Intasek
Fanka BB :)
20 tydzień i jak już tutaj pisałam będzie dziewczynkaKtóry to będzie tydzień? Znacie już płeć?
Ja mam 24.10 ... Będzie dziewczynka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
20 tydzień i jak już tutaj pisałam będzie dziewczynkaKtóry to będzie tydzień? Znacie już płeć?
Ja mam 24.10 ... Będzie dziewczynka
Ja tez rozpoczęłam 19 TC i do tej pory praktycznie nie miałam brzuszka, a teraz to codziennie czuje i widzę jak rośnie w oczach. Do tego stopnia, że pracując zdalnie i spędzając sporo czasu na siedząco czuje lekki dyskomfort jak się przez dłuższą chwilę nie rozprostuje. Teraz też jestem na takim etapie, że spodnie ciążowe jeszcze mi spadają, a w zwykłych już mi ciasno najgorzejHej
MIło,że dołączyłaś. Z tym brzuchem to naprawdę nie śpiesz się. Jeszcze będziesz czekała aż znowu będziesz miałą wklęsły.
Ja też 19 tydzień i uwierz mi brzuch już mam spory, typowo ciążowy i jest mi zwyczajnie bardzo ciężko. A tu jeszcze połowa ciąży przede mną.
Taaakkk, ja też mam tak ze spodniami, generalnie nic mi nie pasuje... A jak Wasze samopoczucie? U mnie pierwszy trymestr dał mi popalić a teraz jest znacznie lepiej.Ja tez rozpoczęłam 19 TC i do tej pory praktycznie nie miałam brzuszka, a teraz to codziennie czuje i widzę jak rośnie w oczach. Do tego stopnia, że pracując zdalnie i spędzając sporo czasu na siedząco czuje lekki dyskomfort jak się przez dłuższą chwilę nie rozprostuje. Teraz też jestem na takim etapie, że spodnie ciążowe jeszcze mi spadają, a w zwykłych już mi ciasno najgorzej
U mnie połówkowe zaplanowane na 2.11 i już wiemy że będzie chłopak
Nasza kruszynka ostatnio podczas USG ziewała i na zdjęciach wygląda jakby śpiewałaU nas połówkowe dopiero 9.11, bo termin na 20.03 ale przed polowkowym czeka nas jeszcze wizyta u lekarza prowadzącego mamy nadzieje poznać wreszcie płeć, bo nasz bobas to wstydzioch i nie chciał do tej pory pokazać
Daj znać po badaniachJa dzisiaj mam 20+1, jutro mamy połówkowe, termin na 1.03
Edit: u nas będzie dziewczyna
Usg mam na 11.15 ale jestem cala w nerwach, zaraz wyjezdzam do kliniki. Boje się... niby czuje ruchy ale bardzo się boję tej wizytyDaj znać po badaniach
Kochana bd dobrzemyśl pozytywnietrzymam kciuki za same dobre wieści daj znać jak już bd poUsg mam na 11.15 ale jestem cala w nerwach, zaraz wyjezdzam do kliniki. Boje się... niby czuje ruchy ale bardzo się boję tej wizyty
Ja połówkowe dopiero w połowie listopada mam więc jeszcze miesiąc.Właśnie też go wyczytałam dlatego nie spodziewam się szybko "słodkich" kopniaków... A miałyście już połówkowe?
My też nie wiemy kto tam mieszka w brzuszku może na wizycie 25.10 się dowiem.U nas połówkowe dopiero 9.11, bo termin na 20.03 ale przed polowkowym czeka nas jeszcze wizyta u lekarza prowadzącego mamy nadzieje poznać wreszcie płeć, bo nasz bobas to wstydzioch i nie chciał do tej pory pokazać