Wydaje mi się, ze przez jedno i drugie, bo mam to samo. Cały dzień bez siłHej
ale cisza dziś tutaj.
Ja standardowo wykończona i sama nie wiem czy bardziej upałem czy ciążą.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi się, ze przez jedno i drugie, bo mam to samo. Cały dzień bez siłHej
ale cisza dziś tutaj.
Ja standardowo wykończona i sama nie wiem czy bardziej upałem czy ciążą.
Ja miałam prenatalne 12+5 i nie było jeszcze widać płci...Prenatalne mam 7wrzesnia to bd 12+3.moze poznam płeć![]()
A który tydzieńDziewczyny ja już po prenatalnych, wszystko dobrzekolejny chłopak będzie na grupie na 80%, już ma ponad 7cm i rośnie jak na drożdżach
Super❤ gratulacjeDziewczyny ja już po prenatalnych, wszystko dobrzekolejny chłopak będzie na grupie na 80%, już ma ponad 7cm i rośnie jak na drożdżach
Ja dzisiaj w odwiedzinach cały dzień, a pomiędzy spotkaniami ucinam sobie drzemkiWydaje mi się, ze przez jedno i drugie, bo mam to samo. Cały dzień bez sił![]()
W teorii 12+3 ale dziecko duże jak na 13 tydzień - żarty po tatusiuA który tydzieńale fajnie
gratulacje
![]()
Kiedyś trzeba odpocząćJa dzisiaj w odwiedzinach cały dzień, a pomiędzy spotkaniami ucinam sobie drzemkiale ostatnio w nocy za bardzo nie śpię
![]()
EDAN SD1 wypożyczony z firmy męża w której pracuje@flora, a jaki masz detektor kupiony?