Liczę, że mnie ta poduszka uratuje przed brakiem snu potem (o ile oczywiście dziecko nie będzie się w nocy uczyć jak tańczyć makarene).Tak samo śpię i też nie wiem, jak to zrobię Podobno z tą bananowatą poduszką się spoko śpi, ale jeszcze nie dokonuję tego zakupu.
reklama
Deess.
Fanka BB :)
też wczoraj oglądałam je, no ale jeszcze za wcześnieTak samo śpię i też nie wiem, jak to zrobię Podobno z tą bananowatą poduszką się spoko śpi, ale jeszcze nie dokonuję tego zakupu.
laurelle
u mnie 5 tydzien dopiero, a juz wszystko mnie upijaja narazie nie, ale u mnie to 6 tydz
A ja mam znowu plamienie. Mimo brania progesteronu. Ale teraz obwiniam wieczorne seksy ze starym dzień wcześniej. Wcześniej to też mogło być to, tylko ja o tym zapomniałam. Gin we wtorek. Miałyście kiedyś zakaz współżycia w ciąży? Przed całą ciąże czy w konkretne miesiące?
Ja mam, nie wiem czy przez całą ciaze ale teraz mam bana
Kwiat róży
Zaciekawiona BB
Ja posiadam jeszcze swoją poduchę w kształcie U uwielbiałam w niej spać. Ale ona jest ogromna i mąż już stwierdził że mam jeszcze z nią poczekać Przy tych upałach
Zuzkacz
Trochę mnie nie było... Kurcze martwię się. Zmęczenie ustąpiło, nie mam więc już żadnych objawów ciążowych, już myślałam że wymioty mnie dopadły, ale to była jakaś wirusowa jednodniowa akcja. Pewnie większość powie "heh, ciesz się!" . Nie mam też niby żadnego plamienia, bóli , nic co mogłoby wzbudzać niepokój ale jakoś tak... Mam wrażenie że coś jest nie tak. Kolejne USG dopiero za 2,5 tygodnia... Jest mi jakoś tak nie za dobrze
Olimp
Ja oprócz bólu piersi też nie mam żadnych objawów i, jak tylko bolą mniej, odrazu panika. Całymi dniami się po nich macam :/ Najchętniej chodziłabym na usg co dwa dni...Trochę mnie nie było... Kurcze martwię się. Zmęczenie ustąpiło, nie mam więc już żadnych objawów ciążowych, już myślałam że wymioty mnie dopadły, ale to była jakaś wirusowa jednodniowa akcja. Pewnie większość powie "heh, ciesz się!" . Nie mam też niby żadnego plamienia, bóli , nic co mogłoby wzbudzać niepokój ale jakoś tak... Mam wrażenie że coś jest nie tak. Kolejne USG dopiero za 2,5 tygodnia... Jest mi jakoś tak nie za dobrze
Z innej beczki, czy Was też tak wszystko wkur...?
Kitsune
Moderator
Nie, mi się chce cały czas ryczećJa oprócz bólu piersi też nie mam żadnych objawów i, jak tylko bolą mniej, odrazu panika. Całymi dniami się po nich macam :/ Najchętniej chodziłabym na usg co dwa dni...
Monika13346
a ja póki co jestem pokojowo nastawiona łagodna jak baranekJa oprócz bólu piersi też nie mam żadnych objawów i, jak tylko bolą mniej, odrazu panika. Całymi dniami się po nich macam :/ Najchętniej chodziłabym na usg co dwa dni...
reklama