dla Martynki i Jolci wszystkiego dobrego dziewczynki:-):-):-)

Kurde ja mam kolejny dzien do bani i rzucam miechem az mi samej uszy woedna.Wyslalismy rodzicom kase mielismy do banku ale kolo od przsylek powiedzial ze ma w rejestrze poczte w miejscowosci gdzie mieszkaj moi rodzice wiec zeby oszczedzic im podrózy 25-30km puscilismy kase na ta zawszonom poczte.
Na 2gi dzien mama popedzila po odbiór a tam jej mowia ze nie maja tu zadnych pieniedzy i ze nie prowadza takich przesylek a ja jak ,,byk'' mam napisane na kwicie ze poszlo do nich nawer pieknie adres jest napisany i nr placówki.W koncu kasa sie znalazla na poczcie 30km dalej i moi rodzice juz tam jezdzili 2 dni z rzedu i kasy nie dostali.Dzis w koncu wkur***** na maxa chwycilam za tel i odsylana od numeru do numeru stracilam 25funtów na tel i rozmowe z idiotami którzy chyba nawet nie wiedza ze zyja.W koncu okazalo sie ze jakis posrednik zmienil kod przsylki a raczej jakis debil zle przpisal nr przelewu.No rece opadaja i teraz w pon.J jedzie cofac kase do nas albo cos innego wykombinuje.Przez to sie juz kilka razy poklócilsmy.Ale im nawstawialm na koniec moze sie komus dostalo choc niewinny ale staralam sie byc okropna tylko dla kierownictwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A Gizia moje dziecko wola od kilku dni - a gizi gizi...zi i do tego robi brrryyypfff:-):-):-):-)
Oki uciekam dzieciaki tarabania ide dac cukierki

Ostatnia edycja:
Ja też mam termin na marzec 2008, jestem bardzo szczęśliwa:-D

:szok::eek: a to dopiero! :-D

Martynko, Kayu - spoznione zyczenia wszystkiego najlepszego na 8my miesiac!
Jolu -sto lat i buziakow!

Befatka, relaaax, bo zawalu dostaniesz ;-). widze ze sie niestety tak wsciekasz jak ja :-D (zawsze jak jestem zla to maz podobno chce congo o azyl prosic :-D). Jak wysylalas? podobno Western Union najlepiej..

Asze wspolczuje myszy :baffled: Ja to sie boje panicznie

a ja mialam dzis suuuper dzien - deal zamnkiety, szef szczesliwy z gratulacjami do mnie 3 razy latal i w nastepnym tygodniu bedzie celebracyjna kolacja z calym naszym miedzydepartamentalnym zespolem. no a przede wszystkim moje sloneczko podobno bardzo duzo jadlo dzisiaj i wrabalo tatusiowego kurczaczka z brokulami, szpinakiem, marchewka i kabaczkiem a potem na deserek prawie cala upieczona gruszke a teraz spi jak aniolek. urlop za dwa tygodnie- ach, no szczyt szczescia po prostu! :-D

Ja też mam termin na marzec 2008,jestem bardzo szczęśliwa:-D
Oj co sie nabijacie popindolilo sie dziewczynie;-):-D:-D
Weronika oby dziadziowi pomogla ta operacja
EWA wspolczuje Ci smierci dziadzia i tego cholernego mandatu
MrsF Gratuluje sukcesu no to sie spisalas kilka ,,dobrych'' funtów na konto firmy musialo wpasc skoro szefo tak zaciesza.
Pieniadze wyslylamy srednio raz na 2 -3 miesiace Jacka mamie zawsze przez RIA money transfer i bez problemu kasa byla na drugi dzien.Tylko ze zawsze szly do banku a teraz chcialm mamusce problemu zaoszczedzic i kolo powiedzial ze bedzie git a jest doopa i to w Pl nawalili.

Widze mezu pichci takie znakomitosci takze dla synia pozazdroscic.
Moja córcia tez miala dzis okazje zasmakowac mojej kuchni zrobilam jej ziemniaczki z groszkiem,marchewka wpadlo mi kilka zairek kukurydzy,brokulami i kawaleczkiem kurczaka.Wcinala az milo chyba bede jej czesciej gotowala.Najczesciej jedziemy na sloiczkach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Asze nie zazdroszcze mysich zwlok
Mrówa Ty to masz fajnie z tymi wyjscówkami oj jak mi teraz którejs babci tu brakuje.Albo dziennej pracy mojego J.ale cos za cos:-(
Doris ja to sie znecam nad J. jak nie dotrzyma slowa zrzedze przez godzine do tego uzywam argumentów które rusza go na 100% znam jego slabe punkty i czasem jade po calosci.Pozniej zamykam temat juz do tego nie wracam i sam przylazi z mina jak zbity pies.Tylko ze akurat na niego nie potrafie sie dlugo gniewac on tez nie i jak ze soba nie romawiamy to najwyzej przez godzine.
Szybkiego rozwiazania konfliktu zycze
Ale u nas dzieciaki dzis szalaly pol torby cukierków rozdalam a dzrwi sie nie zamykly chyba z godzine.A jakie straszydla ...

Ostatnia edycja:
ello! samych radosnych chwil dla naszych dziewczynek na kolejny miesiączek!! Nikosiu rośnij zdrowo! (Sabincia odezwij się!!!!!)

wybieramy się juz do rodziny i na wojaże, a zatem miłego dnia wszystkim życzę i bezpiecznych wyjazdów i powrotów!! (my pewnie nie wrócimy dzisiaj...)

reklama
Do góry