reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
Życzymy Ci powodzenia i mam nadzieję , że znajdziesz wsparcie, bo teraz potrzebujesz go najbardziej niż kiedykolwiek . Zanim zrobisz coś wbrew sobie , zastanów się dwa razy .. lub zrób sobie listę plusy i minusy . Zapewne teraz widzisz same minusy ale uwierz, że to tak się teraz tylko wydaje . Za jakiś czas będzie lepiej . Powodzenia i mam nadzieję że Twój partner też zrozumie powagę sytuacji i Cię wesprze .
dodam tylko , że jeśli tego nie zrobi a podejrzewam że już raczej jest dorosłym mężczyzną . To kolejnym krokiem zamiast zmiana pracy , polecam zmianę partnera.

Dziewczyny, myślę że pora zamykać już naszą grupę. W wiekszosci już się znamy i chyba każda z nas chciałaby się już chwalić zdjęciami maleństw. Czy któraś z Was w zamian za autorkę zgadza się prowadzić wątek zamknięty?
Zdecydowanie jestem za. Jeśli nikt się nie zgłosi, to mogę się tym zająć, choć nie wiem gdzie i do kogo z czym, to wolałabym nie wychodzić przed szereg. 🙈 Zazwyczaj i tak dwie osoby są moderatorami, nie?

Zdecydowanie jestem za. Jeśli nikt się nie zgłosi, to mogę się tym zająć, choć nie wiem gdzie i do kogo z czym, to wolałabym nie wychodzić przed szereg. 🙈 Zazwyczaj i tak dwie osoby są moderatorami, nie?
Musicie napisać do @aniaslu i wybrać dwie osoby, które będą moderatorami. Najlepiej, aby były to aktywne jak najczęściej osoby. Tworzycie listę osób chętnych i wysyłacie do Ani. Jak ktoś się nie udziela to możecie napisać do Ani o usunięcie.

reklama
Tak. Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale @Doktur_M chyba się zgłaszała na moderatorkę. Ja też mogę pomóc jakby co. Musisz napisać do aniaslu prośbę o otwarcie wątku prywatnego, wypisać nicki chętnych osób i moderatorów. I już 😁

Do góry