reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Mamma - to wyjazd udany! Super że dzieciaczki nie odczuły podróży i Jaś wybawił się w basenie :-):cool2:

My idziemy z Nelcią na spacerek:-), tatulo dzwonił że wyjeżdżają (o 11) to pewnie zajedzie na 19-20 (no chyba że częste postoje będą robić):baffled:

reklama
Mamma witaj:-) ciesze sei abrdzo ze wakacje wam sie udały:tak: i z niecierpliwościa czekam na foteczki. a mzoesz dac namiary na ten ośrodek bo fajnie sie prezentuje z twojego posta:-)
Beti jakoś dlaiśmy rade troche Gabrysia przypilnowała Kondzia i spał tez;-)

weronikaa już pewnie mężunio w domku:-)
mrowa ty to jesteś pracowita mrówa:-):-)
mamma ja też proszę o namiary, bo zachęcił mnie twój post:tak:

mamma - super że wyjazd się udał :-)
mrowa - skąd ty masz tyle siły na to wszystko podziwiam :-)

my dziś też byliśmy na ogródku a jutro idę do siostry mamy zamiar się opalać ciekawe jak to wyjdzie bo oczywiście Zuzka idzie ze mną zapowiadają upały więc może się coś opalę i nie będę musiała korzystać z usług solarium przed weselem
padam ten upał strasznie męczy Dobranoc

Witam!
Przebrnęłam przez posty napisane przez Was:tak:. Goście pojechali, fajnie było ale ja lubie spokój:tak:
Upał u nas straszny, oddychać nie ma czym, Zuzia dzisiaj w dzień spała super za to wieczorem nie mogła zasnąć, cyca nie, leżeć nie, w końcu popiła herbatki i zasnęła:tak:
Wczoraj spaliłam sobie plecy pieką strasznie, nie opalałam się ale jakoś tak na spacerze i cały dzień na dworze i teraz mam:baffled:
Mamma super, ze urlop sie udał:tak:
PM, Stefanna spóźnione życzonka imieninowe!!:tak::tak:
Wszystkim 4 i 5 miesięczniakom słodkie całusy!!:-):-)
Pisze tego posta na raty bo mała się co chwila budzi, nie wiem co jej jest:baffled::confused:

hello! piękny dzień się zapowiada:-) szkoda tylko, że przesiedzę go w biurze:-(ale weekend był świetny.. naładowałam akumulatorki na cały tydzień:-)

darinia pieknej opalenizny życze:-)
asze ja kiedyś uwielbiałam jak gości do nas przyjeżdżali, a teraz najchętniej bym przesiedziała w spokoju z rodzinką albo zrobiła wypad na jakieś skałki.. no cóż, chyba po całym tygodniu pracy z ludźmi mam dość ludzi:-)

Witam poniedziałkowo:-)

Mamma, świetnie że wyjazd udany... Dobrze, że wrażenia pozytywne i fajnie spędziliście czas:tak:

Darinia, oj zgadzam się z Tobą w kwestii upałów... padłam wczoraj ledwo żywa... Skutecznego opalania ciałka:tak:

Asze, proszę plecki posmarować kefirkiem... Wykończą nas i nasze dzieciaczki te upały;-)
Zuziaczek przeciwieństwo Joli - w dzień by prawie nie spała, a w nocy przesypia już 11-12 godzin bez bez pobudki na szamanko:tak:

Skaba, świetnie, że poniedziałek witasz z takim entuzjazmem... podobno jaki poniedziałek taki cały tydzień:-D Pewnie macie klimę w biurze, bo dzisiaj zapowiada się kolejny upalny dzionek:cool2:

Chyba Jola ma zegarek w dupce, bo wstaje już od 3 dni punkt 8 i robi kupkę ;-P

Ostatnia edycja:

WIELKIE BUZIAKI DLA MARYSI I KONRADKA :* :*

4_1_105.gif

I ja się witam :-)! Uffff..juz gorąco ,i nawet nie chcę myśleć co to będzie w południe:no::cool:
My wczoraj mieliśmy bardzo gościnny i pełen wrażeń dzień:-)Była imprezka urodzinaowa Alexa!..coprawda urodzinki dopiero jutro,ale goscie i tort był już wczoraj:-)..Było dużo dzieci,frajda na całego..że wieczorem (już dość późno)padł jak mucha!:tak:
Właśnie od rana opowiada jak to było wczoraj ..,itd..itp...jeszcze nie ochłopnął:-D
Rano już byłam zawieźć chłopa do pracy bo dziś mi auto potrzebne..to jak wstałam o 5 tej na karmienie,to juz koniec spania..
asze jak dziś plecki? a w nocy mogłaś spać ? tez polecam kefirek:tak:
skaba to ty naładowana..A ja czuję się dziś rozładowana na maxa:baffled:..Miłego dnia w pracy!
beti to faktycznie ma zagareczek,hi..hi..:-DAle fajnie ,bo przynajmniej wiesz kiedy będzie kupa ;-)
Mamma to ja tez chce namiary...fajnie ze jesteście zadowoleni!:happy2:
darinia a ty jak po opalaniach?:cool2:też spalona??:cool2:;-)
dzis mam "napiety"dzien..ale moze nie bedzie tak źle...

reklama
Marysiu wszystkiego najlepszego na 5 miesiaczek;-)
Asze oj to współczuje bólu pleców:no::-( i tez polecam kefirek:-)
Ewa to super ze imprezka udana czekam na foty:happy2:
Beti Konradek ieknie dziekuje za zyczenia miesiaczkowe:-)

Łukasz wział Mele z Gabrysia na basen wiec chwila spokoju;-)

Do góry