reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
Życzymy Ci powodzenia i mam nadzieję , że znajdziesz wsparcie, bo teraz potrzebujesz go najbardziej niż kiedykolwiek . Zanim zrobisz coś wbrew sobie , zastanów się dwa razy .. lub zrób sobie listę plusy i minusy . Zapewne teraz widzisz same minusy ale uwierz, że to tak się teraz tylko wydaje . Za jakiś czas będzie lepiej . Powodzenia i mam nadzieję że Twój partner też zrozumie powagę sytuacji i Cię wesprze .
dodam tylko , że jeśli tego nie zrobi a podejrzewam że już raczej jest dorosłym mężczyzną . To kolejnym krokiem zamiast zmiana pracy , polecam zmianę partnera.

Dziewczyny, myślę że pora zamykać już naszą grupę. W wiekszosci już się znamy i chyba każda z nas chciałaby się już chwalić zdjęciami maleństw. Czy któraś z Was w zamian za autorkę zgadza się prowadzić wątek zamknięty?
Zdecydowanie jestem za. Jeśli nikt się nie zgłosi, to mogę się tym zająć, choć nie wiem gdzie i do kogo z czym, to wolałabym nie wychodzić przed szereg. 🙈 Zazwyczaj i tak dwie osoby są moderatorami, nie?

Zdecydowanie jestem za. Jeśli nikt się nie zgłosi, to mogę się tym zająć, choć nie wiem gdzie i do kogo z czym, to wolałabym nie wychodzić przed szereg. 🙈 Zazwyczaj i tak dwie osoby są moderatorami, nie?
Musicie napisać do @aniaslu i wybrać dwie osoby, które będą moderatorami. Najlepiej, aby były to aktywne jak najczęściej osoby. Tworzycie listę osób chętnych i wysyłacie do Ani. Jak ktoś się nie udziela to możecie napisać do Ani o usunięcie.

reklama
Tak. Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale @Doktur_M chyba się zgłaszała na moderatorkę. Ja też mogę pomóc jakby co. Musisz napisać do aniaslu prośbę o otwarcie wątku prywatnego, wypisać nicki chętnych osób i moderatorów. I już 😁

Do góry