reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
Oh nie, umówiłam się prywatnie na prenatalne i dopiero później przeczytałam opinie. Zastanawiam się czy na gwałt nie szukać kogoś innego czy prywatnie jest w miarę do zniesienia 🙄
On nawet na nfz jak ma dobry dzień to jest do zniesienia:) leżałam na patologiincoazy z jego pacjentka z gabinetu prywatnego i ona była bardzo zadowolona więc da się:)
Ja sie tylko boje przytykow, ze przez moj tluszcz na brzuchu nic nie będzie widać i komentarzy na ten temat

On nawet na nfz jak ma dobry dzień to jest do zniesienia:) leżałam na patologiincoazy z jego pacjentka z gabinetu prywatnego i ona była bardzo zadowolona więc da się:)
Ja sie tylko boje przytykow, ze przez moj tluszcz na brzuchu nic nie będzie widać i komentarzy na ten temat
Takie teksty i to z ust lekarza 😤 Przykro mi, że tak zostałaś potraktowana i masz dodatkowe obawy, jakby USG genetyczne nie były już wystarczającym powodem do stresu.

Takie teksty i to z ust lekarza 😤 Przykro mi, że tak zostałaś potraktowana i masz dodatkowe obawy, jakby USG genetyczne nie były już wystarczającym powodem do stresu.
Mam nadzieję, że dopiero na połówkowych się z nim spotkam, a w pierwszym terminie jednak trafię na kogoś innego:)

Hejka! Ja oczywiście wielką fanka siatkwoki, nie wytrzymywałam napięcia i wyłączyłam tv dwa razy w trakcie meczu xd a potem oczywiście myślałam że umrę z nerwów jak włączyłam z powrotem 🤣 w międzyczasie mąż i syn zaczęli wymiotować więc masakra.

Jutro m wizytę: wg OM to dopiero 6+4 czy jest szansa że będzie widać serduszko już w tym czasie? Zaczynam się martwić, że za wcześnie ta wizyta :( z tym że u mnie to jeszcze przed spodziewaną data miesiączki miałam wszystkie objawy ciąży, i normalnie mam już napuchnięty brzuch, cisną mnie spodnie i nie jestem w stanie już w nich chodzić, non stop mdłości itd. :(

reklama
Hejka! Ja oczywiście wielką fanka siatkwoki, nie wytrzymywałam napięcia i wyłączyłam tv dwa razy w trakcie meczu xd a potem oczywiście myślałam że umrę z nerwów jak włączyłam z powrotem 🤣 w międzyczasie mąż i syn zaczęli wymiotować więc masakra.

Jutro m wizytę: wg OM to dopiero 6+4 czy jest szansa że będzie widać serduszko już w tym czasie? Zaczynam się martwić, że za wcześnie ta wizyta :( z tym że u mnie to jeszcze przed spodziewaną data miesiączki miałam wszystkie objawy ciąży, i normalnie mam już napuchnięty brzuch, cisną mnie spodnie i nie jestem w stanie już w nich chodzić, non stop mdłości itd. :(
U mnie w 6 tygodniu było widać migającą plamkę serca, więc powinnaś coś zobaczyć, choć to jeszcze nie jest etap "wow, ale bejbik, z profilu jak stary" :D

Do góry