Kasia.dobry
Moderator
To mamy sporą grupę wsparcia. Ja mam dzień wcześniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mamy sporą grupę wsparcia. Ja mam dzień wcześniej
@Anne1991 @Kasia.dobry ładne te wasze sukienki ja to nie wiem czego chcę widzę że kolejny raz podejmowanie decyzji w ciąży jest moją mocną stronąŚliczna jest!
Ja mam dwa wesela jedno we wrześniu i jedno w październiku i wybrałam sukienke ze zdjęcia. Pięknie chowa brzuszek
Zobacz może na stronie ASOS. Tam mają bardzo duży wybór dla maternity@Anne1991 @Kasia.dobry ładne te wasze sukienki ja to nie wiem czego chcę widzę że kolejny raz podejmowanie decyzji w ciąży jest moją mocną stroną
o tak! Tam jest tyle pięknych ubrań ciążowych. Ja mam już koszyk przygotowany tylko czekam aż przestanę się w swoje ciuchy mieścić.Zobacz może na stronie ASOS. Tam mają bardzo duży wybór dla maternity
ja w ostatniej ciąży w lidlu jakiś dwupak zamówiłam i są spoko, nie prześwitują. Mam czarne i szare.A macie jakieś polecone lub sprawdzone legginsy? Głównie chodzi o to, żeby nie prześwitywały i miały miejsce na brzuszek. Mam wrazenie że to największy problem.
iA macie jakieś polecone lub sprawdzone legginsy? Głównie chodzi o to, żeby nie prześwitywały i miały miejsce na brzuszek. Mam wrazenie że to największy problem.
zdjecie się nie załączyło.A macie jakieś polecone lub sprawdzone legginsy? Głównie chodzi o to, żeby nie prześwitywały i miały miejsce na brzuszek. Mam wrazenie że to największy problem.