reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
A ja teraz sprawdziłam sobie kalendarz chiński i powiem Wam że dwie poprzednie ciążę i płeć się zgadza. Teraz ja czuję że dziewczynka bo czuję się tak jak w ciąży z córką i kalendarz też pokazuje córkę ... Hmmm ciekawe jaka płeć będzie na badaniach.

To ja też sobie sprawdziłam ten kalendarz I wychodzi chłopiec, partner byłby zachwycony 😊 mnie chyba jest to zupełnie obojętne oby wszystko dobrze było 🥰

Który to tydzień? Gratuluje synka

No widzisz? I po co sie było denerowac?

No i same dobre info dziś, świetnie :)

Super :):)

Co do płci ja sie nie nastawiam, że poznam na prenatalnym. Jakoś jednak ten termin określania płci bywa mylny więc nie ma coś się przywiązywać w sumie do tego
Dziękuję :) dzisiaj mam 13+2

A ja teraz sprawdziłam sobie kalendarz chiński i powiem Wam że dwie poprzednie ciążę i płeć się zgadza. Teraz ja czuję że dziewczynka bo czuję się tak jak w ciąży z córką i kalendarz też pokazuje córkę ... Hmmm ciekawe jaka płeć będzie na badaniach.
Mi z chińskiego kalendarza chłopak wychodzi :D na prenatalnym póki co jest siusiacz, więc może się sprawdzi 😃

reklama
Do góry