reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
U nas połówkowe dopiero 9.11, bo termin na 20.03 :) ale przed polowkowym czeka nas jeszcze wizyta u lekarza prowadzącego :) mamy nadzieje poznać wreszcie płeć, bo nasz bobas to wstydzioch i nie chciał do tej pory pokazać :)

Hej

MIło,że dołączyłaś. Z tym brzuchem to naprawdę nie śpiesz się. Jeszcze będziesz czekała aż znowu będziesz miałą wklęsły.
Ja też 19 tydzień i uwierz mi brzuch już mam spory, typowo ciążowy i jest mi zwyczajnie bardzo ciężko. A tu jeszcze połowa ciąży przede mną.
Ja tez rozpoczęłam 19 TC i do tej pory praktycznie nie miałam brzuszka, a teraz to codziennie czuje i widzę jak rośnie w oczach. Do tego stopnia, że pracując zdalnie i spędzając sporo czasu na siedząco czuje lekki dyskomfort jak się przez dłuższą chwilę nie rozprostuje. Teraz też jestem na takim etapie, że spodnie ciążowe jeszcze mi spadają, a w zwykłych już mi ciasno 🙈 najgorzej 😋
U mnie połówkowe zaplanowane na 2.11 i już wiemy że będzie chłopak 👣🙂

Ja tez rozpoczęłam 19 TC i do tej pory praktycznie nie miałam brzuszka, a teraz to codziennie czuje i widzę jak rośnie w oczach. Do tego stopnia, że pracując zdalnie i spędzając sporo czasu na siedząco czuje lekki dyskomfort jak się przez dłuższą chwilę nie rozprostuje. Teraz też jestem na takim etapie, że spodnie ciążowe jeszcze mi spadają, a w zwykłych już mi ciasno 🙈 najgorzej 😋
U mnie połówkowe zaplanowane na 2.11 i już wiemy że będzie chłopak 👣🙂
Taaakkk, ja też mam tak ze spodniami, generalnie nic mi nie pasuje... A jak Wasze samopoczucie? U mnie pierwszy trymestr dał mi popalić a teraz jest znacznie lepiej.

U nas połówkowe dopiero 9.11, bo termin na 20.03 :) ale przed polowkowym czeka nas jeszcze wizyta u lekarza prowadzącego :) mamy nadzieje poznać wreszcie płeć, bo nasz bobas to wstydzioch i nie chciał do tej pory pokazać :)
Nasza kruszynka ostatnio podczas USG ziewała i na zdjęciach wygląda jakby śpiewała 🙂

reklama
Do góry