Ja mam termin na 1 marca i zacznę po nowym rokuU mnie termin na 28 marca, dziewczyny szczerze kiedy zaczynacie zakupy?
reklama
Lake882
Fanka BB :)
Nie bardzo, 1 USG było 30.03 teraz po prenatalnych 28.03A tez tak bardzo termin Ci się Zmienia ? Początkowo miałam 20 marca a teraz aż na 28 powedrowaliśmy
Mythopoeia
Ja zacznę jak najpóźniej, bo nie wiem gdzie zmieszczę te wszystkie dziecięce graty Ale też mam postanowienie, żeby kupić absolutne minimum i ewentualnie uzupełniać w trakcie, bo z pierwszym dzieckiem skończyło się kupą rzeczy kompletnie nieprzydatnych. Większość szybko odsprzedawałam i kupowałam coś innego
Lake882
Bo to chyba tak jest przy 1 dziecku. Ja teraz też planuje minimalizm pomimo że mam miejsca wystarczającoJa zacznę jak najpóźniej, bo nie wiem gdzie zmieszczę te wszystkie dziecięce graty Ale też mam postanowienie, żeby kupić absolutne minimum i ewentualnie uzupełniać w trakcie, bo z pierwszym dzieckiem skończyło się kupą rzeczy kompletnie nieprzydatnych. Większość szybko odsprzedawałam i kupowałam coś innego
King@
Chyba nie było nic zbędnego co kupiłam przy młodym, na początku wszystko się przydawalo to dopiero po 5 miesiącu zaczął gardzi łóżeczkiem i wyć w wózkuBo to chyba tak jest przy 1 dziecku. Ja teraz też planuje minimalizm pomimo że mam miejsca wystarczająco
Lake882
No widzisz każde dziecko inne, każda ciąża i historia inna ja np będąc w 1 ciąży kupiłam nakładki silikonowe na sutki do kp i ostatnio je wyrzuciłam bo już termin ważności minął.Chyba nie było nic zbędnego co kupiłam przy młodym, na początku wszystko się przydawalo to dopiero po 5 miesiącu zaczął gardzi łóżeczkiem i wyć w wózku
mariaantonina96
Ja juz zaczęłam, ale te Kosmetyczne dla mnie i maleństwa i higieniczne.U mnie termin na 28 marca, dziewczyny szczerze kiedy zaczynacie zakupy?
A jakie kosmetyki kupujesz?Ja juz zaczęłam, ale te Kosmetyczne dla mnie i maleństwa i higieniczne.
reklama
Intasek
Ja jeszcze nic nie mam, a nie boisz się, że do marca te kosmetyki mogą się przeterminować? Chyba, że to bardziej w stronę pieluszek itp.Ja juz zaczęłam, ale te Kosmetyczne dla mnie i maleństwa i higieniczne.