Mam kartę od 6+4. Potrzebowałam do darmowych badań, inaczej bym nie nalegała.Czy macie już założona kartę ciazy? Jeśli tak to w ktorym tygodniu założył ją gin?
reklama
40milionowserc
Moderator
Ja ciekawe czy jutro dostanę też by się zdała. Ale doktorek bardzo spoko, chodzę do niego od lat i zdaje mi się, że spełni obydwa moje życzeniaMam kartę od 6+4. Potrzebowałam do darmowych badań, inaczej bym nie nalegała.
40milionowserc
Moderator
Ja miałam o dziwo dwa dni przed okresem pozytywny test, zwykle jednak skłonności do wydłużających się cykli i wychodzi na to, że owulacja musiała być dużo szybciej niż zwykleBył pozytywny już dzień wcześniej
Rachelita
Fanka BB :)
Mam wg OM 6+5, a wg USG 6+0Czy macie już założona kartę ciazy? Jeśli tak to w ktorym tygodniu założył ją gin?
Karola0093
Zaangażowana w BB
Ja jeszcze nie mam z racji tego że na USG tydzień temu nie było widać zarodka tylko sam pęcherzyk żółtkowy. Dostałam już komplet badan do wykonania ale sam lekarz mówił żeby się narazie z nimi nie spieszyć. Dopiero po kolejnej wizycie jak wszystko będzie w porządku.
Jutro mija tydzień od wizyty, ale czekam cierpliwie jeszcze tydzien bo do kontroli zostałam zaproszona za dwa tygodnie.;-)
Jutro mija tydzień od wizyty, ale czekam cierpliwie jeszcze tydzien bo do kontroli zostałam zaproszona za dwa tygodnie.;-)
sandra123hj
Zaangażowana w BB
Ja jestem dziś po wizycie, lekarz zlecił badania i kazal przyjść do kontroli za 2 tygodnie. Powiedzial, że zalozy kartę i dostanę wtedy zwolnienie. Fasolka ma 5,7mm, serduszko bije według apki ciąża+ dzis zaczęłam 8 tydzien a gin powiedział, że dla niego to 6
O współczuję. Jedno z najgorszych badań jak dla mnie. Skoczył Ci cukier, że teraz już skierowali na krzywą? Ja mam taki na granicy i już myślałam, że też mnie wyśle lekarz ostatnio. Na szczęście nie skomentował cukru...Jutro mam krzywą cukrową. Mam cytrynową i zwykła glukozę. Już mi jest słabo...
Rachelita
Fanka BB :)
W poprzedniej ciąży miałam cukrzycę ciążowąO współczuję. Jedno z najgorszych badań jak dla mnie. Skoczył Ci cukier, że teraz już skierowali na krzywą? Ja mam taki na granicy i już myślałam, że też mnie wyśle lekarz ostatnio. Na szczęście nie skomentował cukru...
reklama
Karola0093
Zaangażowana w BB
Współczuję;-( dla mnie tez to badanie to katorga;(W poprzedniej ciąży miałam cukrzycę ciążową