Wydaje mi się, ze przez jedno i drugie, bo mam to samo. Cały dzień bez siłHej
ale cisza dziś tutaj.
Ja standardowo wykończona i sama nie wiem czy bardziej upałem czy ciążą.
reklama
Ja miałam prenatalne 12+5 i nie było jeszcze widać płci...Prenatalne mam 7wrzesnia to bd 12+3.moze poznam płeć
A który tydzieńale fajniegratulacjeDziewczyny ja już po prenatalnych, wszystko dobrze kolejny chłopak będzie na grupie na 80%, już ma ponad 7cm i rośnie jak na drożdżach
Brawurka12
Aktywna w BB
Super❤ gratulacjeDziewczyny ja już po prenatalnych, wszystko dobrze kolejny chłopak będzie na grupie na 80%, już ma ponad 7cm i rośnie jak na drożdżach
Brawurka12
Aktywna w BB
Ja dzisiaj w odwiedzinach cały dzień, a pomiędzy spotkaniami ucinam sobie drzemki ale ostatnio w nocy za bardzo nie śpięWydaje mi się, ze przez jedno i drugie, bo mam to samo. Cały dzień bez sił
kokaloka
Fanka BB :)
W teorii 12+3 ale dziecko duże jak na 13 tydzień - żarty po tatusiuA który tydzieńale fajniegratulacje
reklama
Kiedyś trzeba odpocząć ale u mnie to samo ze snem. Co chwile z jednej strony na druga się obracamJa dzisiaj w odwiedzinach cały dzień, a pomiędzy spotkaniami ucinam sobie drzemki ale ostatnio w nocy za bardzo nie śpię
EDAN SD1 wypożyczony z firmy męża w której pracuje@flora, a jaki masz detektor kupiony?
Ostatnia edycja: