To powiem, że ma mi za 2 tygodnie założyć i koniec kropka!ja już mam kartę ciąży od poniedziałku dziś 6 tyg 4 dzień też zlecił mi sporo badań
reklama
Do gina w ciazy musisz być przyjęta w ciągu 7 dni, tak jak do każdego innego specjalisty, taki przywilej.u mnie pierwszy wolny termin do ginekologa to grudzień.....
Trzymaj się.
Rachelita
Fanka BB :)
Gorzej. Planowana. Chcieliśmy drugie dziecko ale nie sądziłam, że po jednym razie bez zabezpieczenia zajdę w ciążę. Liczyłam, że zajmie nam to trochę więcej czasuU Ciebie była typowa "wpadka"? Nie lubię tego określenia ogólnie
A no to piąteczka....jeden stosunek w czerwcu w którym mogłam zajść i proszęGorzej. Planowana. Chcieliśmy drugie dziecko ale nie sądziłam, że po jednym razie bez zabezpieczenia zajdę w ciążę. Liczyłam, że zajmie nam to trochę więcej czasu
Rachelita
Ja jeszcze sobie mówię tak: nie będę wymyślać, owulacje miałam dwa dni temu (kalendarzyk + śluz czyli profesjonalne wskaźniki) to się zgodzę, bo co się może stać jak mówiłam o ciąży Mężowi to powiedziałam, że z kochanka zawsze w gumce bo jak go oszuka to zaraz się wydaA no to piąteczka....jeden stosunek w czerwcu w którym mogłam zajść i proszę
Dziś zrobiłam kolejny? Nadal delikatna liniaPewnie że pozytywny ! Też miałam taką kreseczkę
Załączniki
To nie jest delikatna kreseczka, to bardzo ładna kreseczkaDziś zrobiłam kolejny? Nadal delikatna linia
Doktur_M
Moderator
To samo! Próbowaliśmy drugi, ale taki AZS mężowi w pachwinach wyszedł, że dla niego finisz nie był możliwy. Tak przeżywał, że przez niego znowu nie zajdziemy, a tu heloł.A no to piąteczka....jeden stosunek w czerwcu w którym mogłam zajść i proszę
Czekam właśnie na pobranie drugiej bety!
Doktur_M
Moderator
Dobra kreska, pani kochana! Szoruj na badanie krwiDziś zrobiłam kolejny? Nadal delikatna linia
reklama
wenus018
super krecha leć leć na tą betę .Dziś zrobiłam kolejny? Nadal delikatna linia