reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

Hej dziewczyny🥰 Dołączę do was jeśli można. Jestem dziś 5+5, fajnie się czyta wasze sukcesy z betą, progami i usg🧡 Ja czekam na wizytę serduszkową 29.7, ale będę próbowała przyśpieszyć bo chyba nie wytrzymam tak długo😅
Jak tam Wasze plany na wakacje? Jeździcie czy się boicie? Przede mną wypad na mazury niedługo i ciekawe jak to będzie z mdłościami😅
Pozdrawiam wszystkie i życzę miłego dnia🤍

reklama
Hej dziewczyny🥰 Dołączę do was jeśli można. Jestem dziś 5+5, fajnie się czyta wasze sukcesy z betą, progami i usg🧡 Ja czekam na wizytę serduszkową 29.7, ale będę próbowała przyśpieszyć bo chyba nie wytrzymam tak długo😅
Jak tam Wasze plany na wakacje? Jeździcie czy się boicie? Przede mną wypad na mazury niedługo i ciekawe jak to będzie z mdłościami😅
Moje wakacje skończyły się ciąża 😆
W czerwcu byliśmy w górach.

Hej dziewczyny !!
Ja jestem po wczorajszej wizycie u ginekologa w związku z moją infekcją i mamy pęcherzyk piękny , mam przyjść za tydzień już coś powinno być widać .
Ciąża z om 6+2 ale na bank jest młodsza tydzień lub dwa :)

Od wczoraj płacze i się nie poznaje .
W nocy zrobiłam chłopakowi taką awanturę o nic że dziwię się że nie wystawił mi walizek za drzwi 🙄😃

@Agatki daj znać , jesteśmy z Tobą ❤️

To moje chyba też będzie w takim razie z grzywą :D Słyszałam jeszcze, że głaskanie włochatego psa ma taki sam efekt, wiec się śmiejemy, że przy owczarku długowłosym... :p
Mam kudlate zwierzę, idę pogłaskać. 🤣

I odnośnie wakacji - na koniec września planuje lecieć gdzieś na tydzień. Nigdy nie byłam nad morzem srodziemnym 🫠 a w 4 miesiącu powinnam się dobrze czuć według internetów (trzymam za słowo) no i to będzie jedna z ostatnich okazji, aby gdzieś lecieć we dwoje.

Załączniki

• 20240715_152512.jpg
    20240715_152512.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 30
Ja się z Mazur nie ruszam, bo wszędzie turyści :p Ale tak na poważnie to może we wrześniu się gdzieś wybierzemy, ale raczej na zadupie totalne.
Hej dziewczyny !!
Ja jestem po wczorajszej wizycie u ginekologa w związku z moją infekcją i mamy pęcherzyk piękny , mam przyjść za tydzień już coś powinno być widać .
Ciąża z om 6+2 ale na bank jest młodsza tydzień lub dwa :)

Od wczoraj płacze i się nie poznaje .
W nocy zrobiłam chłopakowi taką awanturę o nic że dziwię się że nie wystawił mi walizek za drzwi 🙄😃

@Agatki daj znać , jesteśmy z Tobą ❤️
Elegancko, dobre wieści!
Lekarz na wizycie nie widział ciąży,plamienie krwią ciągle obecne, nastraszył mnie pozamaciczną.
Do tego zbadał mnie tak, że ledwo wstałam z kozetki, coś niebywałego. Pierwszy raz poszłam na NFZ i mam dość :( czekam na IP na przyjęcie, poczekam na diagnozę tutaj
To chyba warto rozważyć zmianę lekarza, bo badanie nie powinno tak wyglądać...

Ja się z Mazur nie ruszam, bo wszędzie turyści :p Ale tak na poważnie to może we wrześniu się gdzieś wybierzemy, ale raczej na zadupie totalne.

Elegancko, dobre wieści!

To chyba warto rozważyć zmianę lekarza, bo badanie nie powinno tak wyglądać...
Byłam pierwszy raz, wcześniej prowadziłam ciążę prywatnie. Teraz mnie pokusiło iść na NFZ i taka sytuacja...

reklama
Mamy w planach w październiku Turcję , oczywiście jak wszystko będzie ok , mąż ma wtedy 40 więc chcemy jechać w tym czasie :) rok temu byliśmy i było super :)

Do góry