reklama
kokaloka
Fanka BB :)
Wow gratulacje! Po 3ech chłopakach to pewnie marzyłaś o córeczceU mnie zdrowa dziewczynka
Z chińskiego tym razem wychodził chłopiec
Helena!
Moderator
nie nastawiałam się na płeć, ale zawsze jakaś odmiana.Wow gratulacje! Po 3ech chłopakach to pewnie marzyłaś o córeczce
Kasia.dobry
Moderator
Czyli w tym roku kalendarz chiński tłumaczymy na odwrótU mnie zdrowa dziewczynka
Z chińskiego tym razem wychodził chłopiec
No i gratuluję. Grunt że bobas zdrowy
Helena!
Moderator
moich 3 chłopaków kalendarz pokazuje jako dziewczynki, więc on chyba zawsze pokazuje na odwrótCzyli w tym roku kalendarz chiński tłumaczymy na odwrót
No i gratuluję. Grunt że bobas zdrowy
Lake882
Fanka BB :)
A ja teraz sprawdziłam sobie kalendarz chiński i powiem Wam że dwie poprzednie ciążę i płeć się zgadza. Teraz ja czuję że dziewczynka bo czuję się tak jak w ciąży z córką i kalendarz też pokazuje córkę ... Hmmm ciekawe jaka płeć będzie na badaniach.
Brawurka12
Aktywna w BB
Dziękuję dzisiaj mam 13+2Który to tydzień? Gratuluje synka
No widzisz? I po co sie było denerowac?
No i same dobre info dziś, świetnie
Super
Co do płci ja sie nie nastawiam, że poznam na prenatalnym. Jakoś jednak ten termin określania płci bywa mylny więc nie ma coś się przywiązywać w sumie do tego
Brawurka12
Aktywna w BB
Mi z chińskiego kalendarza chłopak wychodzi na prenatalnym póki co jest siusiacz, więc może się sprawdziA ja teraz sprawdziłam sobie kalendarz chiński i powiem Wam że dwie poprzednie ciążę i płeć się zgadza. Teraz ja czuję że dziewczynka bo czuję się tak jak w ciąży z córką i kalendarz też pokazuje córkę ... Hmmm ciekawe jaka płeć będzie na badaniach.
reklama