Rachelita
Fanka BB :)
Dokładnie. Pamiętam go jeszcze ze studiów i nie są to miłe wspomnienia.Prof. D.?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie. Pamiętam go jeszcze ze studiów i nie są to miłe wspomnienia.Prof. D.?
Oh nie, umówiłam się prywatnie na prenatalne i dopiero później przeczytałam opinie. Zastanawiam się czy na gwałt nie szukać kogoś innego czy prywatnie jest w miarę do zniesieniaDokładnie. Pamiętam go jeszcze ze studiów i nie są to miłe wspomnienia.
On nawet na nfz jak ma dobry dzień to jest do zniesienia leżałam na patologiincoazy z jego pacjentka z gabinetu prywatnego i ona była bardzo zadowolona więc da sięOh nie, umówiłam się prywatnie na prenatalne i dopiero później przeczytałam opinie. Zastanawiam się czy na gwałt nie szukać kogoś innego czy prywatnie jest w miarę do zniesienia
Takie teksty i to z ust lekarza Przykro mi, że tak zostałaś potraktowana i masz dodatkowe obawy, jakby USG genetyczne nie były już wystarczającym powodem do stresu.On nawet na nfz jak ma dobry dzień to jest do zniesienia leżałam na patologiincoazy z jego pacjentka z gabinetu prywatnego i ona była bardzo zadowolona więc da się
Ja sie tylko boje przytykow, ze przez moj tluszcz na brzuchu nic nie będzie widać i komentarzy na ten temat
Ja biorę 150.Dziewczyny w jakiej dawce bierzecie acard? Właśnie dzisiaj dostałam i od razu 150
Na początku 75 a na następnej wizycie już 150Dziewczyny w jakiej dawce bierzecie acard? Właśnie dzisiaj dostałam i od razu 150
Daj chociaż znać jak po wizycie powodzeniaA ja się. będę żegnać. w piątek mam wizytę, już doczekam. Dziękuję wszystkim za wsparcie i życzę szczęśliwych rozwiązań i nudnych ciąż.
Mam nadzieję, że dopiero na połówkowych się z nim spotkam, a w pierwszym terminie jednak trafię na kogoś innegoTakie teksty i to z ust lekarza Przykro mi, że tak zostałaś potraktowana i masz dodatkowe obawy, jakby USG genetyczne nie były już wystarczającym powodem do stresu.
U mnie w 6 tygodniu było widać migającą plamkę serca, więc powinnaś coś zobaczyć, choć to jeszcze nie jest etap "wow, ale bejbik, z profilu jak stary"Hejka! Ja oczywiście wielką fanka siatkwoki, nie wytrzymywałam napięcia i wyłączyłam tv dwa razy w trakcie meczu xd a potem oczywiście myślałam że umrę z nerwów jak włączyłam z powrotem w międzyczasie mąż i syn zaczęli wymiotować więc masakra.
Jutro m wizytę: wg OM to dopiero 6+4 czy jest szansa że będzie widać serduszko już w tym czasie? Zaczynam się martwić, że za wcześnie ta wizyta z tym że u mnie to jeszcze przed spodziewaną data miesiączki miałam wszystkie objawy ciąży, i normalnie mam już napuchnięty brzuch, cisną mnie spodnie i nie jestem w stanie już w nich chodzić, non stop mdłości itd.